- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
K keinetraene selvboylum @meltem1052 E edaalisa facedeki grupta var mısınız kimlersiniz ben çok merak ettim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyki faceteki grubu soylemissiniz ya en azindan orda rahatliyo insan
K keinetraene selvboylum @meltem1052 E edaalisa facedeki grupta var mısınız kimlersiniz ben çok merak ettim ama
Canım ben facedeki grupta yokum. Bir facem bilem yok öhüüüüü ben burayı seviyordum ya hepiniz gruba kaçtınız az ve özdü burasıK keinetraene selvboylum @meltem1052 E edaalisa facedeki grupta var mısınız kimlersiniz ben çok merak ettim ama
Canım ben facedeki grupta yokum. Bir facem bilem yok öhüüüüü ben burayı seviyordum ya hepiniz gruba kaçtınız az ve özdü burası
Varım ben canımK keinetraene selvboylum @meltem1052 E edaalisa facedeki grupta var mısınız kimlersiniz ben çok merak ettim ama
Yok canım ya burası bence de daha iyi şimdi hepimiz dağıldık ama yine olcaz eskisi gibi inşallahCanım ben facedeki grupta yokum. Bir facem bilem yok öhüüüüü ben burayı seviyordum ya hepiniz gruba kaçtınız az ve özdü burası
Hadi yaa demek ben görmemişim ama iyi oldu o grupta yine biraradayız ve oraya girmek daha kolay oluyor şimdilik. Burada dağıldık ama yine birleşicez inşallah eskisi gibi yani umarım öyle oluraaa anlamam mı hatta ilk yazdığımda dedim orda selvboylum dedim sen görmemişsin onu
Hadi yaa demek ben görmemişim ama iyi oldu o grupta yine biraradayız ve oraya girmek daha kolay oluyor şimdilik. Burada dağıldık ama yine birleşicez inşallah eskisi gibi yani umarım öyle olur
Haklısın kuzum bursası daha samimi ama şimdilik Orayı takip etmek daha kolayıma geliyor ama Ayla nın da dediği gibi burayı bırakmam ben deCanım ben facedeki grupta yokum. Bir facem bilem yok öhüüüüü ben burayı seviyordum ya hepiniz gruba kaçtınız az ve özdü burası
sanırım ben de buldum seni :)
Ahahh hemen de bulun beni ben de seni buldum sanırımsanırım ben de buldum seni :)
Canm ismini söylersen gruba eklerimCanim link gonderirmisin baktim grup kapali dio
Nasil buldunz yaa ben bi aylayla duyguyu buldum
İnşallah biranönce eskisi gibi grup toplanır.ah ah hamileliğimi özledim ne güzel gün sayıyorduk yahu dertleşirdik.şimdi bebişlerden fırsat yok.Yok canım ya burası bence de daha iyi şimdi hepimiz dağıldık ama yine olcaz eskisi gibi inşallah
Yok vala ben burayı bırakmayı düşünmüyorum. Facede iyi ama çok kalabalık herşey paylaşılmıyo. Şu bebişler az büyüsün yine eskisi gibi oluruz inş.