Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bide kızlar kavitasyon deneyen varmı bir arkadaşımla güzellik salonuna gittik 900 tl dediler 2 beden inceltiyoruz dedi 8 seans kavitasyon -pasif cimlastik bide bir alet varya titretiyor ondan 3 haftada 1 gün 3 buçuk saat sürüyor dedi gidiyim dedim ama eşim pahalı dedi sizce faydası olurmu eşimi ikna ederimde ya sonunda bir halt olmazsa o zaman eşimin dilinden düşemem valla :))

900 tl çok pahalı canım.grupfoni,grupanya sitesine baksana orda uygun oluyor..

canım ya ben dün migrosda baktım 999 tl masaj aletli bide mekik 3 lü gibi bişey daha ucuzuda var 600 tl falan ama onlarda iyi degildir koşu alanı bile küçücük ama idael bir koşu bandı 800-1000 tl arası ben int araştırmıştım biraz

çok pahalı ya ama bende olsa ben sürekli zevkle yaparım ama annem aldırmazkii

geçmiş olsun canım inş düzelir bende 21 marta düşük yaptım bizimde bekleme dönemimiz yeni bitti allahım isteyen herkese nasip içlerinde bizede canım

teşekkür ederim canım küçülmüş kistim herşey normale dönmüş yani
1,5 ay sonra bebek çalışmalarına başlayabiliriz
kafana takma dedi doktorum kafaya takarsan olmuyo bebek
umursamazsan hemen oluyormuş

Ara ogunum ulker cubuk kraker, cnm tuz istedi fena, dibinin tuzlarina kadar yicem. Sabah da pulbiber cnm istedi, aci yiyemeyen ben. Ama paketin hepsini yemiyorum, yarisi ikram edince gitti zaten.

Ara ogunum ulker cubuk kraker, cnm tuz istedi fena, dibinin tuzlarina kadar yicem. Sabah da pulbiber cnm istedi, aci yiyemeyen ben. Ama paketin hepsini yemiyorum, yarisi ikram edince gitti zaten.

afiyet olsun canım regl mi olucaksın bendede öle oluyor acı istiyor canım genelde.
ikram edince hakkaten yediğinden bşiey anlamıyor insan ya.

okuma canım insanın kafası karışıyor ve psikolojik çöküyor bende çok yaptım onları hergün her dakika int. araştırıyordum hamile oldugumu ögrendigimde eşim banada çok kızıyordu çünkü ordaki okudugum herşeyi acaba bendemi diyordum moral çok önemli çünkü herşeyi oluruna bırakmak lazım iyi bir dr.bulup kafana takılan şeyleri int. yerine dr.ögrenmek lazım

evet canım bakmıyorum artık öyle..bu tıopikten başka bir yere bakmıyorumm...

kızlar merhabalar,
dün yoktum iş sebebiyle şehirdışına gittim, geldim çok saçma beslendiğim bir gün oldu
bugün telafi etmeye çalışıcam ama hala yorgunum
bugün sabah hafif bir kahvaltı yaptım

bu arada herkese hayırlı kandiller
Allah gönlünüzden geçen güzel dualarınızı bugünün hürmetine kabul etsin inşallah

bide kızlar kavitasyon deneyen varmı bir arkadaşımla güzellik salonuna gittik 900 tl dediler 2 beden inceltiyoruz dedi 8 seans kavitasyon -pasif cimlastik bide bir alet varya titretiyor ondan 3 haftada 1 gün 3 buçuk saat sürüyor dedi gidiyim dedim ama eşim pahalı dedi sizce faydası olurmu eşimi ikna ederimde ya sonunda bir halt olmazsa o zaman eşimin dilinden düşemem valla :))
ben 6 seans gittim gerçektende hiçbir işe yaramadı incelme falan diyorlar değil kandırıyorlar. hem cihaza gireceksin hem yediklerine dikkat edeceksin hem bol su içeceksin hem yürüyeceksin zaten bunları yapınca incelirsin bence para tuzağı. üstelik sadece kavitasyon değil yarım saatte vakkum yapan bir cihazla beraber yaptırdım ama incelme falan olmadı. bence en güzeli dengeli beslenmek ve vaktin varsa spor yapmak.

900 tl çok pahalı canım.grupfoni,grupanya sitesine baksana orda uygun oluyor..

evet canım bi arkadaşım almış ordan ama ilgilenmiyorlar dedi ilk gün iyilermiş 2.gittiginde umursamıyorlarmış bide 15 dk falan normalde 45 dk valan olması lazımmış zaten süresi az dedi ve dahada az yapıyorlarmış tavsiye etmedi o ben alsam sinirlenir çıkar gelirim heralde :)))o yüzden cesaret edemiyorum

evet canım bi arkadaşım almış ordan ama ilgilenmiyorlar dedi ilk gün iyilermiş 2.gittiginde umursamıyorlarmış bide 15 dk falan normalde 45 dk valan olması lazımmış zaten süresi az dedi ve dahada az yapıyorlarmış tavsiye etmedi o ben alsam sinirlenir çıkar gelirim heralde :)))o yüzden cesaret edemiyorum

ödediğin parayla kalırsın.uygunuda öle,900 tl verip inceleceğini düşünüyor musun gerçketen gidipde incelen biriyle konuş gitmelisin yazık günah az bir para değil valla.
ama en iyisi sen dengeli beslen ve spor yap canım..

çok pahalı ya ama bende olsa ben sürekli zevkle yaparım ama annem aldırmazkii

kızlar evet çok pahalı ama mesela sahibindende ikinci el satılıyor onlar...ben bisikletimi rdan 40 tl ye aldım dışarda 200 300 vardır...koşu bantları daha pahalı.700 den başlıyor..bence bi bak derim sahibindene...

kızlar evet çok pahalı ama mesela sahibindende ikinci el satılıyor onlar...ben bisikletimi rdan 40 tl ye aldım dışarda 200 300 vardır...koşu bantları daha pahalı.700 den başlıyor..bence bi bak derim sahibindene...

çok saol canım 600 tl ikinci el ya.
sen memnun musun peki bisikletten.

ben 6 seans gittim gerçektende hiçbir işe yaramadı incelme falan diyorlar değil kandırıyorlar. hem cihaza gireceksin hem yediklerine dikkat edeceksin hem bol su içeceksin hem yürüyeceksin zaten bunları yapınca incelirsin bence para tuzağı. üstelik sadece kavitasyon değil yarım saatte vakkum yapan bir cihazla beraber yaptırdım ama incelme falan olmadı. bence en güzeli dengeli beslenmek ve vaktin varsa spor yapmak.

hadi yaa düşünmeyelim biz bunu o zaman zaten biz görüşmeye 3 bayan arkadaş gittik bizimle görüşen yetkilisi yani bende yapıyorum 2 .seansım dedi şuan 42 bedene düştüm dedi bizde 2 arkadaş düşünüyoruz diger arkadaş fit ihtiyacı yok kapıdan çıktık bir gülme tuttu arkadaşı yaa bu ne dedi kadının göbegi görmedinizmi yalan inanmayın dedi kendine faydası yok bunun sizemi olacak dedi bizim kafamızı karıştırdı zaten evet bol du içmek lazımmış ve spor onları yapınca ben zaten veririm

ödediğin parayla kalırsın.uygunuda öle,900 tl verip inceleceğini düşünüyor musun gerçketen gidipde incelen biriyle konuş gitmelisin yazık günah az bir para değil valla.
ama en iyisi sen dengeli beslen ve spor yap canım..

sagol canım haklısınız sanırım 900 tl yi verip sonunda hüsrana ugramaktanda spor yapim ben en iyisi okullar kapanında kardeşimde gelecek onunla spor yaparım o paraylada kıyafet alırım :))))

Dans edin.

Eğlenmenin ve kalori yakmanın en mükemmel yolu her halükarda dans etmektir. Dans etmek aynı zamanda sıkılaşmaya giden harika bir yoldur. O zaman neden hemen yakınlarınızdaki bir salsa kursuna kaydolmuyorsunuz? Kurs bulamazsanız, evde ufak bir disko yaratın. iPod'unuzun veya radyonuzun sesini açın ve enerjik biçimde dans etmeye başlayın. Yalnızca 30 dakikalık dans 150 kalori yakmanızı sağlar.

Saçlarınızı dağıtın.

En sevdiğiniz CD'yi koyun ve odanızda 15 dakika boyunca dans edin. Kimse sizi göremez. Bu nedenle saçlarınızı gerçekten dağıtabilirsiniz. 150 kalori yakacak ve gün içinde vücudunuzda oluşan gerginlikleri atacaksınız. Üstelik artık önünüzdeki akşam için hazır ve enerji dolusunuz.

Koşmadan önce yürüyün.

Koşmaktan nefret mi ediyorsunuz? Yürüme ve koşmayı birleştirmeyi deneyin. Daha az yorucudur, ancak yine de yağ yaktırır. 4 dakika hızlı bir yürüyüş yapın ve 1 dakika koşun. Yürüyüşü tekrarlayın ve bu sefer 2 dakika koşun, sonunda 5 dakika koşana kadar bunu tekrarlayın. Bu toplamda 26 dakikalık bir egzersiz olacak ve aynı zamanda siz de temiz hava almış olacaksınız

saçlarınızı dağıtın.

En sevdiğiniz cd'yi koyun ve odanızda 15 dakika boyunca dans edin. Kimse sizi göremez. Bu nedenle saçlarınızı gerçekten dağıtabilirsiniz. 150 kalori yakacak ve gün içinde vücudunuzda oluşan gerginlikleri atacaksınız. üstelik artık önünüzdeki akşam için hazır ve enerji dolusunuz.

Koşmadan önce yürüyün.

Koşmaktan nefret mi ediyorsunuz? Yürüme ve koşmayı birleştirmeyi deneyin. Daha az yorucudur, ancak yine de yağ yaktırır. 4 dakika hızlı bir yürüyüş yapın ve 1 dakika koşun. Yürüyüşü tekrarlayın ve bu sefer 2 dakika koşun, sonunda 5 dakika koşana kadar bunu tekrarlayın. Bu toplamda 26 dakikalık bir egzersiz olacak ve aynı zamanda siz de temiz hava almış olacaksınız

beden bisiklete binerken spor yaparken.mp 3 ümü takıyorum son ses inannın normalden daha çok yapıyorsunuz..deneyinn bi derim...

X