Bi sonrakine herşey güzel olacak arkadaşım. Çok canı acıyor insanın hepimiz aynı yoldan yürüyoruz derdimizin de dermanı bebisler. Başka ne desek üzüntünü azaltamayiz. Ama biliyoruz ki derdi veren rabbim dermanı da verir . En kısa sürede gelecek bebisler az kaldiAaah tatlım ben paşa paşa negatıfımı aldım o yzden pek topikte degıldım hadı ınsallah sen pztfı grursun de bıraz neselenırız :)
Bi sonrakine herşey güzel olacak arkadaşım. Çok canı acıyor insanın hepimiz aynı yoldan yürüyoruz derdimizin de dermanı bebisler. Başka ne desek üzüntünü azaltamayiz. Ama biliyoruz ki derdi veren rabbim dermanı da verir . En kısa sürede gelecek bebisler az kaldi
CaHadi hayirli olsun guzel haberlerii alalim insallahhh:)
Insallah canim kiralim artik seytanin bacagini hepimiz yaaHadi hayirli olsun guzel haberlerii alalim insallahhh:)
Insallah canim, negatifi almak cooook sinir bozucu ama takilmayip hemen önümüze bakmak lazim,plan ne senin suanAaah tatlım ben paşa paşa negatıfımı aldım o yzden pek topikte degıldım hadı ınsallah sen pztfı grursun de bıraz neselenırız :)
Allahim duysun sesini aminnnnnnnnnnnnHayırlı olsuuuun sonucu pozitif olsun inşallah umut lazım bize de :)
Benim ilk asilamamda jel vermişti başka ilaç yoktu. Bence de duruma göre veriyorlar kafaya takmayalim rahat olalım hepimizin güzel haberleri gelecek en kısa zamanda inanıyorum hem de cokkkkk
Insallah canim, negatifi almak cooook sinir bozucu ama takilmayip hemen önümüze bakmak lazim,plan ne senin suan
Hayirlisi olsun hakkinda,ben de hep bunu dusunuyorum,catlamazsa ne olacak diye,bende de bakmadilarKızlar epey oldu yazmayalı ama sürekli bir doktor araştırması içindeydim. Gebe kalanlara sağlıklı doğumlar diliyorum :) olmayanlara da bol şans diliyorum çünkü buna çok ihtiyacımız varGittiğim hastane kapandı maalesef. Geçen ay aşılama tutmayınca Balat hastanesindeki bir doktora gittim. Normalde bizim sebepsiz infertilite vardı ama bu doktordan ilk defa farklı birşey duydum, sizlerle de paylaşmak istedim. Doktor çatlatma iğnesi olsam dahi yumurtamın ya daha da büyüyüp ya da büzüşüp çatlamadan atılabileceğini söyledi. Yumurta takibinin bu yüzden önemli olduğunu anladım. Ben aşılama olduğum gün yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmamışlardı. Siz de tedavi sürecinde bunu es geçmeyin bence, ayrıca bu konuda fikri olan varsa yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Catlatma ignesine ragmen catlama olmamasi bir olasilik.asilamadan 1 2 gun sonra baktirmakta fayda var catlamis mi catlamamis mi diye.catlamamissa ne yapiyorlar gercekten bilmiyorum.asilama oldugum gunler de benim de bakmadilar.genel kural degil.cunku igne sonrasi 36 saat civari yaptiklarindan asilamayi o ani yakalamak mumkun olmayabilir.cok da takilmamak lzm.olasilik ama cok yuksek bir olasilik degil.Kızlar epey oldu yazmayalı ama sürekli bir doktor araştırması içindeydim. Gebe kalanlara sağlıklı doğumlar diliyorum :) olmayanlara da bol şans diliyorum çünkü buna çok ihtiyacımız varGittiğim hastane kapandı maalesef. Geçen ay aşılama tutmayınca Balat hastanesindeki bir doktora gittim. Normalde bizim sebepsiz infertilite vardı ama bu doktordan ilk defa farklı birşey duydum, sizlerle de paylaşmak istedim. Doktor çatlatma iğnesi olsam dahi yumurtamın ya daha da büyüyüp ya da büzüşüp çatlamadan atılabileceğini söyledi. Yumurta takibinin bu yüzden önemli olduğunu anladım. Ben aşılama olduğum gün yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmamışlardı. Siz de tedavi sürecinde bunu es geçmeyin bence, ayrıca bu konuda fikri olan varsa yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Senin yumurtanin catlamadigi mi tespit edildi?luf sendromu tanisi mi konuldu yoksa sadece kaygili misin?Ben asilama surecine girmeden once 2 ay adetin 21.gunu progesteron olcumu yaptirdi doktorum.yumurtanin hicbir mudahale olmadan catlayip catlamadigini tespit ettik.10 un ustu degerler yumurta kalitesini de gosteriyor.Yani hersey biraz da sans bu surecte.asilama diye baslarsin ilac icersin yumurta buyumez asilama iptal olur.adetin 2 3.gunu surec baslasin diye gidersin buyuk yumurta gorurler aman catlamazsa kist olur diye asilama iptal olur.evet catlatma ignesi sonrasi catlamama da bir olasilik...ama takma kafana..belki sorun o degil ve sorun yok..pco larin isi daha zor..Dün araştırdım bu konuda ve adını buldum LUF sendromu deniliyormuş. Bende bakılmayan tek sebep yumurtanın çatlaması durumu olduğundan endişelendim aslında. Ama mutlaka tek sebep değildir tabi
Can'ım ben de öyleyim inan, bu süreç o kadar yorucu ki artık Bebek sahibi arkadaşlarıma bile sıcak davranamıyorum. Asla kıskanmak istemiyorum, hayırlısıyla olsun diliyorum, üç gün takmıyorum, ama sonuçta hep aynı noktaya geliyorum. Sanki dünyam yıkılıyor gibiOfff cok bunaldim gercekten artik umudumu kaybetmeye basladim ve inanilmaz uzuluyorum,evren de bana dalga gecer gibi mesajlar gonderiyor,butun cevrem hamile suan,hergun yeni bir haber aliyorum ve gercekten yoruldum
Aynen ben de...hamilelerden ve yeni dogum yapanlardab uzak duruyorum..bu duruma da cok uzuluyorum cogu yakin arkadasim cunku..ve ne zaman benim asilama tutmaz yagmur gibi hamile haberleri gelir..catir catir dogum yapar insanlar..vallahi kimsenin hamileliginde bebeginde gozum yok..allah saglik versin hepsine.ama bizim de olsun.Can'ım ben de öyleyim inan, bu süreç o kadar yorucu ki artık Bebek sahibi arkadaşlarıma bile sıcak davranamıyorum. Asla kıskanmak istemiyorum, hayırlısıyla olsun diliyorum, üç gün takmıyorum, ama sonuçta hep aynı noktaya geliyorum. Sanki dünyam yıkılıyor gibi
O zaman kaygilanma cok. Zaten hersey yolunda gitse bile stresli bi surec.herseyi normal insanlar bile bazi aylar yumurtlamayabiliyormus.allah yardimcimiz olsunDstn, öyle bir tanı koyulmadı ama çatlama sürecim hiç kontrol edilmedi ve son gittiğim doktor bundan bahsetti. Ya zaten her doktor yeni birşeyler söylüyor ve yeni bir kaygı içine giriyoruz. Yarın bir tüp bebek merkeZinden randevu aldım, bakalım artık süreç Nasıl gidecek.
O zaman kaygilanma cok. Zaten hersey yolunda gitse bile stresli bi surec.herseyi normal insanlar bile bazi aylar yumurtlamayabiliyormus.allah yardimcimiz olsunDstn, öyle bir tanı koyulmadı ama çatlama sürecim hiç kontrol edilmedi ve son gittiğim doktor bundan bahsetti. Ya zaten her doktor yeni birşeyler söylüyor ve yeni bir kaygı içine giriyoruz. Yarın bir tüp bebek merkeZinden randevu aldım, bakalım artık süreç Nasıl gidecek.
Umudumuzu kaybetmeyelimmm:)bizim de olacakkkk...Offf cok bunaldim gercekten artik umudumu kaybetmeye basladim ve inanilmaz uzuluyorum,evren de bana dalga gecer gibi mesajlar gonderiyor,butun cevrem hamile suan,hergun yeni bir haber aliyorum ve gercekten yoruldum
Aynen hepsi icin mutlu oluyorum ama bu kadar ust uste haberler alinca inanamadim artik, aminn kizlar bizim de olsun o cift cizgiyi gorelim,o kalp atislarini duyalim,hamilelik sureclerimizi paylasalim artikAynen ben de...hamilelerden ve yeni dogum yapanlardab uzak duruyorum..bu duruma da cok uzuluyorum cogu yakin arkadasim cunku..ve ne zaman benim asilama tutmaz yagmur gibi hamile haberleri gelir..catir catir dogum yapar insanlar..vallahi kimsenin hamileliginde bebeginde gozum yok..allah saglik versin hepsine.ama bizim de olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?