- 30 Mart 2011
- 625
- 0
sen hiç takılmıyorsun buraya. geçmişi olursan tablolarımıza bakarsan. hepimizin yavaşda olsa verdiğini görürsün.
ben çıkıyorum vakit tamam. hoşçakalın.sevgiyle kalın...
1-2 ay önce çocuğumun boynunda bir kitle belirdi doktora götürdük neyse bir ultrason raporu verdiler elimize ben de aldım başladım internetten araştırmaya türlü türlü kötü olasılılkarı okudum doktor antibiyotik verdi geçti 2 hafta sonra tekrarladı ve ben yine aynı sayfaları tekrar tekrar okudum sonra başka bir doktora sonuçları götürdük ve boğazındakinin lenf bezi olduğunu vücut direnci iyi olduğu için böyle şiştiğini aslında böyle olmasının çok iyi olduğunu söyledi benim 2-3 haftam da bana zehir olduğuyla kaldı internetten araştırma iyi bir doktor bul ve ona güven
günaydın kızlarrrr
gece 3 de yedim sabah bişi yemedim. gün boyuda yemeyi düşünmüyorum.
akşam 8 e kadar da yemicem. çünkü ben orucum.
herkesin regaip kandili kutlu olsun.....
iş yerinde de yoğunuım zaten bişey de yemicem için ara ara okumaya çalışırım.
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar...
akşam eşime işli köfte kızarttım bende dayanamayıp 1 tane yedimbir kasede çorba içtim...
biz haslama yapiyoruz cnm, hem ozaman 2-3-4 istedigim kadar yiyorum.
biz haslama yapiyoruz cnm, hem ozaman 2-3-4 istedigim kadar yiyorum.
benim gibi apırıp 235 taane yemeyesin. sende..
apırıp yanlış oldu pardon şaşırıp demek istedimm..):)))
Günaydın hayırlı kandiller herkese
bende işim sebebiyle çok fazla hareket edemiyorum sabah 8 akşam 6 çalışıyorum spor yapamıyorum sürekli otur otur kilo alıyorum basen yapıyorumAkşam eve geldimde yorgun oluyorum hemen yatıyorum bu sefer kilo vermeye çok kararlıyım bugün diyete başlıyorum kasımda düğünüm var yoksa tombiş bi gelin olucam Yadımlarınızı tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum bu sabah sadece 1 bardak ılık limonlu su içtim