- Konu Sahibi white_rose23
-
Aslında adet tarihim 21 mart ama dayanamadım test yaptım tabi negatif çıktı senağlama :a015:
slm ben bugün hastaneye gittimkantesti yaptırdım senağlama malesef 0.100 yani negatif ama o kadar çok negatif gördüm ki bugün pozitif çıkarsa ne yapacam diye düşünüyordum çok heyacanlanırsam bayılırsam vs. hatta yanıma çikolata almayı bile düşündüm eğer pozitifse heyacandan şekerim düşebilir diye ve bugün negatif sonucunu rutin bir şekilde tekrar görünce hiç ağlamadım eve geldim çook işim vardı hiçbir işe dokunmadım oturdum lost 'un 4. sezonunu baştan sona izledim.İnşallah listedeki arkadaşlar pozitifi sizler görürsünüz ben bu ay da umutlarımı erteledimsenağlama
cok erken yapmıssın canım benım bıde ıdrar tahlılıyse cok cok erken cıkmaz daha ......acele etme canım benım gununu bekle bence
canım hıc uzulme olurmu bende yarı n kan tahlılı yapcam cok heyecanlıyım ama umutsuzlugumda cok fazla ne bılım ıcımden hıssetmıyorum hamıle oldugumu oyuzden negatıf cıkacak herhalde
ne bileyim canım haklısın ama dayanamadım ilk denememdi çok sabırsızım.çıksaydı zaten büyük sürpriz olurdu sanırım.heran adet olacak gibi ağrı çekiyorum bir haftadır.belki belli olur demiştim...:1no2: napalım kısmet değilmis hem erken ben de biliyorum oyüzden üzülmiyecem diye şartlamıştım kendimi ama içim burkuldu:çok üzgünüm:
hpt honey canımbenimde eşim seninki gibi ben bilgisayarı elime alınca çok kızıyor kafayı yiyeceksin diyor ama dayanamıyorum açıyorum bir umut sende benimgibi 5senelik evliymissin şimdi bana bakıyor yazdıkça çıldırıyor bilgi sayara şifrekoyacağım diyor
senin regli günün nezaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?