Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

haklısın canım ben de okuken sinir oldum şimdi
ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş
boşver herkes layığını bulur

zaten layık oldukları bir hayat yaşıyorlar canım...ama onlara muhtaç olmak beni kahrediyor...rabbim yardımcım olsun...

boşver ya sıkma canını çalışan annelerin ortak sorunu bu zaten. bence burda ağlamak yerine kendine bir ders çıkar bidaha sende kendini arabanı kullandırtma bu tip insanlar bundan anlarlar. bak ozaman sana nasıl yanaşmaya senden faydalanmak için nasıl takla atmaya başlar. bizim halimizi ancak çalışan insanlar anlıyor. üzülme boşver.

bana kalsa zaten vermem.ama eşim abisine kıyamaz...teşekkür ederim canım...aradı kocası şimdi diyorki o uykuda kalmıştır.naptın peki? o kadar basit onlar için.kardeşimde olmasaydı size güvendim ne yapacaktım dedim,insanlara muhtaç olmaktan bıktım dedim...ve ağlayarak...daha çok şey derdim ama eşim var arada işte...

Herkes gelmis oohhh...
Senaycim, maalesef boyle seyler oluyor, bu da hayatin zorluklarindan birtanesi iste, calisan anne olmak cok zor, tahmin edebiliyorum, Calisirken kendime bile zor bakiyorum ben, bir de bir cocuga bakmak kimbilir nasildir. Bu tip insanlar da her yerde var maalesef, yakininda, uzaginda, icinde... Moralini bozma ltfen...Zorda kalinca kizini da ise gotursen cumartesileri, durmazmi?

Doktora gittim, hormon testi yapildi, sonucunu 4 te alcam. Ama doktor ne bir muayene, ne bisey, sikayetlerimi dinledi, bence hamilesin dedi :KK53: hamilelik testi yerine de B-HCG testi yapti. Anlamadim bu isten bisey

Herkes gelmis oohhh...
Senaycim, maalesef boyle seyler oluyor, bu da hayatin zorluklarindan birtanesi iste, calisan anne olmak cok zor, tahmin edebiliyorum, Calisirken kendime bile zor bakiyorum ben, bir de bir cocuga bakmak kimbilir nasildir. Bu tip insanlar da her yerde var maalesef, yakininda, uzaginda, icinde... Moralini bozma ltfen...Zorda kalinca kizini da ise gotursen cumartesileri, durmazmi?

teşekkür ederim canım ilgine...personel şefimizde öyle dedi getirseydin işe...sağolsunlar.allah birdaha öyle bir durum yaşatmaz inş.

öğle yemeğim
yoğurt + haşlanmış tavuk pilav
akşam da aynı şeyi yemiştim yemekhanede de aynı şey çıktı

ama çok şaşırdım kendime küçük bir parça tavuk ve yarım tabak pilavı bitiremedim
normalde olsa onları ekmekle yerdim ve bitirirdim

hiç aç kalmıyorum iyi bu diyet işi yaa

Canim ben form kullanmiyorum, bana circir yapio :KK70:
Ama mim-kbr arkadasimiz (bayaadir ugramiyor kendisi) kiraz sapli form kullaniodu, cok odem attiriyo diyodu. Bilen arkadaslar cevap versin.

ben aldım canım 2 ci gün benim bagırsaklar harekete geçti :)) dün içmedim şimdi içicem ama

Aksam disarda 1 pogaca+1 ayran yedim. Eve 7.30 da geldim ve ellerimi yikayip uyudum. Asiri bir uyku hali ve yorgunluk var. Makyajimla yatmisim, sabah uyandim.
Sabah 1 tahilli tost+yarim dilim meyveli yagsiz kek+cay

günaydınlar herkese
kızlar dün sabah erken kalktık yat turuna gittik kahvaltıyı bogazda yaptık güzel oldu eglendik ordan taksim dolaştık yemek yedik ama abartmadım kendime pantolon aldım çok begenmiştim kabine denemeye gittigimde kendi kendime boşuna deniyorsun yine olmuyacak dedim ama bide ne olsun oldu kızlar ve bol bile geldi bir sevindim bir sevindim anlatamam :) akşam yemek yemedim eve gelmeden dışarda 3 top da sade dondurma yedim eve gelincede 1 fincan kiraz saplı çayımdan içtim

sabah : special -k yedim yarım kase
evi temizledim çamaşırları yıkadım
şimdi çayımdan bir fincan daha içicem
öglen bakalım ne yesem diye düşünüyorum

Ogleden once araogun yemedim, hic keyfim yok bgn, cnm istemedi
oglen 1 tabak bamya+2-3 catal bulgur pilavi+1 kase yogurt

merhaba kızlar; ben forumda yeniyim. ama kilo problemi bende de var. Üstelik düğünüme 6 hafta kaldı. stres bastı veremiyorum. masa başında bütün gün otruyorum. az yediğim halde bi türlü kilo vermekte zorlanıyorum. boyum 1.69 kilom 60.5 57- 56 kiloya düşsem daha mutlu olacam:KK43:( mutsuz gelin olmak istemiyorum.:18:

Dun oglen salata getiremedim ofise diyette bi aksama oldu ama aksamdan itibaren aynen devam.
Aksam 5 adet haslama kanat (listede 2 baget but yaziyordu, onun yerine)+1 tabak elma sirkeli salata+1 mercimek koftesi
Sabah: 1 kase misir gevregi.

X