Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:
Kızlar ya ben toplamda 3,5 kilo verdim ama sanki vücudumda değişiklik yok gibi. aha önceki giyemediğim pantolonları, etekleri şimdi rahatlıkla giyebiliyorum ama farkedilir bir incelme yok sanki.
YAĞMURCUM BENDE ANNENİNKİ GİBİ YAPAYIM AMA TAM ANLAMADIM
karnıyarığı tencerede yumuşatıyor hiç yağ yok sonrada fırınamı veriyor.
Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:
hoşgeldin. ne yapacağını zamanla bize takıla takıla bulursun.Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:
Masama baklava geldi 45 dakikadir duruyor, o bana ben on bakiyorum. Diyor ki: sekerpareyi reddettin ama beni reddedemeyeceksin. Ama ben bu oyuna gelirmiyim, gelmem. Hemen kocami ariyorum. Ve baklavayi ona yediriyorum.
bu resimdeki bebek süper yaa....bebey i görünce giliyorum.nerden buluyorsunuz bu resimleri bende istiyorum ...söyle hadi banada...
bu resimdeki bebek süper yaa....bebey i görünce giliyorum.nerden buluyorsunuz bu resimleri bende istiyorum ...söyle hadi banada...
onun bir adi var, lutfen, bebek diye hitap etmeyelim. Oglusumun adi alık osman
Onun bir adi var, lutfen, bebek diye hitap etmeyelim. oglusumun adi ALIK Osman
ay güldürdün beni...benim müdürümüm adı osman
şimdi baktıkça alık osman diyesim var adama