- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
Gunaydın meraklı heycanlı annişler😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın meraklı heycanlı annişler😀😀😀
ben hap değil ufak şişede şurup gibi bişi içiyorum öle bi şikayetim yok ama afedersin büyük tuvaletimin rengi simsiyah oldu benimde korktum ama normalmiş netten baktım hayırlısı olsun böle şeyler normal aslında ama biz biraz fazla pimpirikliiz sanırım
günaydın kızçelerr canım bende ikli teste gittiğimde 12+0 dım ama bi dahaki kontrole bi ay sonra belli olur net sölerim şuan kahve falı bakmak gibi bişi olur demişti doktorr
ben hap değil ufak şişede şurup gibi bişi içiyorum öle bi şikayetim yok ama afedersin büyük tuvaletimin rengi simsiyah oldu benimde korktum ama normalmiş netten baktım hayırlısı olsun böle şeyler normal aslında ama biz biraz fazla pimpirikliiz sanırım
günaydın kızçelerr canım bende ikli teste gittiğimde 12+0 dım ama bi dahaki kontrole bi ay sonra belli olur net sölerim şuan kahve falı bakmak gibi bişi olur demişti doktorr
benımde sımsıyah suan cnm ama bagırsak problemım vardı cıkamıyorum cok ıyı oldu aslında ıshal olmam ama bılmıyorum gıttıgımde doktor bı sorucam bkalım.ayncok pimpirikliyz ya
sansını bi dene canımmm sen yine deoff ya ben gene de bi soriyim belki bisey gorebilir alisveris yapicam ona gore bi belli olsaydi😙
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
off ya ben gene de bi soriyim belki bisey gorebilir alisveris yapicam ona gore bi belli olsaydi😙
Aynı sorun bendede var kıZlarben bi iki senedr bu ilaçlardan kullanyrm normal bu olanların hepsı. Endişelenmenıze gerek yok
Aynı sorun bendede var kıZlarben bi iki senedr bu ilaçlardan kullanyrm normal bu olanların hepsı. Endişelenmenıze gerek yok
o değilde benim göbiş öle pek belli değil kızlar ya sizin göbişler nasıll meraklandım
Gecmis olsun cnm bende senin gibi korkuyorum ilac almaya hernekadar doktor yazmis e birsey olmaz demis olsada bende bas agrisindan dolayiydi. Cnm orani sürekli kuru tutmaya calis. baska dogal ne iyi geliyor bakmak lazim google dan ._.
bizim bebiste iydir insAllah daha kontrole gitmedik ve cinsiyetinide maglesef daha bilmiyoruz ama acele etmiyoruz :) cünkü kesin bir cvp almak istiyorum doktorumdan, suna benziyor ama emin deglim demesini degil ona adepte olup birseyler aliriz, sonra yok tersi cikarsa bizimki piskolojimiz biraz bozulur sanki :)
Sari yazmami? ayyy ne güzel masAllah bende sadece birtane bataniye aldim :) oda beyaz sade sonra kenarlarini bebegin cinsiyetine göre ya örer yada kurdale takarim :) biraz kokos olsun hihihihi
sansını bi dene canımmm sen yine de
bende bekliyorum alışveriş için ama bu kadar bekledik biraz daha beklicez napalımm
Kızlar dr a kontrelee geldim duaa edin lütfen bebisimi güzelliklerle göreyimm Rabbimiz hepimizin bebislerinikorusun ins
Amin inşallah canım.dualarımız hepimiz için.hep guzel haberler verelim birbirimize inşallah
Amin amin sibelimm inss :) sen ne yapiyordun
Caluşıyorm napim. Bizde cinsiyetı ogrenmeye kontrole falan 24 unde gıdıcez. Zaman gecmek bilmiyo. Ama test sonucum guzel cıktıya içime su serpildi resmen. Cok sukur hiç bir sorunumuz yok
Ohh ohh çok şükür kız ben de burada sıra bekliyorum ama nasıl bekliyorum ins dr bebisimi gösterir güzel bi şekilde
seninle ayniyiz abc hem hafta olarak hemde bulanti olarak ama eskiye bakaraktan yemek yigyebiliyorum :)
Rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin insAllah :)
Canim ben de hamile oldugunu ogreneli 2 gun oldu 4 haftalikken keseyi nasil gördün benim de sata göre su an 4+2gunluk doktora ne zaman gitsem kese gozukur?