Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

1-2 ay önce çocuğumun boynunda bir kitle belirdi doktora götürdük neyse bir ultrason raporu verdiler elimize ben de aldım başladım internetten araştırmaya türlü türlü kötü olasılılkarı okudum doktor antibiyotik verdi geçti 2 hafta sonra tekrarladı ve ben yine aynı sayfaları tekrar tekrar okudum sonra başka bir doktora sonuçları götürdük ve boğazındakinin lenf bezi olduğunu vücut direnci iyi olduğu için böyle şiştiğini aslında böyle olmasının çok iyi olduğunu söyledi benim 2-3 haftam da bana zehir olduğuyla kaldı internetten araştırma iyi bir doktor bul ve ona güven

doktorumdan memnunum canım.önce adetini düzene sokucaz dedi ama bu süre azrfındada kalablrsin belki hamile ama ben doktordan geldiğimden beri inretnettre okuyorum.ve artık eim kızdı bidaha okumıcaksın onları diyorr.rtık sadece sizin yazdıklarınızı okuyorumm..ne kadar kötü şeyler varsa yazıyor hepsi internette bi yandanda internet iyi değill..kafas karışıyor isanın

Gunaydin kizlar.
Aksam menum:
1 dolu tabak haslama et (suyu bol, tanesi az)+1 domates+1 salatalik
Sabah:
1 sandwich (domates+peynir)+1 yumurta+cay

günaydın kızlarrrr
gece 3 de yedim sabah bişi yemedim. gün boyuda yemeyi düşünmüyorum.
akşam 8 e kadar da yemicem. çünkü ben orucum.
herkesin regaip kandili kutlu olsun.....
iş yerinde de yoğunuım zaten bişey de yemicem için ara ara okumaya çalışırım.

günaydın kızlarrrr

Allah kabul etsin cnm.
Herkese hayirli kandiller.

günaydın kızlarrrr

allah kabul etsin cnm...sanada hayırlı kandiller ve topigteki herkese....

günaydın kılzar ..ekşam bende haşlama et yedim..yanındada bi kaç tane biber kızartması canım çok çekti dayanamdım..:KK43:((ama az yedim.ben akşamlarıda yarımsat falan spor yapıyuorum.kızlar sanki faydasını göüyorum galiba bana öyle geliyor sanki...

Günaydın kızlar hayırlı kandiller
akşam yemeğim terbiyeli tavuk çorbası bir kepçe, ve beş yemek kaşığı taze fasulye
yanındada domates salatalık
sabah kahvaltımı henüz yapamadım ama menüm belli peynir domates zeytin ve bir dilim kepekli ekmek

günaydın kızlarrrr

Allah kabul etsin canım. Ben de istiyordum oruç tutmayı ama bebeğimi emzirince maalesef tutamadım. Hayırlı kandiller herkese.

Oruç tutan arkadaşlar olunca bugün yedklerimi yazmayı düşünmüyorum. Akşam da, sabah da kaçamak yapmadım. Akşam 120 tane ip atladım. En son önceki yıl alıp bir defa giydiğim ve sonrasında hamilelik, kilo derken bir daha giyemediğim gömleğimi bu sabah rahatlıkla giyebildim çoook mutluyum.

hayır kızlar yedikleriniz yazın ben ara ara bakıcam yoğunum birazdan başlarım bi daha zor bakarım.

günaydın kızlar...
akşam eşime işli köfte kızarttım bende dayanamayıp 1 tane yedim:KK43: bir kasede çorba içtim...

Günaydın hayırlı kandiller herkese,
Akşam meyve ve yağsız kabak yemeği 4 tanede badem yedim. Suyumu ve yeşilçayımı içtim. Yürüyüşe gidemedim 100 tane ip atladım evde.
Sabah suyumu içtim 2 dilim tahıllı ekmek, peynir, zeytin yedim.

biz haslama yapiyoruz cnm, hem ozaman 2-3-4 istedigim kadar yiyorum.

valla dayanamadım kokusu gelince...dün akşamdan bugünün yemeğinide yaptım...yağsız karnıyarık:)kızartmadan kızların dediği gibi yaptım.tadına az baktım güzeldi.bakalım eşim ne dicek:)tam diyet yemeği oldu valla süper:):KK34:

Günaydın hayırlı kandiller herkese
bende işim sebebiyle çok fazla hareket edemiyorum sabah 8 akşam 6 çalışıyorum spor yapamıyorum sürekli otur otur kilo alıyorum basen yapıyorum :KK56: Akşam eve geldimde yorgun oluyorum hemen yatıyorum bu sefer kilo vermeye çok kararlıyım bugün diyete başlıyorum kasımda düğünüm var yoksa tombiş bi gelin olucam :KK58: Yadımlarınızı tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum bu sabah sadece 1 bardak ılık limonlu su içtim :KK34:

Günaydın hayırlı kandiller herkese
bende işim sebebiyle çok fazla hareket edemiyorum sabah 8 akşam 6 çalışıyorum spor yapamıyorum sürekli otur otur kilo alıyorum basen yapıyorum :KK56: Akşam eve geldimde yorgun oluyorum hemen yatıyorum bu sefer kilo vermeye çok kararlıyım bugün diyete başlıyorum kasımda düğünüm var yoksa tombiş bi gelin olucam :KK58: Yadımlarınızı tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum bu sabah sadece 1 bardak ılık limonlu su içtim :KK34:

Hosgeldin cnm, sanada hayirli kandiller. Biraz gecmise goz at istersen, faydali seyler bulabilirsin.

X