C
canangezer
Ziyaretçi
- Konu Sahibi white_rose23
-
tebrik ederim arkadasim hayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasip etsin.
insallah doktora gittiginde keseyi ve en kisa zamanda bebisinin kalp atislarinida duyarsin inan cok sevindim:teytey::teytey::içelim:
insallah darisi bizlerin basina:Saruboceq:
allah razı olsun canım inan çok içden dua ediyorum rabbim herkese tatırsın ve tamamına erdirsin tatlı va hayırılı evlatlar nasip etsin..olanda olamayanda birbirine dua etsin ne güzel..çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz ve hiç çıkarsız temiz karşılıksız ediyoruz bu duaları o yüzden başkasının yapdığı dualar çok daha çabuk kabul olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[
--------------------------------------------------------------------------------
1)ummuhan.......12......mart...?
2)aslı_ist...........14.......mart.....?
3)cıcekcık.........14.........mart.....?
5)mıtharas......16......mart......?
6)prenses_ırem ......16....mart......?
7)my_lıttle_cookıse_waite..........16........mart. ....?
8)canangezer..........16.......mart....:CüvCüv:.
9)pınar77.........17.......mart.......?
10)candyy.........18.........mart
11)sessizdeniz.....18....mart:CüvCüv:
12)my_lıttle_cookıse_waite..........18........mart
13)betumutlu.....19.....mart
14)nehir67........21.....mart
15)selma41.......22mart
16)dudu............23......mart
17)burcuuk......23......mart
18)ermaer..........24........mart
19)burcu1507...25......mart
20)hpt_honey......25....mart
21)iset......25....mart
22)gizemx.......26......mart
23)AYCANKAYA ......27......MART
24)dalia.......29......mart
25)ilayda009......30....mart
kızlar bende martta gün sayanlardanım beklenen adet tarihim 26 mart tüp bebek tedavisi oldum 27 martta test için doktor çağırdi bakalım inşallah sonuç pozitif olur
kızlar bide bişey sorcam şimdiye kadar iki idrar testi yapım 20 ve 22 martta sonuç negatif acaba en erken ne zaman çıkıyor idrar testinde bilen varmı yanı birini adete 6 gün varken birinide 4 gün varken yaptım
Kızlar beni nisan listesine taşıyabilirsiniz ( nisan listesi nerde bilmiyorum ama..) 1gün gecikmeyle bugün adet oldum çok moralim bozuldu :çok üzgünüm: bu ay kısmet değilmiş...
canım inşallah nısanda hamiş olcaksın üzülme
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısıda bizim başımıza
Canancım tebrik ederim allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inş. bizim için de dua et
adet tarihim 26 mart ve şimdiye kadar 3 test yaptım hergün test yapıyorum çok heycanlıyım bilmiyorum en erken ne zaman çıkar
kıslar bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm:teytey::dance::teytey::dance:hemde çok belirgindi ama sanırım dr a gidip bebişimi görene kadar rahat edemiycem dua eden herkesden allah razı olsun hepinize rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın :Saruboceq::sm_cool:
adet tarihim 26 mart ve şimdiye kadar 3 test yaptım hergün test yapıyorum çok heycanlıyım bilmiyorum en erken ne zaman çıkar
ben de 21 martı bekleyenlerdenim, geçti dimi , dün kahverengi lekem geldi, acaba var mı beklemedeyim arkadaşlar
benimde 26 mart bende bugün test yapsammı diye düşünüyordum canım. alsammıki öğlen tatilinde
benimde regl 26 mart listeye eklermisiniz. 3 günüm kaldı bugün test alsammı kızımda 5 gün önceden çift çizgiyi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?