13 mart pazar gunu 2.asilamam oldu.asilamadan sonraki 12.gun kanda bakilacak.insallah guzel sonuclar alalim hepimizTeşekkür ederim.Tavsiyenize uyacağım :) Peki şu an ne aşamadasınız siz?
Merhaba.hayirli olsun oncelikle.benim 2 asilamamda da 17 ml de vuruldu catlatma ignem.tedavi gordugum hastanede de 17 ml olmadan vurmuyorlar.belki sizin özelinizde bir durumdur.özel muayenehanede mi yaptiracaksiniz hastanede mi?mesela muayenehanesi olup asilama pazar gunune denk gelmesin diye de boyle yapan doktorlar oluyor.icinize sinmiyorsa bence sorun.yumurta buyumesi icin kac gun igne yada ilac kullanip gittiniz?
Birazdan sonucu alicam dua edin korkulacak hicbirsey yok onemli olan asilama islemi degil.benxe ondan sonraki 14 gun kafayi yiyosun
Özel değil, Pendikte, marmara araştırma hastanesinde yaptıracağım inşallah. Sordum Doktora "-o kadar iğne kullandım, eğer geç olacaksa o zamana kadar eşim gelir" dedim sıkıntı olmaz dedi doktor. Eşin yoksa bugün de 75 ml Gonal F vur, cumartesi gel kontrole dedi.Ama işte, kafama takıldı gene de. 15 ml de küçük yani, niye bu boyutta çatlatma iğnesi kullan dedi anlamış değilim, Cumartesi de geç olmaz mı, offf, valla kafayı yicem bu süreçler çok can sıkıcı((
8 martta başladım iğnelere toplamda 600 ml Gonal F kullandım.
13 mart pazar gunu 2.asilamam oldu.asilamadan sonraki 12.gun kanda bakilacak.insallah guzel sonuclar alalim hepimiz
Mujdeli haberinizi okuyalim insallah:)Birazdan sonucu alicam dua edin korkulacak hicbirsey yok onemli olan asilama islemi degil.benxe ondan sonraki 14 gun kafayi yiyosun
Aminnn insallah:)Hadi bakalım, inşallahhh kavuşuruz bebişlerimize biz de. Allah size de güzel haberler almayı nasip etsin.İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın cnm.
Etlik zubeyde hanim egitim arastirma hastanesinde yaptirdimArkadaşlar, bu arada sizler nerede yaptırdınız aşılamanızı,yazar mısınız?
Uzulme canim Allah ne zaman kismet ederse o zamn olur . Demekki zamani deqilmisOlmadi kizlar beta 0.1 sanirim tutmadi yada cok erken ama olsa ufakta olsa cikardi heralde hayirlisi
Hakkimizda hayirlisi olsun.ne soylesek teselli edemeyiz su an.bizi bizden baskasi anlamaz.dun bir arkadas da yazdim allahim icimize ferahlik bebislerimize giden surecte bizlere sabir dayanma gucu versin.Olmadi kizlar beta 0.1 sanirim tutmadi yada cok erken ama olsa ufakta olsa cikardi heralde hayirlisi
bu ay olmadı belki ama hep diyoruz ya. hayırlısı. belkide hayırlı olan bu. allah bizlerede inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin. eğer bizim nasibimizde yok ise de hayalini kurdurmasın. Derler ya Allah vermeyi istemeseydi, istemeyi vermezdi. Bizler istiyoruz. Elimizden geleni de yapıyoruz. Takdir rabbimin. Sevgiyle kal diyeceğim ama heralde şimdi ihtiyacımız olan şey huzur. Huzurlu kal...Olmadi kizlar beta 0.1 sanirim tutmadi yada cok erken ama olsa ufakta olsa cikardi heralde hayirlisi
Olmadi kizlar beta 0.1 sanirim tutmadi yada cok erken ama olsa ufakta olsa cikardi heralde hayirlisi
Sakin yapma tatlim cikmaz iyice moralin bozulur idrarda cikmasi icin regl gununden 10 gun atmasi lazim bekle sabretBu arada benim 15 16 18 mm 3 yumurtam vardı igne ile büyüdüler bu kontrolden sonra da 2 igne daha oldum sonraki gün sadece çatlama iğnesi oldum 2 tane 2 koldan ve ertesi gün asilama yapıldı. Asilama ağrısız oldu kızlar korkmayın arkadaşın dediği gibi bence sıkıntı asilama değil asilama sonrası acabalarla dolu bekleyiş günleri benim haftaya salı test günüm ama sanırım bekleyemiycem yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?