Hayırlı iyi haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımdasınız
Gttnmi cnm hastaneye sonclarn nasl cnsyt öğrenebildnmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı iyi haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımdasınız
günaydın kıslar dun doktroa gıttım ıdrar yolu enfeksıyonum varmış tek ıcımlık toz verdı onu ıctım .bebeısım yıne gostermedı naz yapıyo:)
Slm kızlarr.hastaneden şimdi geldim.sonuçlar çok sükür iyi çıktı.bi sorun yok herseyı normal maşallah.nazar :nazar.çınsıyetını ogrenemedık bebişimiz poposunu dondu bize.ayın 24 ünde kontrolumuz var inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydınn canımmm heheheh popoyla idare ediverin artıkınn
Buarada herkeze hayırlı kandiller arkadaşlar.
Hehe😀aynenya.döndu valla popişini .aman olsun saglıklı olsunda cınsıyetını gec ogrenelim.napalm dayanıcaz iki hafta daha.
Kızlar folik asit ilacımın bi kutusu bıttı sız ıkıncıye dvm edıyomusunuz.doktorumu arıcam bende dvm edimmi alımmı dıye
bana doktorum 1 ay daha folik asite devam dedi ( son iki hafta kaldı ) daha sonra vitamin ve demir hapı vereceğini söledi şuan folik ve balık yağı doktorun isteği üzerine devam ) ---- 2. kutu bitmiş oluyor bende
Benimki dvm ettırmedı.suan bı ilaç kullanıyorum ondada demir vıtamin kan folık asıt hepsı var
Her doktor farklı davranıyor işte.Arkadaşımada hiç folik vermedi doğrudan demir verdi )
Kaç haftalıksınız ? Biz 15+3 olduk
Malallahh😃ben 13 oldum. Cinsiyetı bellimi
Cinsiyetimiz konusunda doktor % 100 kız dedi. Bakalım ileri haftalardada doktor bu kadar kesin konuşacakmı.
Darısı benim başıma inşş.bende o cvbı duymak istıyorum cunku.
İnşallah canım en kısa zamanda öğrenirsin.Benim doktor 13+2 de cinsiyetini söledi 1 hafta sonrada kesin dedi. Sağlığı yerinde olsunda cinsiyeti hiç önemli değil.
Tabiki canım o ayrı.24 ünde ogrenicem bende inşallah
Kalbinden geçen nedir, genellde anne adayı hisseder derler ama yada rüyasında görür
Ruyamda kız gordum.allah biliyo deli gbi kız bebişi istıyoruz eşimle.hayrlısı saglıklısı olur inşallahhh