- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr kandiliniz mübarek olsun..
bende 2 tane poğça yedim ya..
2 pogacami???
selam kızlarr kandiliniz mübarek olsun..
bende 2 tane poğça yedim ya..
gün içinde az ye canım arayı öye kapat...
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 2 biber dolma + 1 dilim kepek ekmek (bunu çocuğa yedireyim derken kendim yedim)
Sonra parka ve markete gittik 2saat 20 dakika sürdü biciriğin peşinde koşturmaktan yakmışımdır
ara : yoğurt (keten tohumu ile)
Kahvaltı : 1 yumurta 1,5 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir + 4 zeytin + domates salatalık
Bu arada sirkeli suyumuda sabah akşam içtim
Simurgh seni merak ettim ne oldu karın ağrın?
Saol cnm yaa, regli olamadim 4 gun gecikti, bu sabah test yaptim evde, negatif. Bir hastaligim falan var heralde. Hamile degilmisim. Bir ara doktora gidicem artik.
GÜNAYDINLAR ve HERKESE HAYIRLI KANDİLLER
akşam eve gidince kısır yaptım önceki gün çok bahsettik canım çekti bol yeşillikli 1 tabak yedim
1 fincan kiraz saplı çay içtim sonra
1 adette yovita kayısılı ve keten tohumlu yogurt yedim
bu sabah. special-k yedim bir kase yarım yaglı sütle arada da migrosun çörek otlu küçük çubukları var onlardan aldım midem kazınınca 1 tane yiyorum
kızlar koşu bandı almak istiyorum ama eşim 3 gün yapar bırakırsın diyor((napsam sizce
Kızlar bugün sabah 91.3 çıktım cuma günü 93 dün..bugün prenet mama start ürününü kullanmaya başladım yarın da onu kullancam bakalım cumaya kaç kg gidecek..meraktayımmmmmmm
farlutal kullanan arkadaşlarım vardı on güne kadar adet olunuyor diye biliyorum
bende 1,5 ay önce kürtaj oldum simdi bekleme dönemindeyim
kontrole gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını kistleştiğini söyledi
birazdan çıkıcam kontrolüm var bakalım küçülmüş mü
doktorumdan memnunum canım.önce adetini düzene sokucaz dedi ama bu süre azrfındada kalablrsin belki hamile ama ben doktordan geldiğimden beri inretnettre okuyorum.ve artık eim kızdı bidaha okumıcaksın onları diyorr.rtık sadece sizin yazdıklarınızı okuyorumm..ne kadar kötü şeyler varsa yazıyor hepsi internette bi yandanda internet iyi değill..kafas karışıyor isanın
günaydın kızlarrrr
gece 3 de yedim sabah bişi yemedim. gün boyuda yemeyi düşünmüyorum.
akşam 8 e kadar da yemicem. çünkü ben orucum.
herkesin regaip kandili kutlu olsun.....
iş yerinde de yoğunuım zaten bişey de yemicem için ara ara okumaya çalışırım.
kızlar bend ekoşu bandı almak istiyorum fiyatları ne kadar acaba?