- Konu Sahibi white_rose23
-
- #1.041
arkadasim hemen uzulme bak daha adet olmamissin belki gec dollenme olmustur o yuzden hemen umudunu yitirme belirtilerde var diyorsun bazen idrar testlerinde yanilma olabiliyor bende gecen ay iki tane idrar testi yaptim ikisindede cift cizgiyi gordum ama bir gun sonra adet oldum nasip degilmis o yuzden bu testlere pek guvenmiyorum ben.
dualarim seninle insallah hepimiz tez vakitte meleklerimize kavusuruz.:Saruboceq::Saruboceq:
demetcim senin dedigin gibi bir adet olsam sogan kürünü yapıcamda olamıyorum kasıklarım adet olucakmışım gibi agrıyor ama daha gelen giden yok off ya nedir bu çektigimiz ben dr gittigimde kist falan yok yumurtalıklarında saglam demişti ama neden böyle oluyor anlamıyorum
kıslar bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm:teytey::dance::teytey::dance:hemde çok belirgindi ama sanırım dr a gidip bebişimi görene kadar rahat edemiycem dua eden herkesden allah razı olsun hepinize rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın :Saruboceq::sm_cool:[/Q
tebrikler :hooray:
çok sağol canım benim doğum günü kutlu olsun..benim de eşimin doğum günü bugün benim hamişlikte ona hediye oldukaydirigubbakcemile5
mrb nehircim nasılsın
benide meraklandırdın kaydirigubbakcemile3yakında eczane yok
eşimi bekliyorum birazdan test almaya gideceğiz
normalde reglim hiç aksamazdı öğleden sonra haber veririm sonucu
hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım
senin içinde bol bol dua ediyorum:Saruboceq:
Mrb canım
benim içimden güzel bir haber alacakmışız gibi geçiyor ama hadi dur bakalım:dance: merakla bekliyorum haberini:CüvCüv:
sağol canım duan için.ben de hastaneye gittim bugün kistim küçülmüş , fsh hormonum yüksekti normale inmiş o kadar sevindim ki anlatamamhihoyyyt ne kadar güzel bigün byle sen de güzel haber verirsin de inş. daha da güzel olur:sm_cool:
çok sevindim canım kistin küçüldüğüne herşey yolunda hadi bakalım nisanda haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5
ben malesef güzel haberler veremiyorum test yaptım negatif çıktı ama üzülmedim herzaman hayırlısını istedim daha yolun başındayız inşallah çok beklemeden olur belki nisanda müjdelerimizi veririz:1hug:
doktora gitmeyi düşünüyorum canım hapı yeni bıraktığım için de olabilir düzensizlik haftasonuna kadar beklicem olmazsa pazartesi doktora gidicem
merhaba kızlar bende dün akşam regl oldum,üstelik baya ağrılı geçiyo( Nisana kaldı ümitler
Adaşım burcu1507 tebrik ederim a.s. allah sağlıklı bir hamilelik,sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
kızlar bende hamileyim
canım tebrik ederim.senin adet tarihine baktım 27 siymiş.dayanamadın dimi?
iyikide dayanamadın.bu haberi almak çok güzel.hayırlısı olsun umarım sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.bebeğini de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
idrar testi mi yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?