Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Selamlar kızlaaaaar, ben de masa başında 9-6 işteyim.. Yakında düğünüm de var ve en önemlisi kocaman bi göbek ve simitlerim var... gider mi ekime kadar biraz göbek :KK14:
1 haftadır dikkat etmeye başladım, hadi hayırlısı...

22 yaşındayım canım. Boyum 164, 55 kiloyum.
Kilo vermekten çok bölgesel fazlalıklarım var mesela göbüş :KK1:
onları forma sokmak istiyorum

=)=) cnm çok benzıyoruz gerçi ben 61 kgdan düştüm 54 kg ya =) boyum 1.63cm bendede basen sıkıntısı var göbişte ayva gibim çıkıo =)
dumduz olsun istiyorum ama spor yapmadan sadece diet yaparak göbiş gitmio cnm dieti mekıkle desteklersek başarılı oluruz gibme gelio =) bekarmısın ? mesai saatlrin kötü değil ki

ben sabah 8:30 akşam:18:30 cmrtesileride 15:30 a kdr çlışıyorum evliyim . vakıt sıkıntısı yaşıyorum =( spora bşlmıştım parka gidiodum bu aralar bırktım tekrar bşlıycam bu hafta =) tatilime az kaldı kalan kglalarımı vermem lazım aslında herugn gelirsen birbirimize destek oluruz mekik konusunda =) hergun 15 mekıkle başlayıp arttırabiliriz cnm sen ne dersın?

Selamlar kızlaaaaar, ben de masa başında 9-6 işteyim.. Yakında düğünüm de var ve en önemlisi kocaman bi göbek ve simitlerim var... gider mi ekime kadar biraz göbek :KK14:
1 haftadır dikkat etmeye başladım, hadi hayırlısı...
hoşgeldi n cnm aramıza
hergun duzenlı beklıyorum senide =) bence yedıklerıne dıkkat edersen halledersin ekime kadar kaç kgsun boy kaç
ve olmak istedin kg nedir cnm ?
bırde herugn gelip butungun yedıklerını buraya yazmak faydalı oluo ne yedını göruosun =)

allahım sen aklıma mukayet ollllll ben basenlerden sikayetçiyim.

bende masa bası 9/6 calısıyorum ve basenler icin bir formulu olan varsa paylasırsa cok sevınırım...
:84:

dun akşam
avç içi kadr tavuk (fırında pişmiş)
3 kaşık yoğurt
ve bol salata (kıvırcık saltası)
1 şişe soda

sabah kahvaltı
1 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1 parça peynır
4 zytın
1 avç maydonoz
1 kaşık pekmez (sbhları vaz geçilmezim haline geldii mecbrıyyten =(

ara öğün 2 adet kepekli galeta yemeyi planlıyorum
kalkıp su alayım =( henuz 3,5 bardak su içtim

allahım sen aklıma mukayet ollllll ben basenlerden sikayetçiyim.

bende masa bası 9/6 calısıyorum ve basenler icin bir formulu olan varsa paylasırsa cok sevınırım...
:84:

merhaba hoşgeldin cnm basnler içinde spor şart :KK43: bolbol yürüyüş yere yatarak yapılan egzersizler olmadan erimio (
bide bızım kızlar yöntem geliştirmişti sanırım topimziin kurucusu çido basenleri duvara vuruodu gunde 100 kere geçmişide okursanız belki kendınıze göre bişiyler bulabilirsiniz ama spor şart malesef bölgesel incelmelerde

=) gene sizlerin tk yönlü benım basen kalça göbiş =) heryerden incelmem lazım o yuzden tekrar spor yapmaya bşlıycam bu hfta inş.

=)=) cnm çok benzıyoruz gerçi ben 61 kgdan düştüm 54 kg ya =) boyum 1.63cm bendede basen sıkıntısı var göbişte ayva gibim çıkıo =)
dumduz olsun istiyorum ama spor yapmadan sadece diet yaparak göbiş gitmio cnm dieti mekıkle desteklersek başarılı oluruz gibme gelio =) bekarmısın ? mesai saatlrin kötü değil ki

ben sabah 8:30 akşam:18:30 cmrtesileride 15:30 a kdr çlışıyorum evliyim . vakıt sıkıntısı yaşıyorum =( spora bşlmıştım parka gidiodum bu aralar bırktım tekrar bşlıycam bu hafta =) tatilime az kaldı kalan kglalarımı vermem lazım aslında herugn gelirsen birbirimize destek oluruz mekik konusunda =) hergun 15 mekıkle başlayıp arttırabiliriz cnm sen ne dersın?

Bekarım canım. Servisle 1 saat yolda geçiyor, evde de pelte gibi oluyorum malum bütün gün koşuşturmaktan, ayakta duracak halim kalmıyor.:KK43:
Yürüyüşle de göbek erimiyor malesef. Bugün itibariyle akşam mekik ve bir kaç hareket daha yapmaya başlayacağım. Bakalım artık :)

Aaaa bu arada işteyken bazen lavaboya kaçıp duvara kalça vurma sporunu yapıyorum:KK1::KK1: Gerçekten işe yarıyor.

Dün akşamı yoğurt ve elmayla bitirdim.
Az önce de:
2 ufak dilim peynir
4-5 Zeytin
Bol salatalık domates
Minik bir dilim de yumurta yedimm:KK56:

Son düzenleme:

hoşgeldi n cnm aramıza
hergun duzenlı beklıyorum senide =) bence yedıklerıne dıkkat edersen halledersin ekime kadar kaç kgsun boy kaç
ve olmak istedin kg nedir cnm ?
bırde herugn gelip butungun yedıklerını buraya yazmak faydalı oluo ne yedını göruosun =)

Hoşbuldum canım.. birlikten kuvvet doğar dimi :KK66: kilom 67 boy 1.68...ideal kilom inş olmak istediğim kilo 60 canım :KK14:...Bgn sabah 1 kalın dilim ekmek kepekli ,3-4 çatallık sucuklu yumurta :KK70: kibrit kutusundan az peynir, 1 tatlı kaşıgı pudingden aldım :KK70: sabah kaçırmışım biraz sankim, yazınca farkettim :KK70: kendi kendime göbek eritme hareketleri yapıodum mekik gibi 3 gundur bıraktım :KK70: ve bir de müzik açıp oynuyorum kızlar arada. Ptesi yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.Evden işe giderken ve çok yorgun olmazsam iş çıkışlarında da yürümeyi düşünüyorum. Evimle iş yerim arası yürüyerek 1 saat. Bakalım ne kadar etlki edecek :KK70: Geçen sene yaptıgım bi taktik vardı kuzenin düğününe zayıflamak için.. Akşam saatlerinde işten gelince evim civarında 1 saat yürüodum. Sonra eve geliodum bi kaç hareketten sonra mezdekeydi falan açıp oynuodum :KK70: yediklerime de hiç dikkat etmedim, bu sayede 62-63 kiloda kilomu sabitlemiştim. Tekrar bu azimli halime dönmek istiyorum :KK14:

Bekarım canım. Servisle 1 saat yolda geçiyor, evde de pelte gibi oluyorum malum bütün gün koşuşturmaktan, ayakta duracak halim kalmıyor.:KK43:
Yürüyüşle de göbek erimiyor malesef. Bugün itibariyle akşam mekik ve bir kaç hareket daha yapmaya başlayacağım. Bakalım artık :)

Aaaa bu arada işteyken bazen lavaboya kaçıp duvara kalça vurma sporunu yapıyorum:KK1::KK1: Gerçekten işe yarıyor.

Dün akşamı yoğurt ve elmayla bitirdim.
Az önce de:
2 ufak dilim peynir
4-5 Zeytin
Bol salatalık domates
Minik bir dilim de yumurta yedimm:KK56:
cnm ekmeği tamammen hayatından çıkartma çok sağlıklı değil çok az yıyosun ve ekmek hiç yok tansıyon kanşekeri hepsi düşer böle beslenmene dikkat et cnmhiçbişyi sağlık gibi değildir.=) spor yapıp yedıklerımıze dikkt etmemız yeterli zaten eskiden yedının yarsıını yemeye bşlndında kglarda giidio =) hamur işleri tatlılar bunlara ara vermek lazım =)

Hoşbuldum canım.. birlikten kuvvet doğar dimi :KK66: kilom 67 boy 1.68...ideal kilom inş olmak istediğim kilo 60 canım :KK14:...Bgn sabah 1 kalın dilim ekmek kepekli ,3-4 çatallık sucuklu yumurta :KK70: kibrit kutusundan az peynir, 1 tatlı kaşıgı pudingden aldım :KK70: sabah kaçırmışım biraz sankim, yazınca farkettim :KK70: kendi kendime göbek eritme hareketleri yapıodum mekik gibi 3 gundur bıraktım :KK70: ve bir de müzik açıp oynuyorum kızlar arada. Ptesi yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.Evden işe giderken ve çok yorgun olmazsam iş çıkışlarında da yürümeyi düşünüyorum. Evimle iş yerim arası yürüyerek 1 saat. Bakalım ne kadar etlki edecek :KK70: Geçen sene yaptıgım bi taktik vardı kuzenin düğününe zayıflamak için.. Akşam saatlerinde işten gelince evim civarında 1 saat yürüodum. Sonra eve geliodum bi kaç hareketten sonra mezdekeydi falan açıp oynuodum :KK70: yediklerime de hiç dikkat etmedim, bu sayede 62-63 kiloda kilomu sabitlemiştim. Tekrar bu azimli halime dönmek istiyorum :KK14:
oh maş. cnm =) ben okdr yuurusem hergun yorgnlktan bıterım =) eve gelince herife yemek bile hazırlayamam =)
aslında kahvltında kçırıdn çok bişiy yok =) ama yumurtayo gnlde haşlnmış tercıh edersen daha tok tutucu oluyo =)=)

günaydın hanımlar =) sanırım yıne kg verdım 53,5 faln oldum sanırım ama emın değilim arkadaşıma gidip wii de tartılmam lazım emın olmak için =)

cmrtesi öğlen
1 kepçe çorba
yarım kbk dolma
2 kaşık yoğurt

akşmına doğru(annemde kuran vardı)
2 dilim pide
2 yaprk srama
1 dilim bklva

pazr gunu khvltı
1 dilim kpk ekmek
1 dilim slm
1 parça pynır
2 prça salatlık
1 yeşil zytın
çok az srlle
yarımdan az hşlnmış yumurta

öğlen
1 domates
az peynır,
1 tane un kurbıyesı(hazırlardan)
1 tane tuzlu kurbıye(hzaırlrdann)

arada:5 tane bimin yağlı gevrklerınden
akşm :yarım ızgara köfte ,1dilim ekmek ve 2 kaşık kdr çobn salta

dun denzdeydım ondan ble dengesiz yedım =) khvltıda komşumdaydım öle yoğun bı gundu denızde yakmışımdır dıe düşnüüyorum =)

bu sabh kalhvltımda
1 tatlıkaşı pekmez
1 bardak sıcaksu
1 dilim kurutulmş ekmek
1 parça peynır
4 zeytın
az maydonz

=) az önce babmla konuştum cmrtesi gördü ya dio çok kötü olmşsun çok zayıflamışın bişiy yemıosun falan herkes bu kız nie böle zayıflamış die sosruo dıo =) herakşam gelceksın 1 ekmek yiceksin bizde dio =) bende tabi tabi deidm içimden sanki kolay verdım kglaları =) az daha versem spora gidicem sıkılşmkk için . bu haftasonuda inş. tatile gidiyorum =)

Sabah uyanamadığım için simit almak zorunda kaldım:44:
Yarımdan biraz fazla simit
Ufacık peynir
Şekersiz çay

Artık öğlen daha sağlıklı bir şeyler yerim:KK61:

Sabah uyanamadığım için simit almak zorunda kaldım:44:
Yarımdan biraz fazla simit
Ufacık peynir
Şekersiz çay

Artık öğlen daha sağlıklı bir şeyler yerim:KK61:

=)=) sabah kahvaltınıda kaçırmamışsın cnm öğlen ben ne yicemi bilmiyorum ya sanırım bol domates yıcem ynına ne olur bilemıyorum çünkü öğlen ymeğinde börek peynir çay domates salatalık olucak.

günaydınlarrrr,
ctesi öğünlerim düzensiz oldu..dogru duzgun birşey yemedim aralarda atıştırmalık şeklinde geçti hep kızlar

pazar sabah
1 tane evde yapılmış poaça
çeyrek porsiyon kadar(nası tarif edeyim bilemedim) kol böreği
biraz peynir, zeytin,domates,salatalık ve çay

arada kayısı yedim(sayısını hatırlamıorum)

öğlen yemekli düğün vardı
1-2 kaşık çorba
3-4 kaşık etli pilav
2 kaşık da irmik helvası aldım
ekmek yemedim

akşam yarım kase çorba
2 adet tavuk kanadı
ve 4 kaşık yogurt aldım

gece yatmadan 3-4 tane de kiraz yedim.pazar günü çok kaçırdım sankim..misafirimiz de vardı..kalabalıkta ve açık havada iştahım açılıyo nedense :KK70::KK70:

bu sabah
2dilim kepekli ekmek,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
3 zeytin,
domates,yeşillik,
2 bardak şekersiz çay.. sabah yürüyüşümü yapamadım,çok sıcak :S işten dönerken yürüyecem inş, henüz tartılmadım, eve gidince tartılcam bakalım kaç göstercek :KK70:

öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum kızlar..işyerimde tek ben çalıştıgım için, yemek olayım yok. alışveriş merkezleri de uzak kalıyo, çevrede de hep kebap usulu bişeyler çıkıyo, öğle yemeklerinde sorun yaşıyorum biraz.. zaten sıcakta da agır yemekler gitmiyo.. aslında karpuz peynir olsa fena olmaz :KK70:

öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum kızlar..işyerimde tek ben çalıştıgım için, yemek olayım yok. alışveriş merkezleri de uzak kalıyo, çevrede de hep kebap usulu bişeyler çıkıyo, öğle yemeklerinde sorun yaşıyorum biraz.. zaten sıcakta da agır yemekler gitmiyo.. aslında karpuz peynir olsa fena olmaz :KK70:

cnm evden getirme şansın yokmu ?

bnde domates salatalık peynı rymeyi düşünüyorum bakalım

Slm kızlar. Yeni arkadaşlar gelmiş. Hoşgeldiniz, iyiki geldiniz topik elden gidecek yoksa. Hafta sonu biraz kaçırdım ben. Denizdeydim ben de o yüzden çok dikkat edemedim. Akşam yemek yemedim. Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. 1 litre suyum bitti. Bugün kilo bildirimi yapmıcaz değil mi mblue. Yeni arkadaşlar geldiğine göre yeni başlamış gibi olalım artık.

Ne iş yapıyosun canım. Kendi işyerin mi

Öğle yemeğiii:

Sebze çorbası (yarım kase)
Haşlanmış patates(5 patates kızartması boyunda)
Fırında tavuk(yarım but)
2 minnak dilim kavun:KK56:
1 Dilim kepekli ekmeğin yarısı :KK1:

öğle yemeği ;

2 domates
2 adet dilim peynir
1 form kepekli
ve bir bardak çay.. kahvaltı gibi oldu :KK70:

X