- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Allah gönlünüze göre versin diyelim ozaman ) ( Ben ve kızım)
Aminnnnnn inşallah canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünüze göre versin diyelim ozaman ) ( Ben ve kızım)
benim kan alındıktan 2 gün sonra çıktı,doktora bile gitmedim,bizim sonuçlar direk doktora gidiyo zaten,ara ben söylerim dedi doktor aradım normalmiş herşey,eminim seninde öle olacaktır yazılanlara bakılırsa
kızlarrr benmkide göstermedi cinsiyeti dr 10 gn snra tekrar gel de bakalm gösterir belki dedi.... inşalah öğreniriz. 12+4 de gttk.. burun kemiği olşmuş parmakları tam.. ense kalınlığı hiç yok bunlar zaten bnm önceliğimdi.... ağlamadan döndüm ya o bana yetti 2 li sonucuda haftaya belli olacak inşalah oda sorunsuz çıkar alahımın izniyle... tam ultrasondayken küçük çocuk gb zıp zıp zıpladı çikolataları sewdi :9 halbuki cinsiyet için yemiştim... göstermedi sıpa. herkesin kandilini kutluyorum. alahım herkesin kucağına bebişini almayı nasip etsin.. tüm hamile kalmak isteyenlerede göbüşlerine bebiş versin..güzel haberlerde görüşmek dileğiyleee
Amin canımm.hersey gonlumuzce olsun inşallah.bebişlerımızı saglıklı kucagımıza alalım bian önce inşşş
kızzz sen nerelerdesin,daha şimdi gördüm geriye gidince yazdığını nedense bildirim gelmemiş... iyiyim çok şükürr bebişimi gittim gördüm büyük ihtimal oğluşum olucakk sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın?
bi heyecanla doktora gittim,ense kalınlığı ölçüldü,normal çıktı burun kemiği oluşmuş dedi( o da önemliymiş galiba) sonra bize pat diye büyük ihtimal oğlunuz olacak dedi,ben şok tabii :) daha 12, haftada bu kadar net söyledi yaa sonra kan verdim 2 güne çıktı o da normal çıktı çok şükür,1 ay sonraya tekrar gidicem kim bilir ne kadar büyüyecek,daha ultrasıonda görür görmez eli ayağı kıpır kıpırdı hemde hiç çikolata yememiştim,yesem neler yapacaktı kim bilir sende son durumlar ne umarım herşey yolundadır
Annişler bu aralar ciddi bir baş agrısı cekıyorum sizdede varmı.oyle agrıyokı oturup aglayasm geliyo cok şiddettlı oluyo bazen dayanamıyorumya...
Bi ara banada vurmustu ama uyuyunca geciyo uykusuz kalinca yapiyo bana bilmem belki ondandir yorduysan kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14+2 bulantili günler devam (((
günaydın canımm,iyiyim çok şükür hamilelik karnımın yavaş yavaş büyümesi ve fgerilmesi dışında başka bişi yok evet sessiz ben sürekli giremiyorum şu günlerde 13+4 olduk bugün,zaman ne çabuk geçio,sen kaç haftalık oldun bakemm bu aralar aşırı lavaboya gidiyorum,başka şikayet yok bende...alışverişe gelince daha hiçbişi almadım,doktor büyük ihtimal erkek desede yinede bi dahaki kontrole kadar bekleyeyim diyorum
Hayırlı sabahlar cnm.Kız evet bikac kaç gün biraz sessizdi ben annemlerdeyimm aylada ev taşıdı istee. Bnm bebiş masallah 12+5 oldu kasintimm devam ediyor ve dr bu defa antibiyotik ve bi toz yazdı ama korktuğum için dunden beri icmiyorum. bebiss icinn bi tek sarı bi yazma aldım ilk ins sonunu da getiririz.sen neler yapıyorsun bakiim:) bebiş nasıl
Annişler bu aralar ciddi bir baş agrısı cekıyorum sizdede varmı.oyle agrıyokı oturup aglayasm geliyo cok şiddettlı oluyo bazen dayanamıyorumya...
Canımm ben tatildeyim Bodrum'da gelmeden önce telefon bozuldu şimdi de net bulduğum yerde yazıyorum.
Gelmeden 2 gün önce gittim doktora hersey yolundaydı cok şükür ama cinsiyet göremedik Pazartesi bodrum dönüşü doktora gitmek istiyorum belki o zaman görürüz :)
Özledim muhabbet etmeyi sizinle arada girer yazarım yine dikkat et kendine ve bebişine
Bu arada ne yaptın taşındın mı ?
Hayirli Aksamlar cnm bugün biraz kosusturdum anca girebiliyorum. MasAllah senin bebiste büyümüste kendisini artik annesine beli ediyormus göbegide cikmis ay ayyy :) bizde 14haftalik olduk, Daha bende bir bataniye disinda hic birsey alamadim. Benimkiyle bugün bebek cicilerine baktik ama cinsiyeti bilmedigmiz icin bakinmakla yetindik :) Hayirli Saglikli evlatlar olsunda hepimizin ilk bebeklei cinsiyet farketmez :)
Evine yerlestinmi cnm? Bu arada berat kandiliniz mübarek olsun, dualarda bulusmak dilegiyle...
ayy evet büyüyozz yaa beraber maşallahh maşallhh bakmak bile insanı nasıl heyecanlandırıyo dimi aynen sağlıklı olmalrı en güzel haber yerleştim eve sonunda bitti seninde kandilin mübarek olsun canımmm
ben hap değil ufak şişede şurup gibi bişi içiyorum öle bi şikayetim yok ama afedersin büyük tuvaletimin rengi simsiyah oldu benimde korktum ama normalmiş netten baktım hayırlısı olsun böle şeyler normal aslında ama biz biraz fazla pimpirikliiz sanırımgünaydın kıslar nasıl gıdıyo bakalım cok sukur benım yanmalarım acımalarım gıttı tek doz yeterlı oldu onu bıle korkarak ıctım hayırlısı bakalım ama kan hapı almaya basladıgım gunden berı ıshalım sürekli aynı seyı yasayan varmı?
Günaydın hanimlar biz 12 haftalik olduk yarın ikili teste gidicem insallah bi sorun cikmaz😐 bu kadar erken cinsiyet belli olurmu acaba deli gibi merak ediyoruz eşimle😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.