Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen bulgur pilavı haşlama et. ekmeksiz.
şimde de soda içiyorum. buğün ben kötüyüm yaaa. üfff akşam olsa da eve gitsek daha yapılacak çoook işim var.
öğlen bulgur pilavı haşlama et. ekmeksiz.
şimde de soda içiyorum. buğün ben kötüyüm yaaa. üfff akşam olsa da eve gitsek daha yapılacak çoook işim var.
bende kötüyüm..aksaklıklar peşimde bugün...hayırlısıyla akşam olsun.herşeyi kafama takıyorum yaa..biraz rahat olmayı başarabilsem off...
öğlen 1 kase çorba az yoğurt ve salata yedim...
kızlar hepimiz eskiyi çok özlemişiz belliki...keşke geri gelebilse o günler.çok özlüyorum çok...renkli bilezikler vardı birde çok severdim :)lambada eteğim vardı:)birde istanbul da olanlar bilir sokakta ayı oynatırlardı tefle...bütün çocuklar toplanırdı başına.rengarenk macun satarlardı darbuka çalarak gelirdi macuncu:)anlardık koşardık hemen yanına...:) güzeldi herşey.....
Neyse ben bu hafta cozuttum kilo verememişim hiç.çünkü az ondan az bundan derken kilo sabit kalmış...aç kalmam lazım zayıflamam için onu anladım...pazartesiye kadar birkaç yüz gr. Veririm inş.akşam yağsız karnıyarık yapmıştım ondan yedim ve cacık...sabahta kepekli galeta yarım tane...yememem lazımmmmm pazartesiye kadar...63 lü rakamı görüp motive olmam lazımmm...kolay gelsin hepinize......iyki varsınız...
evet ya..bide emirden küçük dönme dolap lar vardı sokaklara gelidi..
28 marttan beri 2 ay oldu işte...
KIZLAR DÜN NOLDU ANLATAYIMM..BE 1 AY ÖNCE FALAN NESFİTE mail atmıltım.yeni çıkan meyve parçalı mısır gevreğinizin kullanmak istiyorum dedim.deneme amaçlı gönderimsisiniz demiştim...neyse dün kargo gelmiş ben işteyken.kağıt bırakmış gitiitm kargoya ne olduğunuda bilmiyorum kocaman bir kutu merak ettim alla allah kimden diye..bi açtım kfleks meyva parçacıklı ve çikolatalı..yanındada çok şirin mavi bir kasee.diyet yaparken çok ii geldi valla....deneyin derim kızlar sizde yazın heralde gönderiyorlar...:)))))
ne kadar ödedin fiyatını canım?güzel mi peki tadı.süt sevmiyorum ben ama yinede yemek istiyorum ne yapsamda yesem?