Seker hastasıyım 34+2ye kadar geldim çok şükür Aralık 23 doğum görünüyor sezaryen belli degil normal doğum da olabilir ama çok korkuyorum yaaa
Ben doğumdan değil doğum sonrasından korkuyorum ya. Benimki sezaryen olacak onu kabul edeli çok oldu o yüzden o konuda sıkıntım yok ama sonrası korkutuyor accuk
Benim anam dedi ki iki türlü de doğum yaptım ikisinin de ağrısı var, eeee kolay değil anne oluyorsun… Doğru.
Ben sezaryen oldum, doğum süreci gayet iyi geçiyor hafif mide bulantısı oluyor ama korkutucu değil. Lokal anesteziyle doğum yaptım ben de, iğne ayy uyy dediler allllakası yok, kan alırlarken ki acıyla aynı. Sonrasında gaz sancısı ağır, dikiş ağrısı değil ama onu da her anne çekmiyor ben biraz çok çektim, hoş onun için de ağır ağrı kesici kabul ederseniz zor geçmez. Ben doğum günü dışında hiç yatmadım 3 5 gün biraz 2 büklüm yürünüyor ama koymuyor insana öyle çok acılı bir şey değil. Acısı ağır olan kısım toplam 1 gün yani onu da ertesi gün unutuyor insan. Korkmayın Normal doğumu da başka bir anne anlatmış zaten…