Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Offf ne güzel tatil planları, bebek olunca biz plan bile yapamıyoruz. Çünkü bebeğim hiç durmuyo gitsem eminim pişman olucam, bu yazı günü birlik gezilerle geçiricez sanırım.

1,5 LİTRE SUYUM BİTTİ.
çok yorgunum gözlerim ağrıyor
canım biz nisanda antalya ya gittik emin ol otobüste olsaydık ben yarı yolda sinirimden inerdim.
bizimki biraz nazlı bir bebek. orda da bizi perişan etti. zaman zaman iyi oldu ama.
yolda da çok zor oldu. bebekle zor.

biizmde çocuk çalışmalarımız oluyor.ama bendede kist çıktı heralde biraz zor olucak moralim onada çok bozuk aslındaa..tatil bana çok ii gelicekk

hiçç moralini bozma canım bu işler kısmet işi..herşeyin hayırlısı..
moralini bozarsan hiç olmaz canım..sen git br tatilini yap moral topla sonrasına bakarsınız
fethiye dalyan marmaris datça gökova buraları görmediysen sana önerim buraları mutlaka gör olur canım..çok güzel yerler..
biz de temmuz sonunda kaşa gidicez kısmetse..

Kızlar bugün sabah 91.3 çıktım cuma günü 93 dün..bugün prenet mama start ürününü kullanmaya başladım yarın da onu kullancam bakalım cumaya kaç kg gidecek..meraktayımmmmmmm

biizmde çocuk çalışmalarımız oluyor.ama bendede kist çıktı heralde biraz zor olucak moralim onada çok bozuk aslındaa..tatil bana çok ii gelicekk

EVET CANIM bunlar moraqlla alakalı şeyler.isteyince olmuyor. ben oluruna bıraktığım ay hamile kaldım.
SILA NE DEMİŞ OLURUNA BIRAK

bizde araba da yok artık çocuk olursa eğer bizi ancak yazlık paklar...otobüse binsek yolun ortasında indirirler falan neme lazım

EVET CANIM bunlar moraqlla alakalı şeyler.isteyince olmuyor. ben oluruna bıraktığım ay hamile kaldım.
SILA NE DEMİŞ OLURUNA BIRAK

herşeyde öyle ki..
kastın mmı olmuyor..kilo da öyle bence...kastın mı vercem vercem dedin mi olmuyor kendini rahat bırakıyorsun veriyorsun..
satış yaparken ben ne zaman saldım çayıra yapsam satardım kastım mı ay sonunda hiiç satamazdım

bizde araba da yok artık çocuk olursa eğer bizi ancak yazlık paklar...otobüse binsek yolun ortasında indirirler falan neme lazım

canım bizde de araba yoktu da emanet aldık. ev alırken sattık. şimdi arabasız. hem çocuklu hem arabasız zor oluyor. çocuk olunca şart ama bakıyoruz uygun bişi bulursak işte.

Lkorunmayı bıraktık herşey normaldi bu ay adetim gecikince doktor polikişstin var ondan dedii.farlutol verdi halada olmadım..cok canımı sıktı..çoccuğum olmıcak dede korku var işçimde...

Lkorunmayı bıraktık herşey normaldi bu ay adetim gecikince doktor polikişstin var ondan dedii.farlutol verdi halada olmadım..cok canımı sıktı..çoccuğum olmıcak dede korku var işçimde...

yok canım daha neler
kisti olanın çocuğu olmasaydı hiç kimsenin olmazdı o zaman
oluruna bırak kasma

aklına kötü şeyler getirme canım..herkesin kisti var artık bu devirde..polikistik overdi galiba adı ondna çok var artık..sen ilacını kullan kilonu ver ..kafana takma sakın bak Allahın gücüne gider derler eskiler..

canım bizde de araba yoktu da emanet aldık. ev alırken sattık. şimdi arabasız. hem çocuklu hem arabasız zor oluyor. çocuk olunca şart ama bakıyoruz uygun bişi bulursak işte.

işallah canım Allah gönlünüze göre olanını verir işallah..
Bizim sorunumuz araba değil ki sadece ikimizin de 12 senelik ehliyeti var ama ikimiz de diğerindne bekliyoruz ben hayatta ist da kullanamam diyorum hiç cesaretim yok eşimin hiç niyeti yok....bak öğrenmen lazım çocuk olunca araba şart diyorum biz arabalarda mı büyüdük bakarız yaparz diyor..
tam politikacı olcak admmış da yanlış olmuş

yok canım daha neler
kisti olanın çocuğu olmasaydı hiç kimsenin olmazdı o zaman
oluruna bırak kasma

internette okuyorum ya canım orda yazıyor öyle herkes..okumucam zaten daha aklıma takıloyor hep onlar..hayırlısı olur inş...böyledee hala adet olmyınca zor dönemler yaşıcam diye korkuorum..ben şua mahsebede çalışıorum ama normalde radyoloji teknisyenidim ayrımdım radyosyodan dolayı..okadar sağlık ta çalıştım senelerce..ama insan kendi başına gelince terzi kendi söküğünü dkemez hesabı oluyor..

evet haklısn..eşimde öyle diyor.olmassa olmaz yani diyor neden takıyorsun bukadar dşyor..dahayeni öğrendiğim için biraz kafama takıyorumm.biliyorumki böyle taktıkça daha çok geçmicek..unutturmaya çalııcam kendime şu tatilede çıkarsam çok güzel olucak..

farlutal kullanan arkadaşlarım vardı on güne kadar adet olunuyor diye biliyorum
bende 1,5 ay önce kürtaj oldum simdi bekleme dönemindeyim
kontrole gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını kistleştiğini söyledi
birazdan çıkıcam kontrolüm var bakalım küçülmüş mü

arabaında rahatına alışınca bırakamazsınız canım...:)))bende ilk öyleydim..bigun eşim al işe sen git dedi bugun yaparmıyım yapamzmıyım derken bi baktım işteyimm.ogun bugun kullnıyorumm:))

benim hala gelmedi 6 . gunum benimde.bakalım banda doktor 10 gune kadar gelir dedi...

masa başı insanda bir müddet sonra yürüme isteğini bile alıp götürüyor zamanında masa başı çalışmış biri olarak kötü bir şey olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim bir müddet sonra insan mayışıyor en azından ben de öyle

57 kilodanm 59 olmuşum ben kilo vereyim diyordum birdew püffffff

sen hiç takılmıyorsun buraya. geçmişi olursan tablolarımıza bakarsan. hepimizin yavaşda olsa verdiğini görürsün.

ben çıkıyorum vakit tamam. hoşçakalın.sevgiyle kalın...

1-2 ay önce çocuğumun boynunda bir kitle belirdi doktora götürdük neyse bir ultrason raporu verdiler elimize ben de aldım başladım internetten araştırmaya türlü türlü kötü olasılılkarı okudum doktor antibiyotik verdi geçti 2 hafta sonra tekrarladı ve ben yine aynı sayfaları tekrar tekrar okudum sonra başka bir doktora sonuçları götürdük ve boğazındakinin lenf bezi olduğunu vücut direnci iyi olduğu için böyle şiştiğini aslında böyle olmasının çok iyi olduğunu söyledi benim 2-3 haftam da bana zehir olduğuyla kaldı internetten araştırma iyi bir doktor bul ve ona güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…