- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanii dikkatt ett bebiss varr annesii Rabbimiz esirgesin bu arada mirac kandilimiz mubarek olsun:)
Merhaba annişler bende aranıza yeni katıldım😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim canım.bilmiyrm kac yaşındasınız ama zannedermki ben en kuçugunuzum😃
evet dikat etmek lazımm teşekkür ederim canım seninde kandilin mübarek olsunnn
sagol canim nasil yaptin evii
canım ev sıfır daha kimse oturmamış gittik sildik kuruyunca bak yine tozlu gibi yaa.. 1-2 kere daha silinecek güzelce..şimdilik sadece temzilik yapıldı,tabi wc vw banyo duruyo..onlar basit iş bakalım bir iki gün sonra yine gidip devam temizliği haftaya kadar geçeriz herhaldee..
sen nerde yaşıyosun uyuzcan merak ettim :))) ayrıca 1 haftacık kaldı kontrolee
canım ev sıfır daha kimse oturmamış gittik sildik kuruyunca bak yine tozlu gibi yaa.. 1-2 kere daha silinecek güzelce..şimdilik sadece temzilik yapıldı,tabi wc vw banyo duruyo..onlar basit iş bakalım bir iki gün sonra yine gidip devam temizliği haftaya kadar geçeriz herhaldee..
samsundayım ben canımmm,evet az bi zaman kaldı bebiş görmek içinnn [/QU
hımm anladımmm ben burdurdayımm :) çok heyecanlıyımm çok da gerginimm inşallah bi sorun yoktur
samsundayım ben canımmm,evet az bi zaman kaldı bebiş görmek içinnn [/QU
hımm anladımmm ben burdurdayımm :) çok heyecanlıyımm çok da gerginimm inşallah bi sorun yoktur
öyle mii... bende de aynı hem heyecan var ççok,hemde korku,inşallahh sorunsuz olur herşeyy
öyle canım benimm, bebiş için güzel bi hayat için çalışmak zorunda tüm babalar,anneler
öyle :) 🎼tabiatin kanunu koyun meler kuzusuna 🎶
😀😀yok amacım merak ettıtmek degıl uyuzcan.tecrübelerden yararlanmak istiyorum .buarada 23 yaşındayım
bak nasılda yaşını merak ettiriyoo
bende sandım çok küçük bi yaştasınnn bende 24 üm senden küçükleri vardır bence burdaa... kaç haftalık hamilesin
9 haftalık
güzelll, allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn