- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alaala nerden bulaştı bu sana nese dikkat etde çabuk geçsin. Tamda son günlerimizde olcak işmi.var bundada bir hayır.çok geçmiş olsun.Kızlar göz doktoruna gittim yeni geldim gözüm viral enfeksiyon kapmış doktor bulaşıcı olduğunu söyledi inş doğuma kadar geçer yoksa bebeğine bulaşır dedi ilaç vermekte zorlandı oyüzdrn tedavin uzayacak dedi offf nerden buluyo bunlar beni anlamıyorum ki
UZanırken diil ama ayaktayken bende de oluyo canımKizlarrr kasiklarim cookk agriyooo.kanala girenlerrr siz ne durumdasinizz??var mi agrii bu kadar?
Ayy bu kadar agriya pitt diye cikiverse bi de annee dese bi ekmek aradi yap da yiyim falan ...ohh mis gibi hayata dahil oluverse ayy ne super olurdu yaa
Yine tavan yapti hayal dunyamm
Hepp agridan sancidan
Ilahı bahar sen cok yasa :) benimde kasıklarım arada ağrıyor ama gazda var bilemıyırum .. Yarın Dr a sorucam kontrol var gerçi normal dıyor her sormaya drlar daKizlarrr kasiklarim cookk agriyooo.kanala girenlerrr siz ne durumdasinizz??var mi agrii bu kadar?
Ayy bu kadar agriya pitt diye cikiverse bi de annee dese bi ekmek aradi yap da yiyim falan ...ohh mis gibi hayata dahil oluverse ayy ne super olurdu yaa
Yine tavan yapti hayal dunyamm
Hepp agridan sancidan
Kiz dilek guzel olmaz miydi ama hiccc zorluk olmazdi benim bi hayalim daha var biliyon mu onu?kusarsk dogurmayi denemekIlahı bahar sen cok yasa :) benimde kasıklarım arada ağrıyor ama gazda var bilemıyırum .. Yarın Dr a sorucam kontrol var gerçi normal dıyor her sormaya drlar da
Su bi kac gundur artyi benim de.ayakta uzanirken fark etmiyoUZanırken diil ama ayaktayken bende de oluyo canım
Bi ara dalga için sevmediğimiz insana seni annen doğurmamış kusmuş derdik :)Kiz dilek guzel olmaz miydi ama hiccc zorluk olmazdi benim bi hayalim daha var biliyon mu onu?kusarsk dogurmayi denemek
Sor bakalim kuzum.kesin ksnal genisliyo falan dicek.ama aciyo yaaa
AaaaaaaaKizlaaaarrr doğurdum ulennnn Rabbimiz e şükurler olsunn :) şimdi hastanedeyim :) oglusum yanımda :) erken geldi bnm yaramaz minigim çok coooookkk güzel bi duygu yaa darisi başınıza
Canım yaa çok sevindim inşallah ikinizde iyiainiZdir ayrıntıları yaz müsait olduğunda öpüyorum ikinizi deKizlaaaarrr doğurdum ulennnn Rabbimiz e şükurler olsunn :) şimdi hastanedeyim :) oglusum yanımda :) erken geldi bnm yaramaz minigim çok coooookkk güzel bi duygu yaa darisi başınıza
canım Allah analı babalı buyutsün .. Böyle gülücüklerle yazdığına gore guzel gecmiş iyisiniz .. Cok sevındım opuyorumKizlaaaarrr doğurdum ulennnn Rabbimiz e şükurler olsunn :) şimdi hastanedeyim :) oglusum yanımda :) erken geldi bnm yaramaz minigim çok coooookkk güzel bi duygu yaa darisi başınıza
Nefisdir kesin çok güzel olmuşlar. Gelen olmazsa hepsini sen ye oh ne güzel tatlı tatlıkızlarr isim kesinleştiğine göre çikolata yaptırayım dedik eşimle,herkes hacışerifi sölemiş bizde pazartesi verdik sipariş bugün geldi çikolatalarım.ben magnet ve şekerleri hastaneye götürmücem o yüzden bu çikolataları hastaneye gelen olursa orda ikram etcemm,ben çok beğendim gerçi daha tadına bakmadımm ama olsunn beşir bebeğin çikolatları
Kizlaaaarrr doğurdum ulennnn Rabbimiz e şükurler olsunn :) şimdi hastanedeyim :) oglusum yanımda :) erken geldi bnm yaramaz minigim çok coooookkk güzel bi duygu yaa darisi başınıza
Ay benimki yok diye yeni doğan sünnetine ilk başta tamam demişti şimdi ıhhh diyor.bir sorun olurmuş anlamazmısız falanda filanda inşallah ikna edebilirim yeni doğan sünnetine
İnanmıyorum sen muayene için gittin doğurdunmu kız.hay maşallah.şaşkınım şok oldum.allah analı babalı büyütsün canım.hayırlı uğurlu olsun detayları bekliyoruz.Kizlaaaarrr doğurdum ulennnn Rabbimiz e şükurler olsunn :) şimdi hastanedeyim :) oglusum yanımda :) erken geldi bnm yaramaz minigim çok coooookkk güzel bi duygu yaa darisi başınıza