Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar ,
Akşam yemeğe annem çağırdı. 1 tabak ayran çorbası,1 küçük biber dolma,2 kaşık pilav,2 kaşık tavuk sote yedim. Aslında yediklerim gayet iyiydi azar azar yedim çünkü. Yalnız babamın getirdiği kadayıf dolmasına dayanamadım 1 tane yedim.

Sabah 1 bardak su içtim.Kahvaltı için kendime sandviç hazırladım işe getirdim az önce yiyebildim. Çok yoğun bir sabahtı.

Kızlar merhaba, bende masa başı işindeyim bu yüzden basenler aldı başını gitti.Pazartesi başladım diyete,neler olacak bakalımmm... Bu zorlu yoldaa hepimize başarılarr:97:
wa__84__024h00000g00MDAwMDA4fDIwNzk2MTBoYXxTYWImIzMwNTtS.gif

Hoşgeldin aramıza.Hep beraber çok zayıflıycaz.Çok zayıflayamasak bile kışın olduğumuz kilodan daha az bir kiloyla yazı geçiririz:KK8:

bu gün arkadaşlar manken gibi oldum dedi
ay iltifat duymak ne güzel
hem zayıfladıkça kendimi daha iyi hissediyorum
ama bakıyorum bazı arkadaşlar karamsar biraz sabırlı olalım canım yavaş yavaş gider inş

ara öğünüm : 5-6 fındık biraz kuru üzüm
bol bol suyumu içiyorum

kızlar herkese merhaba,

ben de geçen hafta sizin gibi moralim bozuk gezdim sonra neyi yanlış yapıyorum dedim ve düşünmeye başladım herkes kendi yanlışını düşünüp bulsun kızlar ben de işe yaradı 700 gr gitti bile 4 günde
akşam yemeğimi geç yiyodum akşam metabolizma kendini yavaşlatıyo ve akşam yediğini eritemiyorsun ve toplam da az yesen de veremiyosun
bir de az yiyorum dikkat ediyorum niye olmuyo diyodum kendi kendime bu hafta aldığım kalorileri sayıyorum, evde yemek yaparken veya biri bişey ikram ettiğinde vs az da olsa ekstra olarak aldığımız kaloriler var, salatadaki yemekteki 1 kaşık yağ bile farkediyo bunlar da gün içinde toplarsak ve haftaya vurursak belki 1000-2000 kalori yapıyo
işte tam da biz o 1000-2000 kaloriyi eksiltirsek kilo verebiliriz.
Kendimize dürüst olalım. Yanlışımızı bulup düzeltelim gitsin kilolar,b iraz sabır, azim irade hadi bakalım :KK74:

ben veremiyorum diye moralim boxuluıyor..eskisi gibi çok yemeiyorum dikkate diyorum ama bi kaç akşamdrıspor yapmadım zannedersem ondann..bide regliolamayınca..üflesen uucak balon gibiyımm:))örnekbiraz tezat oldu ama ..:))

oooooo bakıyorum moraller gitmiş kızlar. İşi önce beynimizde çözücez, olmuyo dersek olmaz. Olucak toparlanalım, beyin gücünü unutmayalım. Çido, Simurgh, pasta nerdesiniz hadi toparlayalım topiği. Aaa ben size kızımın emeklemeye başladığını söyleyecektim, unutmuşum. Epeydir uğraşıyodu ama beceremiyodu benim küçük tembelim, dün akşam oyuncağına yetişmeye çalışıyodu baktık emekleye emekleye gidiyo.:KK9: Kendi de çok sevindi. öyle bi gülüyo ki görmelisiniz. Tabi bu durumda bana extra iş çıkıyo. Artık arkasından koşturur dururum. Fena da olmaz hani.

bu gün arkadaşlar manken gibi oldum dedi
ay iltifat duymak ne güzel
hem zayıfladıkça kendimi daha iyi hissediyorum
ama bakıyorum bazı arkadaşlar karamsar biraz sabırlı olalım canım yavaş yavaş gider inş

ara öğünüm : 5-6 fındık biraz kuru üzüm
bol bol suyumu içiyorum

Ben kendim farkedemiyorum ama bana da arkadaşlar zayıflamışsın baya farketmiş dediler. İyice gaza geliyorum. Sporu biraz artrırsam sıkılaşır sanırım.

Hoşgeldin aramıza.Hep beraber çok zayıflıycaz.Çok zayıflayamasak bile kışın olduğumuz kilodan daha az bir kiloyla yazı geçiririz:KK8:

Hoşbulduk canım, çok zor kilo verebildiğim ve sabırsız bir insan olduğum için istikrarımı kaybediyorum bazen..Burada motive olucam sizlerin yardımıyla incecik olamasamda (balık etli bir hatun olduum içün :))) birazcık incelsem yeterr

wa__84__024h00000g00MDAwMDA4fDIwNzk2MTBoYXxTYWImIzMwNTtS.gif

oooooo bakıyorum moraller gitmiş kızlar. İşi önce beynimizde çözücez, olmuyo dersek olmaz. Olucak toparlanalım, beyin gücünü unutmayalım. Çido, Simurgh, pasta nerdesiniz hadi toparlayalım topiği. Aaa ben size kızımın emeklemeye başladığını söyleyecektim, unutmuşum. Epeydir uğraşıyodu ama beceremiyodu benim küçük tembelim, dün akşam oyuncağına yetişmeye çalışıyodu baktık emekleye emekleye gidiyo.:KK9: Kendi de çok sevindi. öyle bi gülüyo ki görmelisiniz. Tabi bu durumda bana extra iş çıkıyo. Artık arkasından koşturur dururum. Fena da olmaz hani.

canım kaç aylık bebişin
sana da spor olur işte fena mı :))
moralimiz gitti evet 62 yi görünce tartıda bi çikolata yiyip moralimi düzeltesim geldi :KK1:
yok yoook çikolata falan sırf yağğ, sakın inanmayın öykk hiç yenir mi o beee :44:

kızlar ilaç yazdırım geldim yoğundum yazamadım
nolmuş topic çökmüş herkesde bi veremiyorum muhabbetti almış gitmiş. moral bozmak yok.
telkin yöntemini kullanın. beyninize olumlu msjlar verin.
veremiyorum ne yesem yarıyo derseniz beyin aldığı komutu uygular.
ben her sabah wc den çıkarım tartılırım.bu sabah kalktım aynada boydan bir baktım kendime ooo ne güzel veriyorum zayıflıyorum mutluyum diyorum. bakın haftabaşı kaçtım şimdi 58.8 olmuşum.
hergün azda olsa gram gram veriyorum.
bazen vücut kendini korumaya alıyo. bi dönem bende de olmuştu her gün aynı rakam her gün aynı rakam ama gördükçe moralimi bozmadım devam ettim diyetime birden düştüm zaten.
siz yedikelrinize dikkat edin gerisi gelir.
hayatınıza 2,5 litre suyu sokun bi kere.bahaneler türetmeyin yok wc ye çok gidiyorum falan filan. bakın başkaları gece 4 de kalkıp spor yapıyo. bizde pireler uçuşurken :)))
birde akşam napın edin erken vakitte ve az yemeye çalışın ve ekmeksiz.

merhaba hanımlar bendde aranıza yeni katıldım

ama uzun süredir yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.nisan ayından bu yana daha dikkatli yiyorum.

61kgdan 55,5 kgya düştüm hedefim 52-53 kg olmak ama bu sıralar fazla abur cubur pasta yedım anında kg olarak dönuyor. bu akşamda teyzemdeyım o içli kköftelere nasıl dayanayım =) o yuzden 1 tane yerım

sabah kahvaltıda
kalkarkalmaz 1 subardağı ılık suya 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirkemi içtim.

1 subardağı süt
2 çeri domates
yarım salatalık
1 dilim ekmek
4 zeytin
çok az peynir

genelde ara öğünlerde beyaz yada sarı leblebi yiyorum tok tutuyor.:KK43: ama bugun unutmuşum

işe gelincede 2 fincan limonlu yeşilçay ve buyuk su bardağıyla 2 bardak su içtim.

bakalım öğlen ne kadar yiycem akşamıda düşünerek az yemem lazım
sonrada meyve yerım artık napim =(
akşmda spor ypmam lazım nese sağı solu toplamakta spordur =)
hanımlar beraberce kurtulalalım kilolarımızdan .benım sındırım sorunum var bağırsaklarım düzenli çalışmıyor.:KK43: o yuzden ağır kg verıyorum.

birde haftada birkez pazar sabah lavabodan sonra tartılıyorum en sağlıklı kg ozaman anlaşılır.mide boşken bilginize=)

hepmize kolay gelsn

Aaaa, boş bırakmaya gelmemiş konuyu.:))) Kızlar moraller nerede? Keyifler nerede? Can sıkmak yok. Karamsarlık hele hiç yok. Yasak. Ben de bazı haftalar hiç vermiyorum ama bu zaten uzun bir süreç. Bu başlıkta kimse "şok diyet", "1 haftada 3 kilo", "bilmemne detoksu", bilmemne diyeti" lafı etmedi.
Az kısıyoruz yediklerimizden, e yaşam tarzımız da malum hareketsiz. O yüzden hedef uzun vadeli. Hem daha kolay hem daha sağlıklı. Tek ihtiyacımız olan şey sabır. Sadece elma yiyip haftada 3 kilo vermek belki daha mutlu ediyor insanı ama ancak bir ay sürüyor, normal yemeye geçince anında geri geliyor.
Hadi ne olur toparlanalım. Yavaş olacak ama olacak; hem de kalıcı ve sağlıklı olacak!!!!

canım kaç aylık bebişin
sana da spor olur işte fena mı :))
moralimiz gitti evet 62 yi görünce tartıda bi çikolata yiyip moralimi düzeltesim geldi :KK1:
yok yoook çikolata falan sırf yağğ, sakın inanmayın öykk hiç yenir mi o beee :44:

Bebişim 9 aylık canım. Bizim kilo vermemiz tabiki biraz zor olucak kızlar. Akşama kadar oturuyoruz, ama az da olsa veriyoruz. 25 Nisandan beri 3,5 kilo gitti daha ne olsun. Hızlı verip hemen geri almaktansa yavaş yavaş verelim sağlam olsun dimi. Mucize beklemeyelim. Hadi bakalım telkine:) Zayıflıyoruz, inceliyoruz, çok güzel olucaz. Arada bir başarı öykülerini okuyun kızlar insanı çok güzel motive ediyo.

geçen yıl şirkette bir arkadaş 80 kilodan 63 kıloya düştü 3 ay gibi kısa bir sürede, ne kadar sağlıksız olduğunu gördüm şuan aldığı kiloları yeniden vermek için uğraşıyor çünkü..Çok fazla istikrar istiyor bu zayıflama maratonu benim gibi sinirlenince morali bozulunca buzdolabına saldıran bi kişilik bu maratonda napacak hiiç bilmiyorum bakalım iyi gidiyor ama daha çok başı her şeyin..

heeeeyyyyyt, nooluyo burdaaaa :KK52:
kilo veremedim diyenlere 250 mekik ceza yazdimm.
Arkadaslar daha once de bahsetmistim. Benim 3-4 haftadir kilom 57.5de kaldi, sanirim direnc noktam 57.5. Ben bunu kirdigim anda hizlica verecegimi dusunuyorum, cido da ayni seyi anlatmis. Ama biraz sabir. 8-10 kiloyu 2-3 ayda almadik, 2-3 ayda da veremeyiz.
Hepinizden sabirli olmanizi, moral bozmamanizi, beyinlerinize olumsuz mesaj gondermemenizi rica ediyorum. :KK71:
Ben cok hirslandim 57.5 dan dusucem, haftaya gorursunuz, gram da olsa vericem ve vermeye devam edicem, pes etmek yok. Az yiyin bisey ikram edildiginde az alin 2 tane veriolarsa 1 tane alip onun da yarisini yiyin, ise yarar.

kızlar hadi ama birbirimize moral vermemiz lazım .bende hiç spor yapamıyorum ama asansörü çıkarttım hayatımdan merdıvenleri inip çıkıyorum.bolbol su içiyorum gunde en azın 2 fincan limonlu yeşil çay içiyorum.

acıktıkça aburcubur yerıne leblebi yada form biskuvi yıyorum yada meyve,
bu arada yemeklerde çok çeşit az yemek çok önemli =)

mesela ben yemekten önce 2brdk su içiyorm yemeğe mutlaka çorbayla başlıyorum 2kepçe güzelce içiyorum sonra azıcık yemk ne varsa ondan alıorum gnlde salatayada yoğurt oluyo ymkte ve kendmı çok yemiş hıssedıyorum.karnımda şişio zaten akşama doğru 4 gibi de meyvemi yiyorum yemek geç saate kalıo benım :KK43: sabah 6,30 7 gibi klkıp khvltı edıyoruz eşimle sonra işe geliyorum 8,30da akşamda 6,30da çıkıyorum eve 7de varıyorum bazen 7,30 ancak 8e bitiyor yemek yemem.:KK43: daha erken yiyebilsem keşke ama az yemeye özen gösterıyorum akşamları bunuda yaşam biçimim olmasına gayret edıyorum. bide içebiliyosanız bolbol ılık su için.

[sıze="2"][ı]kızlar merhaba, bende masa başı işindeyim bu yüzden basenler aldı başını gitti.pazartesi başladım diyete,neler olacak bakalımmm... Bu zorlu yoldaa hepimize başarılarr:97: [/ı][/sıze]
wa__84__024h00000g00mdawmda4fdıwnzk2mtboyxxtywımızmwntts.gif

acaba bu yazıyı benmi yazdım diye üye ismini tekrar baktım bende pazartesi başladım diyete:) kaç kilosun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

inşallah hepberaber vericez bu kiloları.
herkes sölesin bakim ne kadar litre su içtiniz. havada sıcak zaten benim şimdiden 1.5 litre suyum bitti.
su hayattır su için su içirin.

zaten akşama kadar masabaşı hareketsiz bi lavaboya bazen fotokobiye kalkıyoz dimi. normal bence kilo veriyoruz.

Çok yaşa sen Simurgh.İlla senden bi ceza alınacak yani, başka türlü akıllanmıyoruz biz. Hadi bakalım kimdi kilo veremiyorum olmuyo diyenler, 250 mekik cezası geldi işte.

X