- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
Aaaaaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaaaaaa şoktayimmmmm!!!! Gozun aydin kuzum. Ani hareketler yapiyosun bakkk!! Insallah iyisinizdir. Ay cok sevindimmm
Canım yaa çok sevindim inşallah ikinizde iyiainiZdir ayrıntıları yaz müsait olduğunda öpüyorum ikinizi de
canım Allah analı babalı buyutsün .. Böyle gülücüklerle yazdığına gore guzel gecmiş iyisiniz .. Cok sevındım opuyorum
Ayyyccanım benim aldın sonunda kucağına yavrunu. Sağlık mutluluk huzur getirsin Size inş. Kısa zamanda ayrıntıları bekliyorum. Darısı bizlerin başına
Ins canım.saglik içinde.dogurun meleklerinizii :) suprz olduu :) gittigimde nstye alindim sancı çıktı dr um alttan muyene yaptı 4 cm acilmamm olmuss hemen yatış verdiler veee 4 saatlik sancinin ardindan doguma alindim vee ebeler ikin dedi ikindimm ve dr um geldiginde saci gorunuodu kuzumun,:) bebisim doğdu koca bi ohhhhh cektim :) ve ondan sonra bebisime bakmaktan dr u kendimi unutmustum :) kuzumun aglama sesi büyüledi beni aglamaya başladım kuzumu giydirip kucagima verdiler vee odamiza alindik :) kızlar Rabbimiz yardimciniz olsunn ben hala soktayim :) Rabbimizee deli gibi şükür ediomm ya kocidimde istanbul.da sancilandigimda tlf kapayin meltemin sesine dayanamiom demis gülüm :) gün boyu görüntülü aradii vee bebisimizi görünce agladi sevdigim Rabbimiz güzellikler içinde büyütmeyi sizede güle gule dogurmayi nasip eylesin Mevlamm. :):):)İnanmıyorum sen muayene için gittin doğurdunmu kız.hay maşallah.şaşkınım şok oldum.allah analı babalı büyütsün canım.hayırlı uğurlu olsun detayları bekliyoruz.