Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

öğlen bulgur pilavı haşlama et. ekmeksiz.
şimde de soda içiyorum. buğün ben kötüyüm yaaa. üfff akşam olsa da eve gitsek daha yapılacak çoook işim var.

şimde de soda içiyorum. buğün ben kötüyüm yaaa. üfff akşam olsa da eve gitsek daha yapılacak çoook işim var.

bende kötüyüm..aksaklıklar peşimde bugün...hayırlısıyla akşam olsun.herşeyi kafama takıyorum yaa..biraz rahat olmayı başarabilsem off...
öğlen 1 kase çorba az yoğurt ve salata yedim...

Benim de çok işim varr, hem de evde eşimin ailesi gelmiş beni bekler, off off ne zaman bitecek bu işler, yetişemiyorum yaaa...

bende kötüyüm..aksaklıklar peşimde bugün...hayırlısıyla akşam olsun.herşeyi kafama takıyorum yaa..biraz rahat olmayı başarabilsem off...
öğlen 1 kase çorba az yoğurt ve salata yedim...

Havlardan mıdır nedir ben de gerginim bu alar, bi duygusalım ağalamak istiyorum sık sık..

Öğlen menüm fırın tavuk, pilav ve salata, pilav sadece bir kaşık yedim,küçük bir but ekmek yemedim. Haftanın son günü ya herkes yorgun ,cumaları ben daha dinç oluyorum iki gün tatil geliyo diye:)

selam kızlar
bende sabah kahvaltım standart bir kepekli tost yedim öğlen;pilav,ciğer,ve salata yedim
bugün bir duygusallık var oturup ağlıyorum nedense ya.

kızlar hepimiz eskiyi çok özlemişiz belliki...keşke geri gelebilse o günler.çok özlüyorum çok...renkli bilezikler vardı birde çok severdim :)lambada eteğim vardı:)birde istanbul da olanlar bilir sokakta ayı oynatırlardı tefle...bütün çocuklar toplanırdı başına.rengarenk macun satarlardı darbuka çalarak gelirdi macuncu:)anlardık koşardık hemen yanına...:) güzeldi herşey.....
Neyse ben bu hafta cozuttum kilo verememişim hiç.çünkü az ondan az bundan derken kilo sabit kalmış...aç kalmam lazım zayıflamam için onu anladım...pazartesiye kadar birkaç yüz gr. Veririm inş.akşam yağsız karnıyarık yapmıştım ondan yedim ve cacık...sabahta kepekli galeta yarım tane...yememem lazımmmmm pazartesiye kadar...63 lü rakamı görüp motive olmam lazımmm...kolay gelsin hepinize......iyki varsınız...

evet ya..bide emirden küçük dönme dolap lar vardı sokaklara gelidi..

kızlar ben birazdan çıkıcam yarım gün yıllık izin aldım ayladır epilasyona gidemiyordum zorla randevu alıyorum regl oluyorum sonra yeni randevuyu almaya çalkış 2 ay sonraya haftasonu falan derken koca kış geçti bir kere gidebildim yaaa
neyse ordan da metrocitye gidip ayakkabı bakam bir spor ayakkabı alayım eskisi trasparan oldu artık
ordan da arkadaşın annesi gelmişti Ankaadan bir onu görmeye gidicem..ohh ne enerjiğim süperrrr...
hepinize iyi haftasonları diliyorum..
hemen menümü yazayım..2 günün sonunda nihayet midem yemek gördü..
sabah:300 ml sütlü mama
öğle:yoğurtlu ıspanak
tavuk döner
salata
1 dilim ekmek
2 kayısı
akşam da yine mama yicem..
görüşmek üzere kızlar kilo veren herkesi çooook tebrik ediyorum..veremeynler geçen hafta ben artıdaydım önemli olan telafi etmek moral bozmak yok yolumuz uzun...
hoşçakalın...kaçaksız kalın..

Öğle menüm 1 tabak yağsız kuru fasülye yemeği,4 tane kayısı.
Yeşilçayımı içiyoum şimdi.Ben haftasonunu hem seviyorum hem sevmiyorum. Sevmeme nedenim birincisi haftaiçi yaptığım yeme düzenimi bozmam ikinciside oğlumun peşinde koşturmam ve sinirlenmem. Bizim binada oğlumdan büyük 2 çocuk var. Oğlumda haftaiçi oynayacağı arkadaş olmaıdğı için haftsonu geldimi onlarla oynamak istiyor. Bırakıyorum bahçeye oynasınlar diye istedikleri oyuncağıda veriyorum yeterki oğlum biraz oynasın eğlensin diye. Ama bütün haftasonumuz oğlumun ağlaması bana gelip şikayet etmesi ama onlarıda bir türlü bırakmamasıyla geçiyor.Bu çocuklardan birisi terbiye olarak hiç iyi değil.Hep pis şeyler öğretiyor oğluma.Kesinlikle oynatmıyorlar oyuncakları alıp oğlumu dışlıyorlar. Bende oynamasını istemiyorum ama oğlum anne lütfen biraz oynayayım diye yalvarıyor resmen. Bende çıkıp başlarında beklemek zorunda kalıyorum ama çok sinir oluyorum bu duruma. Çoğu zaman haftasonu sırf o çocuklarla oynamasın diye oğlumu alıp evden çıkıyorum. Şöyle terbiyeli bir komşu çocuğu olmadı ne yazıkki.

KIZLAR DÜN NOLDU ANLATAYIMM..BE 1 AY ÖNCE FALAN NESFİTE mail atmıltım.yeni çıkan meyve parçalı mısır gevreğinizin kullanmak istiyorum dedim.deneme amaçlı gönderimsisiniz demiştim...neyse dün kargo gelmiş ben işteyken.kağıt bırakmış gitiitm kargoya ne olduğunuda bilmiyorum kocaman bir kutu merak ettim alla allah kimden diye..bi açtım kfleks meyva parçacıklı ve çikolatalı..yanındada çok şirin mavi bir kasee.diyet yaparken çok ii geldi valla....deneyin derim kızlar sizde yazın heralde gönderiyorlar...:)))))

pınar süpermiş ama ben süt içemediğim için öyle gevrek vs onları da yiyemiyorum süt dökmek gerektiğinden

öğle yemeğim: 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek yağsız tuzsuz salata ve sebze türlü yemeği

Bende bu kfleks nesfit gevrekleri yiyemiyorum çok tatlı geliyor bana ikinci kaşığı yiyemiyorum içimi bayıyor resmen.

KIZLAR DÜN NOLDU ANLATAYIMM..BE 1 AY ÖNCE FALAN NESFİTE mail atmıltım.yeni çıkan meyve parçalı mısır gevreğinizin kullanmak istiyorum dedim.deneme amaçlı gönderimsisiniz demiştim...neyse dün kargo gelmiş ben işteyken.kağıt bırakmış gitiitm kargoya ne olduğunuda bilmiyorum kocaman bir kutu merak ettim alla allah kimden diye..bi açtım kfleks meyva parçacıklı ve çikolatalı..yanındada çok şirin mavi bir kasee.diyet yaparken çok ii geldi valla....deneyin derim kızlar sizde yazın heralde gönderiyorlar...:)))))

ne kadar ödedin fiyatını canım?güzel mi peki tadı.süt sevmiyorum ben ama yinede yemek istiyorum ne yapsamda yesem?

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar ödedin fiyatını canım?güzel mi peki tadı.süt sevmiyorum ben ama yinede yemek istiyorum ne yapsamda yesem?

canım bişey ödemedimm..tadı ehh işte normali güzel daha önce yemiştim ama bu meyvalı olan pekde güzel diil.sen denemek istediğin ürünü yaz canım onu gönderirle...

slm kızlar sabahtan beri doktordaydım yeni geldim sayılır
sabah kahvaltıda 1 dilim çavdar,1 dilim peynir,1 domates
öğle 1 kase çorba,1 köfte 1 patates,1 kepçe makarna,yoğurt yedim
arada da bol bol su içiyorum

Ben sanki kilo aldım gibi hissediypruö kızlar ya kendimi..alırsam çok üzülücemm..:KK43:(kaçırdım ama 2 gündür ..cezallandırın kızlar beni...:KK47::KK47::KK47:

2 çatal yaş pasta yedim içinde 5-6 tane antep fıstığı vardı
birazdan da mercimek köfte yicem sadece iki tane öyle karar verdim

Ara öğün olarak yeşilça içiyrorum sadece birşey yemiyorum ben. Alışkanlık arada birşey yemek aklıma gelmiyor ihtiyaçta duymuyorum yemiyorum o yüzden.

X