- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
Öğle menüm 1 tabak yağsız kuru fasülye yemeği,4 tane kayısı.
Yeşilçayımı içiyoum şimdi.Ben haftasonunu hem seviyorum hem sevmiyorum. Sevmeme nedenim birincisi haftaiçi yaptığım yeme düzenimi bozmam ikinciside oğlumun peşinde koşturmam ve sinirlenmem. Bizim binada oğlumdan büyük 2 çocuk var. Oğlumda haftaiçi oynayacağı arkadaş olmaıdğı için haftsonu geldimi onlarla oynamak istiyor. Bırakıyorum bahçeye oynasınlar diye istedikleri oyuncağıda veriyorum yeterki oğlum biraz oynasın eğlensin diye. Ama bütün haftasonumuz oğlumun ağlaması bana gelip şikayet etmesi ama onlarıda bir türlü bırakmamasıyla geçiyor.Bu çocuklardan birisi terbiye olarak hiç iyi değil.Hep pis şeyler öğretiyor oğluma.Kesinlikle oynatmıyorlar oyuncakları alıp oğlumu dışlıyorlar. Bende oynamasını istemiyorum ama oğlum anne lütfen biraz oynayayım diye yalvarıyor resmen. Bende çıkıp başlarında beklemek zorunda kalıyorum ama çok sinir oluyorum bu duruma. Çoğu zaman haftasonu sırf o çocuklarla oynamasın diye oğlumu alıp evden çıkıyorum. Şöyle terbiyeli bir komşu çocuğu olmadı ne yazıkki.
Ah canım demek tek bu durumu yaşayan ben değilmişim, oğlumu bazen komşumun oğlu kapıya kouyuyor hala beni alın diye ağlıyor kağıda alıyorum hem ağlıyor anne nolur gönder diyor, nasıl gücüme gidiyor, o yüzden oğluma kardeş gelsin istiyorum istenmez durumda kalmasına tahammül edemiyorum içimi acıtıyor, o senin gözbebeğin iken istenmeyen durumda görmek çok acıtıcı..
KIZLAR DÜN NOLDU ANLATAYIMM..BE 1 AY ÖNCE FALAN NESFİTE mail atmıltım.yeni çıkan meyve parçalı mısır gevreğinizin kullanmak istiyorum dedim.deneme amaçlı gönderimsisiniz demiştim...neyse dün kargo gelmiş ben işteyken.kağıt bırakmış gitiitm kargoya ne olduğunuda bilmiyorum kocaman bir kutu merak ettim alla allah kimden diye..bi açtım kfleks meyva parçacıklı ve çikolatalı..yanındada çok şirin mavi bir kasee.diyet yaparken çok ii geldi valla....deneyin derim kızlar sizde yazın heralde gönderiyorlar...:)))))
Denesek mi ne?