- 15 Nisan 2009
- 2.745
- 16
- 39
mrb kızlar başlık ilgimi çekti, bende masabaşı çalışıyorum eve gidişim 19:30 u buluyor. bu aralar incelmeye taktım kafayı. yukarıdaki yazıyı görünce dayanamadım, yazmak istiyorum kavitasyon tecrübemi. 4 seans kavitasyon, 12 seans ozon ve 12 seans power plate paketi aldım. paketin sonuna geliyorum, yarın bitiyor seanslar toplamda 2 cm anca gitti. gerçi bu hafta ölçülmedim ama fazla bir fark görünmüyor . yanında diyette yapıyorum. 1,5 kilo vermişim. Zaten su içiyorum power dışında yine spor yapıyorum. kavitasyon olmasada incelirmişim ben :87: diye düşünüyorum. bence o kadar parayı sokağa atmayın ben maaşımın büyük bir bölümünü bu işe verdim saf gibi :97:hadi yaa düşünmeyelim biz bunu o zaman zaten biz görüşmeye 3 bayan arkadaş gittik bizimle görüşen yetkilisi yani bende yapıyorum 2 .seansım dedi şuan 42 bedene düştüm dedi bizde 2 arkadaş düşünüyoruz diger arkadaş fit ihtiyacı yok kapıdan çıktık bir gülme tuttu arkadaşı yaa bu ne dedi kadının göbegi görmedinizmi yalan inanmayın dedi kendine faydası yok bunun sizemi olacak dedi bizim kafamızı karıştırdı zaten evet bol du içmek lazımmış ve spor onları yapınca ben zaten veririm
ha birde ordaki kız yeni itiraf etti, kendisine yapmış 3 cm anca gitmiş
Son düzenleme: