Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

savagerose ccnm tebrık edıyorum senı harıkasın.

akşam bende öle yapıcam teyzemde ama irmik helvasına dayanamıyorum =)

bende öğlen yemeğinde şimdi yiycem

2 kepçe mercimek çorbası(bol pulbıberatıcam)
5-6 kaşık kadarda taze fasulye kıymalı
yarım domates,yrıms ltlık,az maydonoz dereotu

acaba yaklşık kaç kaloru eder bu mnu

teşekkür ederim xanım internette aratsana ben listede olmayanları hemen yazıyorum çıkıyo mercimek çorbası kalorisi diye yaz mesela çıkan sonuçlardan öönbellek kısmına bas kolayca listelerden bulursun

Öğlen menüm 1 dilim peynirli börek, 2 kaşık kabak yemeği ve çilek komposto(bitirmedim). Biraz fazla biliyorum akşama telafi edicem.Henüz 1 litre su bitti. Çok içemedim bugün

kızlat masa başı hareketlerini unutmayın :) iyi geliyo şöle bi kalkın dolanın bacakları sallayın kan dolaşımı artsın göbek içeri dışarı hadi bakalım devam :21:

günaydın kızlar
akşam makarna salatası (mayonezsiz ama yoğurtlu) ve karpuz yedim ekmek yemiyorum ya sabah kalktım göbek dümdüz. faranjitim azdı yine.nezle de oldum. canım bişey istemiyor. buğün kaçabilirsem bi doktora gidicm artık.
sabah 4 altın çilek yedim simit aldım çay kaynamadığı için suyumu içiyorum.
çilek sen evlimiydin okuyordun ya aklımda öğrenci bekar olarak kalmış. yanlış hatırlamıyorsam yaşında 20 değil mi.şaşırdım kız ne zaman evlendin.
yok canım ben o yaşı geçeli 5 sene oldu :KK1:, 11 aylık evliyim :80: geçen yaz evlendim :KK73:

diyet listeme uyuyorum ama kucuk kacamaklar yapiyorum...offf napiym...Ama bgn aynada kendimi kuculmus gordum, ince hissettim, esime soyledim, bi psikiatriste gorun, halusinasyon goruyosun dedi. :KK53:
yaaaa, senin eşinin hazır cevaplığı beni çok güldürüyor, yanlış anlama tabiki banada söylense bende kırılırım ama ilk etapta komik geliyor :KK53:.

:KK52::KK52::KK52:
eşler kabul etmek istemiyor. benimki de diyo hani neren vermiş diyo
benimkide sabah tartıldı hah 2 kilo gitmiş dedi. ben ne dedim :KK52:. olamaz veremezsin 2 kilo ben 1 ayda zor verdim dedim. Sanki neresini kıskanıyorsam, iri yarı kilolu bir adam 2 öğün yemese o kadar kiloyu verir zaten :KK36:. Ama benle dalga geçiyordu heralde :76:, çünkü ben tartıya bakmak istediğimde izin vermedi :KK52:

Çileklipuding Benim önlisans canım Sağlık Hizmetleri MYO, ben de çok özlüyorum adanayı Şenaydı galiba Adanada çalışıyodu, bizim yerimize tadını çıkarsın oranın.
evet yaaa, adanayı şimdi görsem o tadı bulamam heralde :KK5:
evet kızlar Adanada yım.biz Barajyolunda oturuyoruz.tam öğrenci mekanı...sizinde duygu Cafe civarında çokça bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum...çalışınca pek gezilmiyor ama işte akşamları yürüyüş yapıyoruz kızımla.haftasonuda temizlikten fırsat buldukça bişeyler yapıyorum...
Dilberler sekisine git, bisiklet kirala, gazi paşada alış veriş yap, ne bileyim işte bizim yapamadıklarımızı yaparsın artık. :KK16:

Evet canım o civarda epeyce bulundum ikinci yılımda beyazevlerde oturdum, kampüse giderken duygu cafenin ordan binerdik Adananın turuncu minibüslerine.duygulandım yine ya. Ahhhh ahhh okul yılları.
:KK5::KK5::KK5:

heeeeyyyyyt, nooluyo burdaaaa :KK52:
kilo veremedim diyenlere 250 mekik ceza yazdimm.
Arkadaslar daha once de bahsetmistim. Benim 3-4 haftadir kilom 57.5de kaldi, sanirim direnc noktam 57.5. Ben bunu kirdigim anda hizlica verecegimi dusunuyorum, cido da ayni seyi anlatmis. Ama biraz sabir. 8-10 kiloyu 2-3 ayda almadik, 2-3 ayda da veremeyiz.
Hepinizden sabirli olmanizi, moral bozmamanizi, beyinlerinize olumsuz mesaj gondermemenizi rica ediyorum. :KK71:
Ben cok hirslandim 57.5 dan dusucem, haftaya gorursunuz, gram da olsa vericem ve vermeye devam edicem, pes etmek yok. Az yiyin bisey ikram edildiginde az alin 2 tane veriolarsa 1 tane alip onun da yarisini yiyin, ise yarar.
250 mekik cezası aldım :KK42:

kızlar ya sizin menulere bakınca bna çok yemişim gibi geldi :KK43: ama okdr az yersem aykta duramam ben acaba çokmu yıyorum ki ben :/(

savagerose ccnm tebrık edıyorum senı harıkasın.

akşam bende öle yapıcam teyzemde ama irmik helvasına dayanamıyorum =)

bende öğlen yemeğinde şimdi yiycem

2 kepçe mercimek çorbası(bol pulbıberatıcam)
5-6 kaşık kadarda taze fasulye kıymalı
yarım domates,yrıms ltlık,az maydonoz dereotu

acaba yaklşık kaç kaloru eder bu mnu

yaklaşık 400 eder

öğle:kepek ekmek sandviç 280 + ayran 100
sandviçte peynir, domats, salatalık, biber vardı yaklaşık yaklaşık 380 kal.
oh acıkmıştım ya doydum

herkese selam
bu günlerde çok yoğun çalışıyorum hep giremiyorum aralarda okuyorum ama
dün akşam mesaideydim menüm
1 dürüm salata ayran
akşam sıla'nın konseri vardı oraya gittik. saat 23:30 gibi bitti o saatten sonra kocam tutturdu paça içelim diye saat 24 gibi paça içtim çok az ekmek yedim.
sabah
karnım hala tok gibiydi 1 bardak süt içtim
işe gelince 2 pogaça yedim
öğlen
1 kase mervimek çorbası 4 çatal abugannış yedim.
şimdilik bu kadar biliyorum hepside bol kalorili rejim yemeği değil bu hafta zaten bende anormallik var karnım acıkmıyor fakat yemeklerimde hep kalorili şeyler. saçma bir hafta oldu bu hafta...

cnm teşekkür ederim yaklaşık 400cal aldım demek

sabahta kahvaltıda 2 çeri yarım salatalık bir kup azyaplı beyazpeynır,1 subardağı süt 4zeytin 1dilim ekmek yedım

akşam az ysem iyi olur :KK43:

yok canım gayet iyi bir öğle yemeği menüsü olmuş

cnmya vall morl oldu sağol =) bkıorum herkes bi çorba 1 dlm ekmkle duruyor

ben bıde meyve yıycem 3 kaysı 10 tane falanda kiraz
akşmda yarım yerım artık azcıcık =) kglaları vermem lazım temmuza kadar 2,5 kg gitmesi şart

Öğle yemeğimi evden getirmiştim ama izmir den Mümessil arkadaşım geldi yemeğe çıktık ızgarada iki köfte ve bir parça tavuk yedim, bir şalgam çok şişmişim şimdi maden suyu içiyorum....
Veremiyorum diye vazgeçmeyin herkesin bi direnç noktası vardır ben de 71 de durakladım gibi ama yılmadan devam vereceğime inanıyorum........

ben sürekli bişiyler atıştırdım için acıkmıyorum yanı ara öğünleri pek atlamıorum daha doğrusu bugun atldım sbh öğle arasını ama saat 4 gibi meyvemı yıycem onu atlamamamlazım

sıksık yemek yemk alışknlığı edınmye uğrşıorum . yemklerın yanından yoğurt eksk etmemk lazım

bu arada hnmlar kahve tok tutuyor nescafe ben sade olark içeirm bazende çoksık içmektnede korkuyorum

evet bazen duraklıyor. bunye vermeye alışınca kglaları gram gram gidiyor aman kg verekte =) bida geri gelmesın bu kilolarr

Kızlar marlim boulduya.bildiğiniz gii hala edt olamadım..doktorumu aradım oda gel dedi çok korkuyorum kötü bişe diyeceğinden..diğer topikleri okudumda..rahim filmi falan çekiliomus kist varl-ken galiba bende korkuyorum öyle bişey isticek diye...:KK43:((varmı o filimden çektiren..

Kızlar marlim boulduya.bildiğiniz gii hala edt olamadım..doktorumu aradım oda gel dedi çok korkuyorum kötü bişe diyeceğinden..diğer topikleri okudumda..rahim filmi falan çekiliomus kist varl-ken galiba bende korkuyorum öyle bişey isticek diye...:KK43:((varmı o filimden çektiren..

cnm inş. ciddi bişiy değildir. hemen kafana takma stres yapma cnm bir git doktora bakalım ne diyor. inş. güzel haberlerını alırız

cnm inş. Ciddi bişiy değildir. Hemen kafana takma stres yapma cnm bir git doktora bakalım ne diyor. Inş. Güzel haberlerını alırız

inş. Cnm ..buarada sende hoş geldin aramıza..bugun biraz topigtedki herkes üğzgün dert yanıyoruz kilo vermeiyoruz..aslında normalde muhbbet gırla gidiyor ama .bugun havalar bizide çarptı galişba...:))

Öğlen zeytinyağlı patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 1 nektarin yedim. Çok yoğunum bugün suyumu bile düzgün içemedim.

X