Martta Aşılamaya başlayanlar

Allah yardimcimiz olsun

Biz de hayırlı evlatlarla tadalım o duyguyu inşallah, umudumuzu yitirmeyelim ama en önemlisi de gücümüzü yitirmeyelim. Çünkü gerek biyolojik olarak ilaçlardan, gerekse psikolojik iniş çıkışlardan dolayı güce ihtiyacımız var.

Arkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?

Kizlar vakit gecmiyor yaaaa,nasil gececek bu kadar gun,ve ya yine olumsuz olursa,off deliricem... Ya kizlar normalde bat 5mayis ama bekledigim yumurtlama tarihinden 4-5gun once asilamam yapildi,bat degisir mi,

Kizlar vakit gecmiyor yaaaa,nasil gececek bu kadar gun,ve ya yine olumsuz olursa,off deliricem... Ya kizlar normalde bat 5mayis ama bekledigim yumurtlama tarihinden 4-5gun once asilamam yapildi,bat degisir mi,
Cnm aşılamadan sonra 14. Gün belli oluyor gebelik. O yüzden haliyle erken olabilir

Canım mrb. Etlik Zübeyde hanıma gidiyorum demişsin de bende en başından beri oraya gidiyorum. Hiç bi sorun çıkmadı bende ve eşmde. En son martta rahim filmi çekindim o da temiz çıktı. Aşılama yapalım demişti bende bekleyim demiştim hani filmden sonra şans artıyor die filmden sonraki ay olmadı. Bu ayda ümitli değilim. Bu aydan sonra aşılama için gitmeyi düşünüyordum Zübeyde hanıma sen 2 kez gitmişsin. Olumlu sonuç alamamışsın üzüldüm açıkçası. Ben hastaneden pek memnun kalmamıştım açıkçası çok alel acele iş yapıyorlar bence. Ama çokta iyi bi hastane bu konularda aynı zamanda. Memnun kalmadınmı aşılama dan. İçine sinmedi mi yani. Olumsuz sonuç almanın hastaneylede ilgisi olabilir mi sence.

Hamile kalmadim ama bunu hastanenin yontemiyle iliskilendirmiyorum demisim yazimda.Malesef nerede yaptirirsaniz asilama olumlu sonuclanma orani cok yuksek bir tedavi degil.3.su de olmayabilir ya da daha fazlasi.Ama olabilir de diyerek normal sartlarin ustunde bir olasilik yakalamaya calisiyoruz.zor bir surec.Hangi asamada sizi aceleye getirdiklerini dusundunuz bilmiyorum.Ama asilama kisminda ben bir sıkıntıyla karsilasmadim.Evet yogunlar ama sordugum her soruyu cok net ve sabirla cevapliyorlar.Asilama odasindaki doktor her ay degisiyor ama hemsiresi Aygul hn demirbas gibi orada ve bir doktor kadar tecrubeli.akademi hersey demek olmuyor bazen tecrube cok sey demek.konuya cok hakim.Sartlar cok mukemmel diyemem tabi özelde de muayene olmus biri olarak.Ama olmasi gerekeni beni kandirmadan yaptiklarini biliyorum.insallah sonunda yuzumuz guler

Anladım canım. Haklısın. Belki de bana öyle geldi. Çok hassas bi dönemdeyiz. Beklentiler hayal kırıklıkları koşturmaca yorgunluk derken kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeterli gelmiyo böyle bi dönemde. Bu yük ağır gelmeye başladığından yüklenecek bi yerler arıyorum sanırım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah yaşadığın son hayal kırıklığı olur. Hepimizin.

Anladım canım. Haklısın. Belki de bana öyle geldi. Çok hassas bi dönemdeyiz. Beklentiler hayal kırıklıkları koşturmaca yorgunluk derken kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeterli gelmiyo böyle bi dönemde. Bu yük ağır gelmeye başladığından yüklenecek bi yerler arıyorum sanırım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah yaşadığın son hayal kırıklığıolur. Hepimizin.

Ben sana hak veriyorum.özelde kandirilip devlet hastanesine basladim ben.karmasasi kalabalikligi beni demoralize etmedi diyemem basta.hatta esim bizi bir adim ileriye burasi mi goturecek dedi daha da moralim bozuldu.
ablam doktor benim.onun etlik egitim arastirmada gebe polikliniklerinde doktor bir arkadasi yonlendiriyor beni.atilan her adimi ona soyluyorum onayliyor ya da bir alternatif gosteriyor. Tetkiklerin yapilsin gerekirse ileri asamalarda ozele yonlendiririz seni diyor.insan guvenmeden basladigi hicbir isten hayir gormez.allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda atlatalim bu sinavi

Amin canım amiiiiin. Bakalım 1 hafta falan kaldı benimde adetime. 2.yada 3.günüm de bende gidicem aşılama için. Karar verdim. Deneyelim herşeyi. Son bşy sorucam izninle. Bu aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu. Zor mu.

Hsg ile ortak tek yani spekulum denen alet.vajinaya onu yerlestirip spermi ince bir cubukla transfer ediyorlar.kasmadigin surece aci hic yok.

Arkadaslar ne durumdasiniz..sessiz kalmisiz..son adetimde fsh im biraz yuksek cikti..bu ay da klomenle asilama yapilacak tutmazsa tup bebek acilen..ben bu yuzden fsh i yuksek olanlarla da dertlesiyorum pek bakamadim buraya:)

Ben bu geçtiğimiz ay ara verdim, doktorum da hastane kapandığı için Anadolu yakasına geçti ve bu ayı yeni doktor aramakla geçirdim diyebilirim. Buldun mu derseniz, tabiki de hayır Yarın adet günüm bakalım kırmızılar geldiğinde ikinci gün birilerini bulup Mayıs ayı için ikinci aşılamam olsun diye planlıyorum.
Fsh ın neden yükselmiş ki umarım bu denemede olur dstncım ve tüp bebeğe gerek kapmaz :) dualarım seninle, ne Zaman yapılacak aşılaman?

Cnm yasim 33 yasla ilgili olabilir stresle ilgili olabilir zaten sinirdaydi fsh.yumurta rezervinin azalmaya basladiginin sinyallerini veriyordu.toplam rezervi gosteren amh im iyi ama iste yumurtalarin uyarilmasi guclesiyormus fsh yukseldikce yrn yumurta takibim var hersey yolunda giderse ctesi yapilir asilama.
Bence iyi doktor aramayi hic vakit kaybi olarak gorme.icine sinen bir tanesini bul ve guven.yine sonuc olmazsa baska dr ararsin.malesef herkesin yuzde yuz pozitif sonuc aldigi bir doktor hastane yok infertilite boyle birsey.sadece kadin dogum uzerine olan egitim arastirma hastanelerini bi sorgula.asilama safhasinda yeterli olabilirler.insallah tez zamanda saglikla ve sabirla bu sureci atlatiriz.ben inaniyorum olacak

Güzel tavsiyelerin için çok sağol dstncım :)
Bu arada ben hala adet olmadım ayın 2 sinde olmam gerekiyordu, dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ama net bir negatif gördüm ama hala gelen giden yok ve hiçbir belirtim de yok. Normalde kaç yıldır adetim düzenlidir. Ne yapsam bilemedim, biraz daha bekleyip doktora gitsem mi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…