Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Öğle menüm 1 tabak yağsız kuru fasülye yemeği,4 tane kayısı.
Yeşilçayımı içiyoum şimdi.Ben haftasonunu hem seviyorum hem sevmiyorum. Sevmeme nedenim birincisi haftaiçi yaptığım yeme düzenimi bozmam ikinciside oğlumun peşinde koşturmam ve sinirlenmem. Bizim binada oğlumdan büyük 2 çocuk var. Oğlumda haftaiçi oynayacağı arkadaş olmaıdğı için haftsonu geldimi onlarla oynamak istiyor. Bırakıyorum bahçeye oynasınlar diye istedikleri oyuncağıda veriyorum yeterki oğlum biraz oynasın eğlensin diye. Ama bütün haftasonumuz oğlumun ağlaması bana gelip şikayet etmesi ama onlarıda bir türlü bırakmamasıyla geçiyor.Bu çocuklardan birisi terbiye olarak hiç iyi değil.Hep pis şeyler öğretiyor oğluma.Kesinlikle oynatmıyorlar oyuncakları alıp oğlumu dışlıyorlar. Bende oynamasını istemiyorum ama oğlum anne lütfen biraz oynayayım diye yalvarıyor resmen. Bende çıkıp başlarında beklemek zorunda kalıyorum ama çok sinir oluyorum bu duruma. Çoğu zaman haftasonu sırf o çocuklarla oynamasın diye oğlumu alıp evden çıkıyorum. Şöyle terbiyeli bir komşu çocuğu olmadı ne yazıkki.

Ah canım demek tek bu durumu yaşayan ben değilmişim, oğlumu bazen komşumun oğlu kapıya kouyuyor hala beni alın diye ağlıyor kağıda alıyorum hem ağlıyor anne nolur gönder diyor, nasıl gücüme gidiyor, o yüzden oğluma kardeş gelsin istiyorum istenmez durumda kalmasına tahammül edemiyorum içimi acıtıyor, o senin gözbebeğin iken istenmeyen durumda görmek çok acıtıcı..

KIZLAR DÜN NOLDU ANLATAYIMM..BE 1 AY ÖNCE FALAN NESFİTE mail atmıltım.yeni çıkan meyve parçalı mısır gevreğinizin kullanmak istiyorum dedim.deneme amaçlı gönderimsisiniz demiştim...neyse dün kargo gelmiş ben işteyken.kağıt bırakmış gitiitm kargoya ne olduğunuda bilmiyorum kocaman bir kutu merak ettim alla allah kimden diye..bi açtım kfleks meyva parçacıklı ve çikolatalı..yanındada çok şirin mavi bir kasee.diyet yaparken çok ii geldi valla....deneyin derim kızlar sizde yazın heralde gönderiyorlar...:)))))

Denesek mi ne?

Ah canım demek tek bu durumu yaşayan ben değilmişim, oğlumu bazen komşumun oğlu kapıya kouyuyor hala beni alın diye ağlıyor kağıda alıyorum hem ağlıyor anne nolur gönder diyor, nasıl gücüme gidiyor, o yüzden oğluma kardeş gelsin istiyorum istenmez durumda kalmasına tahammül edemiyorum içimi acıtıyor, o senin gözbebeğin iken istenmeyen durumda görmek çok acıtıcı..

Denesek mi ne?

dene bence...:KK64::KK64:

kızlar çok yorgunum 1,5 litre suyum bitti.
haftasonu kaçamak yapmayın.hafif yeyin hafif kalın.
dur nesfiti p.tesi bende isteyim.bye :)))

Bu haftayı çok güzel kaçamaksız geçirdim inşallah haftasonunuda aynı geçiririm.Herkese iyi akşamlar iyi haftasonları.

akşama yemeğe davetliyim inşallah abartmam
sebze ve salatalarla geçiştirmeyi umuyorum sipariş verdim çok çeşit yapma diye arkadaşıma

Selam millleeet.
Kacaksiz bir haftasonunu geride biraktim.
Persembe aksami balik (kizarmis)+bol salata+kola zero+2 mercimek koftesi (tek kacagim bu ogunum oldu ama pek kacak sayilmaz)
Cuma sabahi normal ve guzel bir kahvalti
Ara pulbiberli activia
Cuma oglen 1 tabak etsuyuna sehriye corbasi
1 fincan cappucino
Cuma aksam yarim tabak tavuksuyuna pilav+2tavuk kanadi haslama+1 kase cacik+1 haslanmis iclikofte. Cok gibi gorunuyor ama azar azar yedim.
Bu sabahtan itibaren Pinarin diyetine basladim
Sabah 1 dilim tahilli ekmek+1 dilim peynir+5 zeytin+cay

Selam millleeet.
Kacaksiz bir haftasonunu geride biraktim.
Persembe aksami balik (kizarmis)+bol salata+kola zero+2 mercimek koftesi (tek kacagim bu ogunum oldu ama pek kacak sayilmaz)
Cuma sabahi normal ve guzel bir kahvalti
Ara pulbiberli activia
Cuma oglen 1 tabak etsuyuna sehriye corbasi
1 fincan cappucino
Cuma aksam yarim tabak tavuksuyuna pilav+2tavuk kanadi haslama+1 kase cacik+1 haslanmis iclikofte. Cok gibi gorunuyor ama azar azar yedim.
Bu sabahtan itibaren Pinarin diyetine basladim
Sabah 1 dilim tahilli ekmek+1 dilim peynir+5 zeytin+cay

günaydın canımm..ya ben veremiyorum simurg nedendir bilmiyorum..adet olamadım ya heralde onla alakalı..kendimi şişko patates gibi hissedyorum...her akşma halbuki düzemli sporda yapıyoruk..:KK43:((

günaydın canımm..ya ben veremiyorum simurg nedendir bilmiyorum..adet olamadım ya heralde onla alakalı..kendimi şişko patates gibi hissedyorum...her akşma halbuki düzemli sporda yapıyoruk..:KK43:((

canim adet olamadiysan onun siskinligidir. Beni bariz bir beden sisiriyor adet. karin gogusler heryerim buyuyor. Bi de bazen cok tuzlu bisey yedigimde, ornegin soya soslu yemek, tursu, tuzlu patlamis misir vs. cok su iciyorum, ve sonra tuvalete cikmiyorum. Dusunsene 4 bardak falan su icip tuvalet yapmiyorum. Iste tuz su tutar derler ya. O su vucutta kalio, tuzu ve suyu atmak biraz vakit aliyor. Bu da siskinlik yapar. Ayrica kabizlik da sandigimizdan daha buyuk bir dert siskin hissetme konusunda ben bunu anladim. Siklikla kabizlik problemi yasarim ben. Tuvalet yapamadigim zaman farkinda olmadan depresyona giriyorum, sisman ve mutsuz hissediyorum, agliyorum, tuvaletimi yapinca geciyo. Komik geliyo biliyorum ama oyle iste. Sen de soyle odem attirici biseyler kulllansan, form cayi ya da lahana kuru yapsan. Iyi gelebilir. hafiflersin, ferahlarsin. Papatya cayi da iyi geliyo bu gibi durumlarda.

Kizlar hala regli olamadim, simdi cikiyorum, doktora gidiyorum,benim icin dua edin, kotu bisey cikmasin.

canim adet olamadiysan onun siskinligidir. Beni bariz bir beden sisiriyor adet. karin gogusler heryerim buyuyor. Bi de bazen cok tuzlu bisey yedigimde, ornegin soya soslu yemek, tursu, tuzlu patlamis misir vs. cok su iciyorum, ve sonra tuvalete cikmiyorum. Dusunsene 4 bardak falan su icip tuvalet yapmiyorum. Iste tuz su tutar derler ya. O su vucutta kalio, tuzu ve suyu atmak biraz vakit aliyor. Bu da siskinlik yapar. Ayrica kabizlik da sandigimizdan daha buyuk bir dert siskin hissetme konusunda ben bunu anladim. Siklikla kabizlik problemi yasarim ben. Tuvalet yapamadigim zaman farkinda olmadan depresyona giriyorum, sisman ve mutsuz hissediyorum, agliyorum, tuvaletimi yapinca geciyo. Komik geliyo biliyorum ama oyle iste. Sen de soyle odem attirici biseyler kulllansan, form cayi ya da lahana kuru yapsan. Iyi gelebilir. hafiflersin, ferahlarsin. Papatya cayi da iyi geliyo bu gibi durumlarda.

for çayı alıyım bari bende bugun hansisinden içiyorsunuz siz ne marka alsam..

Sıkma canını regl olamadıysan onun şişkinliğidir. Bir beden farkeder. Ben regl olmama rağmen hala şişkinliğim geçmedi Suyu 3 lt felan içmeye çalış.

Kizlar hala regli olamadim, simdi cikiyorum, doktora gidiyorum,benim icin dua edin, kotu bisey cikmasin.

Acil şifalar. İnşallah kötü birşey yoktur.

Kızlar hepinize günaydın.

Akşam sadece karpuz yedim. Sabahta azıcık sandviç şimdi de şekersiz çay içiyorum

bugün güne ağlayaak başladım:KK43:moralim çok bozuk...anlatayımda açılayım biraz...kızımın haftasonu kreşi yok ve bende yarım gün çalışıyorum...haftasonu bırakacak kimsemde yok hep rezil oluyoruz...kardeşim var onunda bebeği var küçük bizimkiyle anlaşamıyolar kızcağızı mahfediyorlar...birde eltim var ayda birde bazen ona bırakıyorum ama hiç güvenilir bir tip değil,dürüst değil yalanıda çok...napiyim öyle.akşameşim aramış tamam getir bakarız demişler...aldım minik yavrumu çıktım yola sabah...aradım geliyoruz diye açmadı.belki teli duymamıştır dedim.gittik zili çaldım çaldım açan yok...biliyordum onun birgün böyle bişey yapacağını ondan beklenirdi yani...o kadar zoruma gittiki anlatamam.5 para etmez insanlara muhtaç olmak kapılarında kalmak:KK43:ağladım kapıda,minik kızımda beni görünce oda ağlamaya başladı...yüreğim paramparça oldu..haydi bindik dolmuşa doğru kardeşime gittik...kardeş gibi yok şu dünyada...daha yatıyolardı aldı kuzumu teyzesi...kafam allak bullak....ve bu insanlarda bizi sürekli kullanan tipler.arabamız hergün onlarda.bizim çocuk hasta olur arabayı alırlar,lazım olursa arayın derler.ararız telefonu açmazlar...iğrençler yaaaa...allahım bana bir yol göster....:KK43:

günaydın kızlar
yediklerimi yazayım
Akşam yemeği : 1 kepçe çorba + tavuk haşlama + pilav + salata + yoğurt
Ara : yoğurt keten tohumu ile
kahvaltı : Lor peyniriyle omlet + domates + salatalık + şekersiz çay + 2 dilim kepek ekmek

bugün güne ağlayaak başladım:KK43:moralim çok bozuk...anlatayımda açılayım biraz...kızımın haftasonu kreşi yok ve bende yarım gün çalışıyorum...haftasonu bırakacak kimsemde yok hep rezil oluyoruz...kardeşim var onunda bebeği var küçük bizimkiyle anlaşamıyolar kızcağızı mahfediyorlar...birde eltim var ayda birde bazen ona bırakıyorum ama hiç güvenilir bir tip değil,dürüst değil yalanıda çok...napiyim öyle.akşameşim aramış tamam getir bakarız demişler...aldım minik yavrumu çıktım yola sabah...aradım geliyoruz diye açmadı.belki teli duymamıştır dedim.gittik zili çaldım çaldım açan yok...biliyordum onun birgün böyle bişey yapacağını ondan beklenirdi yani...o kadar zoruma gittiki anlatamam.5 para etmez insanlara muhtaç olmak kapılarında kalmak:KK43:ağladım kapıda,minik kızımda beni görünce oda ağlamaya başladı...yüreğim paramparça oldu..haydi bindik dolmuşa doğru kardeşime gittik...kardeş gibi yok şu dünyada...daha yatıyolardı aldı kuzumu teyzesi...kafam allak bullak....ve bu insanlarda bizi sürekli kullanan tipler.arabamız hergün onlarda.bizim çocuk hasta olur arabayı alırlar,lazım olursa arayın derler.ararız telefonu açmazlar...iğrençler yaaaa...allahım bana bir yol göster....:KK43:

haklısın canım ben de okuken sinir oldum şimdi
ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş
boşver herkes layığını bulur

boşver ya sıkma canını çalışan annelerin ortak sorunu bu zaten. bence burda ağlamak yerine kendine bir ders çıkar bidaha sende kendini arabanı kullandırtma bu tip insanlar bundan anlarlar. bak ozaman sana nasıl yanaşmaya senden faydalanmak için nasıl takla atmaya başlar. bizim halimizi ancak çalışan insanlar anlıyor. üzülme boşver.

umarım kötü bişey yoktur ne olabilirki farzetki hamilesin ozaman da minicik tatlı bir bebişin olur dünyanın en güzel varlıkları zaten onlar. yinede allah gönlünüze göre verir inşallah.

X