Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızar günaydın..4 kişlo vermiştim 2 hafta önce ama tatile gittim döndüğümde eski klio hopp gelmiş..şimdi tekrara atakla başladımm...hadi bakalım..

hayirli olsun cnm, kizin biraz buyusun, tekrar calisirsin.
Sonuclar bellimi saglikla ilgili, naaptin?

amin canım...üzülerek ayrılıyorum seviyordum işimi müdürümü..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.burda öyleydi.inş.bundan sonrada öyle olur.o yüzden üzüntüm.ama kızım herşeyden önemli.geri dönüş imkanı sundu müdürüm farklı departmanlarda olsa gelirsin önce sağlığın dedi sağolsun.6 ay önce 1 tane olan kitle,10 tane olarak çoğalmış...emara gircem araştırıcaklar bakalım...allah yardımcım olsun.stresten oldu sanırım...

günaydın hanımlar

amin canım...üzülerek ayrılıyorum seviyordum işimi müdürümü..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.burda öyleydi.inş.bundan sonrada öyle olur.o yüzden üzüntüm.ama kızım herşeyden önemli.geri dönüş imkanı sundu müdürüm farklı departmanlarda olsa gelirsin önce sağlığın dedi sağolsun.6 ay önce 1 tane olan kitle,10 tane olarak çoğalmış...emara gircem araştırıcaklar bakalım...allah yardımcım olsun.stresten oldu sanırım...

cnm iş konusu inşallah hayırlısıyla dönersin. Sağlıkla ilgilide inşallah kötu huylu bşiy yoktur hemen tedavini olursun canmm rabbim yardımcın olsun inşallah sürekli sıkıntı edip kendini üzme moralini yüksek tutmya çalş cnm inşllah çok daha ii olursun . acil şifalar diliyorum.

Günaydın kızlar
yarın iş yerinde son günüm benimde istifa ettim...tabloyu yapabileceğimi bilsem ben devralırdım.çünkü bizi baya motive ediyordu.evdende girerim görüşürüz...
günaydın herkese
senaykaya hayırlısı olsun canım. sağlık herşeyden daha önemli inşallah allah acil şifalar verir. evden girdiğinde görüşürüz artık kib.
geçen hafta çok öyle aman aman bişey yapmamama rağmen 1 kilo vermişim diyete başladım başlayalı ilk defa 1 haftada bu kadar kilo verebildim genelde ya 500 gr verirdim yada hiç veremezdim. bu hızla gidersem ramazana kadar hedefime ulaşmış olurum. beni uzun zamandır görmeyen insanların görünce zayıflamışsın demeleri çok hoşuma gidiyor beni çok motive ediyor. şuan ki kilom 64,5 hedefim 60 az kaldı sabırla devam ediyorum.

slm kızlar bu gün itibariyle 68.5 kiloyum artık kilomu korumaya çalışcam nasıl yapsam bilmiyorum ben ilk defa istediğim kilodayım
diyetisyene mi gitsem acaba kilomu korumak için önerisi olan var mıııı?

cmrtesi günü erken çıktım için yazamadım ne yedım içtim

öğlen 1 kase tarhana çorbası

ara yapamadım =( misifrlerim geldi yemek yapma telaşındaydım

akşam : 1 kaşık kadar salta, 1 kaşık semizotu saltası yoğurtlu,1 ymk kaşı pilav,küçük bir parça fırında tavuk
1 tatlı kaşı tavuk gögsü

ara : fındık,badem sayısına bkmadım =) ama 1 avuçtn fazla değildi

pazarkahvaltı
1 bardak su
1 tatlı kaşı pekmez
1 dilim ekmek
sabah kahvaltıda yağda peynirli yumurta(yarısını yedim)
1 tane kabk mücver (kçk boylu)

ara ypmdım kahvltıyı saat 11 gibi yptım

öğlen 3 prça karpuz

ara: 10 tane leblebi

akşam : 1 tatlı kaşığı pilav üzerinde, 2 parça tvk döner,2 bardak ayran,1 kçk lokma ttlısı

ara:3 kaşık yoğurt tarçınlı

bu sabah
2 bardak su
1 tatlı kaşı pekmez
1 parça peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek+çeyrek smt ( susamsız olanlardan )

hoseki cnm istedin kgya ulaşmana çok svndım cnm . bundan sonra yedın herşeyi dozunu kaçırmadan yemeye dvm
ediceksin =) ne güzel sen kalori hesabıda yapıosun normal alman gerken gunlk kalorıyı hesaplayıp ona göre yemek yesen cnm . yada en güzeli dietisyene gidip görüşmek cnm umarım hep istedin kgda kalırısn=)

bende 54kgya düştüm =) 2-3 kg daha verdikten sonra bende kg korumaya geçeceğim. haftada 1 düzenli olarak tartılmayada dvm edeceğim. =)

selam kızlar iyi haftalar hepinize
iki haftadır aynı kilodayım veremiyorum malesef 59 da takıldım kaldım
bu hafta daha da dikkat edicem hiç spor yapamadım vakit bulursam yürüyüşe çıkarım yoksa veremem bu kiloları

2 haftadır sabit kilo bildiriyorum çünkü 2 haftadır pazarları misafirim vardı ve ben çok geç yemek yedim
hafta içleri kilom düşüyordu ama sonuçta dürüst davranmam lazım ben pazartesi sabah ölçümünü yazıyordum bu hafta pazar da dikkat ettim ve
68.5 artık zayıflamamam lazım

dün tartıldığımda 52,1 kiloydum. bugün tartılmayı unuttum. Hafta sonu diyet miyet kalmadı. eşimişnde bunda büyük payı var :63:. Tablo sanırım kimse yapamıyacak. bende fazla uzun süre sitede kalamıyorum. müdür görünce fena oluyor :KK52:

2 haftadır sabit kilo bildiriyorum çünkü 2 haftadır pazarları misafirim vardı ve ben çok geç yemek yedim
hafta içleri kilom düşüyordu ama sonuçta dürüst davranmam lazım ben pazartesi sabah ölçümünü yazıyordum bu hafta pazar da dikkat ettim ve
hedefine ulaşmana sevindim. İnsan kendisini istediği kiloda görünce mutlu oluyor . Bu kupa senin için :KK19:

kahvaltı çok uyduruk oldu ama yazayım:
2 püskevit
1 vişne suyu.
Sabah geç kalktım da :KK17:

Tebrikler canım darısı başıma inşallah aramızdan ilk mezun olan sensin. azmin zaferi insan isteyince başarıyor demekki.

Kızlar bu gün akşama kadar bildirirseniz kiloları tabloyu ben yapabilirim bu haftalık düzen bozulmasın Simurg cuğum da dönecek haklı olarak vakti yok... Gün içinde bildirin akşam ben atarım tabloyuu.
Ben ilk olarak bildiriyorum 500 gram aldım 69 ummm...

52,1 kızlar lütfen kiloma tepki göstermeyin :KK16:, boy kısa, 1.75 boyundaki birinin kilosuyla kıyaslamayın lütfen. baştan yazayım dedim.

Merhaba kızlar. Simurghcum, Şenaycım ikiniz için de hayırlısı olsun canım. Hoseki tebrikler canım.:KK9: Hedefe ulaştım diye sen de bizi bırakıp gitmeyeceksin demi. Yavaş yavaş gidiyo herkes. Pınarcım sen de hoşgeldin. Tatildeki kaçamakları telafi edersin üzülme. Hafta sonu ben de aşırı olmasa da biraz kaçamak yaptım. Kızımın doğum günüydü. Biraz Cumartesi gün kaçtı. Pazar günü de pikniğe gitmiştik. Biraz kaçamak da orda yaptım. Gerçi piknikte de ekmek yemedim. Arkasından ip atladım. Akşam 30 tane mekik çektim. Kilomda değişiklik yok . Gülgüncüm görevi sen devralmışsın hayırlı olsun yeni görevin. Kilom 61.7 canım

slm kızlar:KK54:
uzun bir süredir hastaydım , ilaç kullanıyordum b 12 mi bıraktım , sadece öksürük kaldı çok şükür...
kilomu yazıyorum kızlar 64den 63 'e düştüm:):)hastalıktan dolayı kilo veremedim ilaçların bir kısmını bırakınca 63 oldum...
Bu arada hemen sabah ve öğlen yediklerimi yazıyorum:)
Sabah kalkar kalkmaz bir elma
çeyrek ekmek 1 küçük salatalık bir küçük domates bir kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar:)(kaşarı seviyorum ama napim:KK66:)
4-5 Adet yeşil zeytin bir küçük kupada çay :)
Öğleye kadar da yarım litre su içebildim
Öğlen de elma ve çay hariç aynen yedim:44:

gülgün cnm bende 54 kg ya düştüm = )

ara öğün
1 avuç beyaz leblebi

öğlen1 kepçe tarhana çorbası
5 yemk kaşığı taze fasulye
1 yemk kaşı pilav
1 kase yoğurt( 3-4 ymk kaşığı kadar)

tatilde bende dikkat edemem kg durumuma =) gerçi bu aralar pek cnm bişiy istemıyor. haftasonu yedıklerımı yazmıştım pek kayde değer bişiy yemedim. sadece 1 ymk kaşı tvuk gögsü =) fazladan onun dışında herşeyden az yedım. iştahım sıkıntılı gibi bu aralar hyırıdr inş.

akşam çok kaçırmam umarım mamaları =) yemeğim var bitsin die fazla fazla yememem lazım =) tatile çıkmama az kaldı bir mani çıkmaz ise inşallah 18de tatile çıkıcaz =)=)

X