- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur oyle arada sen strese gedıkce bebişte gırıyo. Benmde hep kalp arışı gbı oluyo karnımda.kendı kalbimi dınlıyorum o atarken bebişimn kalbi galiba benimki degil😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşaallah canım yaa cuma günü kontrolüm var Rabbimiz güzel haberler verdirirr ins
Kızlar hastaneyı aradım ikili test sonuçlarımz cıkmış.yarın gıdıp gosterıcem doktorumaa.dualarınız bebişim ve benimle olsun inş
Kızlar hastaneyı aradım ikili test sonuçlarımz cıkmış.yarın gıdıp gosterıcem doktorumaa.dualarınız bebişim ve benimle olsun inş
İnşallah canımmm. Sende cınsıyetı ogrenmemiştın dimi
hadi bakalım,hayırlı,güzel haberlerle gel buraya inşallahh
Hayırlı iyi haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımdasınız
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim Rabbimiz birimizden birimizin duasini kabuk eder ins
günaydın kıslar dun doktroa gıttım ıdrar yolu enfeksıyonum varmış tek ıcımlık toz verdı onu ıctım .bebeısım yıne gostermedı naz yapıyo:)
Hayirli Sabahlar Annecikler nasilsiniz? Son zamanlarda sesizmi burasi banami öyle geliyor :) Kac haftalik olduk bakalim? sikayetleri devam eden varmi? Alisveris yapan oldumu? resimler bekliyorum fikir edinmek amacli :)
Günaydın canım.Kizzz bende içtim o tozdan ams benimki gecmemiss ins seninki.hemen geçer.. nazlı bebekler
Hayirli Sabahlar Annecikler nasilsiniz? Son zamanlarda sesizmi burasi banami öyle geliyor :) Kac haftalik olduk bakalim? sikayetleri devam eden varmi? Alisveris yapan oldumu? resimler bekliyorum fikir edinmek amacli :)
ikili test sonuçlarınız çıktı mı ?ben bugün aldım ama işten geç çıktığım için doktora gösteremedim. ama düşük risk yazmışlar test sonucuna eşimde baktı bi sıkıntı yok ama yine de sorarız dedi. insan bunu bi kadın doğum dr duymadan rahat edemiyo galiba.ama çok şükür düşük risk yazması bile insanın yüreğine su serpiyo