Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

öğle yemeğim
salata + yeşil fasulye + bulgur pilavı
çok az yedim sadece salatayı bitirdim
ekmek yoook

Bugün benim kaçamak günüm kızlar.Öğlen 3 köfte yarım kase sütlaç, piyaz yedim. Öğleden sonra yaş pasta var. Kesin cezamı kızlar

Oglen menum:
Yarim tabak haslama (2parca et,2 parca patates,2 parca havuc,etsuyu)+2 yemek kasigi pilav+yogurt
Sekerpare vardi almadim :KK52:

Kızlar ya ben toplamda 3,5 kilo verdim ama sanki vücudumda değişiklik yok gibi. aha önceki giyemediğim pantolonları, etekleri şimdi rahatlıkla giyebiliyorum ama farkedilir bir incelme yok sanki.

Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:

hoşgeldin napcanı sölim sana
bize takılcen mutlu mutlu kilo vercen.
sıkmadan kasmadan vercen kiloları.
öğlen olmuş sonra görüşürüz. afiyet olsun.

öğlen evde 1 kase yoğurt pulbiber nane döktüm. yarım salatlık yedim. birazdan çeyrek döner gelcek onu yicem.
öğleden sonra bizde de doğum günü var 3-4 gibi pasta kesicez.

Kızlar ya ben toplamda 3,5 kilo verdim ama sanki vücudumda değişiklik yok gibi. aha önceki giyemediğim pantolonları, etekleri şimdi rahatlıkla giyebiliyorum ama farkedilir bir incelme yok sanki.

canım ne güzel eski kıyafetlerini giyebiliyorsan çok mutlu sana.
ben 5 kilo verdim eskiye göre inceyim hafifim. olmayan pantolonlar oluyo.
3,5 da az değil hani.

yeni arkadaşımıza hoşgeldin demek istiyorum...valla yürüyüş yapmadan asla vermeem diyordum bende.ama veriyorum bu süper bişey...az ama herşeyden yiyorum.
öğlen yediklerim 1 kase mantar çorbası,2 kaşık pilav ve salata...sebze yemeği vardı ama çok yağlıydı yemedim...

YAĞMURCUM BENDE ANNENİNKİ GİBİ YAPAYIM AMA TAM ANLAMADIM
karnıyarığı tencerede yumuşatıyor hiç yağ yok sonrada fırınamı veriyor.

Çiğ patlıcanın içini bıçakla açıp harcını dolduruyor tencereye veya derin bir tepsiye dziyor sonra üzerine yağda soteledeği sarımsak sivribiber,domatesli sulu sosunu döküyor. Kapağını kapatıp patlıcan hafif yumuşayıncaya kadar pişiriyor. Sonra kapağını açıp fırına sürüyor fırındada güzelce kızarıyor.
Çido yağ iç harcında ve dış sosunda var istediğin kadar azaltabilirsin.

Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:

Hoşgeldin.Yavaş ve emin adımlarla vereceksin o kiloları sana güveniyoruz:KK9:

Öğlen dolapta enginar kalbi konserve vardı. İyice sudan geçirdim.Sonra yağsız tavada çevirdim biraz. Üzerine yoğurt ve pul biber ekledim. Yanınada büyük bir kase salata yaptım yedim.Gerçi ikiside salata oldu ama olsun çok doydum.

Son düzenleme:
Masama baklava geldi 45 dakikadir duruyor, o bana ben on bakiyorum. Diyor ki: sekerpareyi reddettin ama beni reddedemeyeceksin. Ama ben bu oyuna gelirmiyim, gelmem. Hemen kocami ariyorum. Ve baklavayi ona yediriyorum.

pastamızı kestik ben erken çıkıyorum diye hemen kesmek istedi arkadaşlar. Amaaaa pastayı meyveli söylemişler ve ben meyveli pastayı hiç sevmem, sadece bir çatal aldım. Bir bardak fanta içtim. Pastanın çokolatalı olmamasına çooooook sevindim.

Masama baklava geldi 45 dakikadir duruyor, o bana ben on bakiyorum. Diyor ki: sekerpareyi reddettin ama beni reddedemeyeceksin. Ama ben bu oyuna gelirmiyim, gelmem. Hemen kocami ariyorum. Ve baklavayi ona yediriyorum.

bu resimdeki bebek süper yaa....bebey i görünce giliyorum.nerden buluyorsunuz bu resimleri bende istiyorum ...söyle hadi banada...

X