- 29 Ağustos 2008
- 358
- 21
- Konu Sahibi white_rose23
- #1.181
benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım hala pek de umutlanmak istemiyorum yaaa :Saruboceq: herşeyin hayırlısı bekleyip görecez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dün adet olmam lazımdı ama olmadım hala pek de umutlanmak istemiyorum yaaa :Saruboceq: herşeyin hayırlısı bekleyip görecez
merhaba cnm seninle günlerimiz aynı.bakalım ne olacak.inşallah hamileyizdir.iyi haberler veririz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba cnm seninle günlerimiz aynı.bakalım ne olacak.inşallah hamileyizdir.iyi haberler veririz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sende son durum nedir inşallah sen güzel haberler verirsin dün okadar dua ettimki bu sitedeki herkese Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah benimki nisana kaldı kısmet
kırmızılar geldi demek.olsun cnm inşallah nisanda hamile kalırsın.bende çok dua ediyorum isteyen herkese.bende hala bişi yok.inşallah gelmez:Saruboceq:
aaa süper hadi bakalım mutlaka yaz bişe olursa test falan yapıncada canım benim Allahım inşallah sana nasip eder inşallah hamilesindir:CüvCüv:
inşallah yaa.yarın da beklicem gelmezse test yapıcam.mutlaka haber veririm.duaların için teşekkür ederim canımŞeniz
canim dualarim seninle insallah :CüvCüv: haberini aliriz