- Konu Sahibi white_rose23
-
hpt honey canımbenimde eşim seninki gibi ben bilgisayarı elime alınca çok kızıyor kafayı yiyeceksin diyor ama dayanamıyorum açıyorum bir umut sende benimgibi 5senelik evliymissin şimdi bana bakıyor yazdıkça çıldırıyor bilgi sayara şifrekoyacağım diyor
beni listeden silebilirsiniz maalesef dün adet gördüm. Çok kötü hissediyorum kendimi. dün bütün akşam ağladım. Allahım hayırlısıyla bize de nasip et çocuk sevmeyi anne baba olmayı((
belkı tutunuyordur melegın sana oyuzden sancıların vardır hemen umutsuz olma olurmu btanem
sonucumu almaya gıdıyorum allah yardımcım ıolsun uzulmek ıstemyıorum
kızlar morelim çok bozk konuyu başlatan bendim gün sayıyordum bu gn doktora gittim tahlil yaptık prolaktin hormonum 68 çıktı çok yüksek dahası doktorum beyin tümörlerinde felan böyle oluyo dedi
bu ay hamile kalamam dahası bu yüksekken kalamıyomuşum ilaç verdi ne yapıcağımı bilmiyorum mr çekelim dedi
merhabalar kızlar kızlar umarum herkezin isteği gerçekleşir bende hala hastalanmadım ikinci gün ama buğünüde geçireceğim bellimde ağryr adetleneceğim zamanki gibi sanki hakkımızsa hayırlısı herkezin karnı birgün inşallah böyle olur:CüvCüv:
sonucumu almaya gıdıyorum allah yardımcım ıolsun uzulmek ıstemyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?