Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın herkese,
Bu sabah geç kahvaltı yapabildim. Tost yedim sadece.
Dün akşam yarım tabak ekmesiz kuru fasulye, iki küçük dolma...
Fena gitmiyor yani.
Arada 233 tane filan kaçamak yapıyorum ama...:)))

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

akşam yemeğim : 1 kase çorba + 2 biber dolma + 1 dilim kepek ekmek (bunu çocuğa yedireyim derken kendim yedim)
Sonra parka ve markete gittik 2saat 20 dakika sürdü biciriğin peşinde koşturmaktan yakmışımdır
ara : yoğurt (keten tohumu ile)

Kahvaltı : 1 yumurta 1,5 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir + 4 zeytin + domates salatalık

Bu arada sirkeli suyumuda sabah akşam içtim

Simurgh seni merak ettim ne oldu karın ağrın?

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

akşam yemeğim : 1 kase çorba + 2 biber dolma + 1 dilim kepek ekmek (bunu çocuğa yedireyim derken kendim yedim)
Sonra parka ve markete gittik 2saat 20 dakika sürdü biciriğin peşinde koşturmaktan yakmışımdır
ara : yoğurt (keten tohumu ile)

Kahvaltı : 1 yumurta 1,5 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir + 4 zeytin + domates salatalık

Bu arada sirkeli suyumuda sabah akşam içtim

Simurgh seni merak ettim ne oldu karın ağrın?

Saol cnm yaa, regli olamadim 4 gun gecikti, bu sabah test yaptim evde, negatif. Bir hastaligim falan var heralde. Hamile degilmisim. Bir ara doktora gidicem artik.

Günaydın kızlar,

Akşam salata+ızgara köfte

kahvaltıda de yarım simit ve şekersiz çay.

Herkesin kandili mübarek olsun. Oruç tutan arkadaşlarımız Allah kabul etsin oruçlarınızı

Saol cnm yaa, regli olamadim 4 gun gecikti, bu sabah test yaptim evde, negatif. Bir hastaligim falan var heralde. Hamile degilmisim. Bir ara doktora gidicem artik.

canım idrar testlerine güvenme pek .sen istersen kanda baktır.yoktur inş. bişey takma kafana..(bebek olsunda hastalık olmasın..bitane hamiş olsun topikte belki uğurlu gelir bizede bulaşır...:)))

günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun..
yoktum bu hafta bildirimde de bulunamadım kusura bakmayın. doktorlarla geçti bu hafta..
sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 5 adet zeytin ve 1 dilim peynir
kolay gelsin herkese :KK16:

GÜNAYDINLAR ve HERKESE HAYIRLI KANDİLLER

akşam eve gidince kısır yaptım önceki gün çok bahsettik canım çekti bol yeşillikli 1 tabak yedim
1 fincan kiraz saplı çay içtim sonra
1 adette yovita kayısılı ve keten tohumlu yogurt yedim

bu sabah. special-k yedim bir kase yarım yaglı sütle arada da migrosun çörek otlu küçük çubukları var onlardan aldım midem kazınınca 1 tane yiyorum

kızlar koşu bandı almak istiyorum ama eşim 3 gün yapar bırakırsın diyor:KK43:((napsam sizce

GÜNAYDINLAR ve HERKESE HAYIRLI KANDİLLER

akşam eve gidince kısır yaptım önceki gün çok bahsettik canım çekti bol yeşillikli 1 tabak yedim
1 fincan kiraz saplı çay içtim sonra
1 adette yovita kayısılı ve keten tohumlu yogurt yedim

bu sabah. special-k yedim bir kase yarım yaglı sütle arada da migrosun çörek otlu küçük çubukları var onlardan aldım midem kazınınca 1 tane yiyorum

kızlar koşu bandı almak istiyorum ama eşim 3 gün yapar bırakırsın diyor:KK43:((napsam sizce

bende de var canım koşu bandı düzenli yürürsen çok işe yarıyo ama 1 gün yürüyüp 3 gün yürümezsen hiç faydasını göremezsin kenarda yer kaplamış olur.. ben kışın yürümedim doğru dürüst hiç faydasını görmedim ama bir aydır düzenli yürüyorum kilo da farketmese bile vücüt olarak çok farkediyo resmen inceliyosun..

Kızlar bugün sabah 91.3 çıktım cuma günü 93 dün..bugün prenet mama start ürününü kullanmaya başladım yarın da onu kullancam bakalım cumaya kaç kg gidecek..meraktayımmmmmmm

süperr canım kısa zamanda gidecek inş bu fazlıklarımız bende bir verebilsem durdu yapıştı üzerime gitmek bilmiyor:KK43:prenet mama start ne canım bende altın çilek aldım ama korktum kullanamadım duruyor evde 2 hafta önce almıştım.güzel haberler bekliyorz canım cumaya :KK9::KK9::KK9:

farlutal kullanan arkadaşlarım vardı on güne kadar adet olunuyor diye biliyorum
bende 1,5 ay önce kürtaj oldum simdi bekleme dönemindeyim
kontrole gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını kistleştiğini söyledi
birazdan çıkıcam kontrolüm var bakalım küçülmüş mü

geçmiş olsun canım inş düzelir bende 21 marta düşük yaptım bizimde bekleme dönemimiz yeni bitti allahım isteyen herkese nasip içlerinde bizede canım

doktorumdan memnunum canım.önce adetini düzene sokucaz dedi ama bu süre azrfındada kalablrsin belki hamile ama ben doktordan geldiğimden beri inretnettre okuyorum.ve artık eim kızdı bidaha okumıcaksın onları diyorr.rtık sadece sizin yazdıklarınızı okuyorumm..ne kadar kötü şeyler varsa yazıyor hepsi internette bi yandanda internet iyi değill..kafas karışıyor isanın

okuma canım insanın kafası karışıyor ve psikolojik çöküyor bende çok yaptım onları hergün her dakika int. araştırıyordum hamile oldugumu ögrendigimde eşim banada çok kızıyordu çünkü ordaki okudugum herşeyi acaba bendemi diyordum moral çok önemli çünkü herşeyi oluruna bırakmak lazım iyi bir dr.bulup kafana takılan şeyleri int. yerine dr.ögrenmek lazım

günaydın kızlarrrr
gece 3 de yedim sabah bişi yemedim. gün boyuda yemeyi düşünmüyorum.
akşam 8 e kadar da yemicem. çünkü ben orucum.
herkesin regaip kandili kutlu olsun.....
iş yerinde de yoğunuım zaten bişey de yemicem için ara ara okumaya çalışırım.

allah kabul etsin canım seninde kandilin kutlu olsun

kızlar bend ekoşu bandı almak istiyorum fiyatları ne kadar acaba?

canım ya ben dün migrosda baktım 999 tl masaj aletli bide mekik 3 lü gibi bişey daha ucuzuda var 600 tl falan ama onlarda iyi degildir koşu alanı bile küçücük ama idael bir koşu bandı 800-1000 tl arası ben int araştırmıştım biraz

bide kızlar kavitasyon deneyen varmı bir arkadaşımla güzellik salonuna gittik 900 tl dediler 2 beden inceltiyoruz dedi 8 seans kavitasyon -pasif cimlastik bide bir alet varya titretiyor ondan 3 haftada 1 gün 3 buçuk saat sürüyor dedi gidiyim dedim ama eşim pahalı dedi sizce faydası olurmu eşimi ikna ederimde ya sonunda bir halt olmazsa o zaman eşimin dilinden düşemem valla :))

X