ayy, sozum meclisten disari, osman ismini severim de ALIK ile en cok o uydu, yakininda Osman olanlar alinmasin.
Onun bir adi var, lutfen, bebek diye hitap etmeyelim. oglusumun adi ALIK Osman
bayıldım alık osmana bende :)))))
aaaa baktım ben bugün yediklerimi yazmamışımakşam ben baya bir cozuttum onları utancımdan yazmayacağım.
sabah
3 etimek üzerine peynir sürülmüş
öğlen
1 türk kahvesi
4 tavuk kanat derisi soyulmuş 1 tabak salata
ara
1 tane galeta yemeyi düşünüyorum
akşam
karnabahar kızartması yapacağım üzerine sarımsaklı yogurtla yiyecem umarım az yerim:18::18::18:
sana bir tavsiye
karnabaharları başla
çiçiek çiçek borcama al üzerine soğan kıyma domates biber salça ile bir sos hazırla
karnabaharın üzerine dök biraz fırınla istersen yine sarmısaklı yoğurtla ye yaa ben hiç kızartma yapmıyorum nedir bu kızartma merakı canım
dediğini ben yerim de kocam yemez zaten karnıbaharı sadece kızarmış olarak seviyor. zaten sinir oluyorum eşime ya nasıl bir metobolizmadır anlamadım arkadaş. dün gece saat 10 da bir küçük kayık alinazik kebabını 1 francala ekmeğiyle yedi.sana bir tavsiye
karnabaharları başla
çiçiek çiçek borcama al üzerine soğan kıyma domates biber salça ile bir sos hazırla
karnabaharın üzerine dök biraz fırınla istersen yine sarmısaklı yoğurtla ye yaa ben hiç kızartma yapmıyorum nedir bu kızartma merakı canım
bence kızartmasından 40 kat güzell
tabi damak zevki siz farklı da düşünebilirsiniz
ama bence deneyin hem hafifi dilediğin kadar tüket hem de sağlıklı
bende karnıbaharı çok az haşlıyorum 1 yumurta biraz un kırmızı pulbiber karabiber tuz atıyorum. bu karışıma karnıbaharları bulayarak kızartıyorum dışı çıtır çıtır oluyor.annem bazen yarım çaykaşığı kabartma tozuda atıyor oda güzel oluyor sonra dediğin gibi sarımsaklı yogurtla buluşuyorlar.AAA ŞAŞIRDIM VALLA.
akşam bende karnıbahar haşladım akşam hemen gidince yaparım diye.
dün kuzen bir şişe soda un yumurta biraz tuz at krep kıvamında olsun dedi.
karnıbaharıbu karışıma bula kızart dedi. bende bunu denicem akşam
üzerine sarımsaklı yoğurt dökerim olmazmı onun üzerinede pulbiber mis olur ya.
ekmeksiz yerim.
canım apart tarzı isemiyorumm..tatil köyüde olabilirsakıin güzel oluyor çünkü oralarıdaa. lüks otelde olabilir..internetten bakıyorum fakat tam emin olamıyorum...bifikrinizide almak istedim..kararsız kaldım çok ..
ayy, sozum meclisten disari, osman ismini severim de ALIK ile en cok o uydu, yakininda Osman olanlar alinmasin.
canım ben izmir+balıkesirliyim..
altınolukta da 13 yıldır yazlığımız var sakin bir tatil istersen Altınoluk çok güzeldir..ama gece hayatı falan bekleme birkaç bar var sadece..çok oteli yoktur olanlarda da yıldız yok genelde sezonluk ev kiralanıyor ama o da bayanları çok yoruyor..ayvalık da güzel tavsiye ederim ..Akçayın denizi çok kirlendi son yıllarda..temiz hava ,kafa dinlemelik..(denizi soğuktur yalnız herkes giremez uyarayım)
izmir tarafına gelince ben altınoluğun deniziyle hiç kıyaslamam bile ben altınolukçuyum..
foçayı geç..
çeşmede güzel koyla bulman lazım gereksiz kalabalık ve pahalı..
kuşadası bitti artık..
biz balayında datçaya gittik çok beğendik orasının da doğası çok güzel ve sakin tatil geçirebilirsin..
gökova körfezi süperdir 7 sene milasta yaşadık orda kalmadım ama gidenler çok memnunlar..
bende karnıbaharı çok az haşlıyorum 1 yumurta biraz un kırmızı pulbiber karabiber tuz atıyorum. bu karışıma karnıbaharları bulayarak kızartıyorum dışı çıtır çıtır oluyor.annem bazen yarım çaykaşığı kabartma tozuda atıyor oda güzel oluyor sonra dediğin gibi sarımsaklı yogurtla buluşuyorlar.
sana bir tavsiye
karnabaharları başla
teşekkür edrim cnm..bende bilmediğim için otarafları çok kararsız kaldım..arçla gidicez zzeten geze geze gideriz artık.ama rota belli diil işte...
Offf ne güzel tatil planları, bebek olunca biz plan bile yapamıyoruz. Çünkü bebeğim hiç durmuyo gitsem eminim pişman olucam, bu yazı günü birlik gezilerle geçiricez sanırım.
valla eşim tatil nedeniyle bebeği öne almadı bile canım..dur şu tatile gidip gelelim de öyle yaparız diyor..
Ama onlarla tatilin keyfi de ayrıdır eminim..bir de galiba bebeğe göre yaşamamak gerekiyor..ben de yapamam da benim arkadaşın oğlu 1 yaşına girmedi daha 2 ülke gördü ben daha görmedim:)