Allah yardimcimiz olsunCan'ım ben de öyleyim inan, bu süreç o kadar yorucu ki artık Bebek sahibi arkadaşlarıma bile sıcak davranamıyorum. Asla kıskanmak istemiyorum, hayırlısıyla olsun diliyorum, üç gün takmıyorum, ama sonuçta hep aynı noktaya geliyorum. Sanki dünyam yıkılıyor gibi
Merhaba,umarim asilaman olumlu sonuclanir,inan bu konuda net bi bilgim yok ama kasik agrisi normal diye biliyorumArkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?
Cnm aşılamadan sonra 14. Gün belli oluyor gebelik. O yüzden haliyle erken olabilirKizlar vakit gecmiyor yaaaa,nasil gececek bu kadar gun,ve ya yine olumsuz olursa,off deliricem... Ya kizlar normalde bat 5mayis ama bekledigim yumurtlama tarihinden 4-5gun once asilamam yapildi,bat degisir mi,
Bat mi erken olabilir?Cnm aşılamadan sonra 14. Gün belli oluyor gebelik. O yüzden haliyle erken olabilir
Canım mrb. Etlik Zübeyde hanıma gidiyorum demişsin de bende en başından beri oraya gidiyorum. Hiç bi sorun çıkmadı bende ve eşmde. En son martta rahim filmi çekindim o da temiz çıktı. Aşılama yapalım demişti bende bekleyim demiştim hani filmden sonra şans artıyor die filmden sonraki ay olmadı. Bu ayda ümitli değilim. Bu aydan sonra aşılama için gitmeyi düşünüyordum Zübeyde hanıma sen 2 kez gitmişsin. Olumlu sonuç alamamışsın üzüldüm açıkçası. Ben hastaneden pek memnun kalmamıştım açıkçası çok alel acele iş yapıyorlar bence. Ama çokta iyi bi hastane bu konularda aynı zamanda. Memnun kalmadınmı aşılama dan. İçine sinmedi mi yani. Olumsuz sonuç almanın hastaneylede ilgisi olabilir mi sence.Hayirli olsun o
Oncelikle hayirli olsun.Tum tetkiklerim ve 2 asilamam etlik zubeyde hn da yapildi.Hamile kaldim mi kalmadim ama bunu hastanenin basari ve yontemiyle iliskilendirmiyorum.zaten asilamada tutma orani cok yuksek degil.Belki ultrasonla bakip sperm transferi yapmiyorlar ama spekulumu takmalarinin amaci direkt tuplere yumurtaliklara ulasmak.ultrasonla baksalarda bakmasalarda cok fazla bise degiscegibi sanmiyorum
Anladım canım. Haklısın. Belki de bana öyle geldi. Çok hassas bi dönemdeyiz. Beklentiler hayal kırıklıkları koşturmaca yorgunluk derken kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeterli gelmiyo böyle bi dönemde. Bu yük ağır gelmeye başladığından yüklenecek bi yerler arıyorum sanırım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah yaşadığın son hayal kırıklığıolur. Hepimizin.Hamile kalmadim ama bunu hastanenin yontemiyle iliskilendirmiyorum demisim yazimda.Malesef nerede yaptirirsaniz asilama olumlu sonuclanma orani cok yuksek bir tedavi degil.3.su de olmayabilir ya da daha fazlasi.Ama olabilir de diyerek normal sartlarin ustunde bir olasilik yakalamaya calisiyoruz.zor bir surec.Hangi asamada sizi aceleye getirdiklerini dusundunuz bilmiyorum.Ama asilama kisminda ben bir sıkıntıyla karsilasmadim.Evet yogunlar ama sordugum her soruyu cok net ve sabirla cevapliyorlar.Asilama odasindaki doktor her ay degisiyor ama hemsiresi Aygul hn demirbas gibi orada ve bir doktor kadar tecrubeli.akademi hersey demek olmuyor bazen tecrube cok sey demek.konuya cok hakim.Sartlar cok mukemmel diyemem tabi özelde de muayene olmus biri olarak.Ama olmasi gerekeni beni kandirmadan yaptiklarini biliyorum.insallah sonunda yuzumuz guler
Ben sana hak veriyorum.özelde kandirilip devlet hastanesine basladim ben.karmasasi kalabalikligi beni demoralize etmedi diyemem basta.hatta esim bizi bir adim ileriye burasi mi goturecek dedi daha da moralim bozuldu.Anladım canım. Haklısın. Belki de bana öyle geldi. Çok hassas bi dönemdeyiz. Beklentiler hayal kırıklıkları koşturmaca yorgunluk derken kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeterli gelmiyo böyle bi dönemde. Bu yük ağır gelmeye başladığından yüklenecek bi yerler arıyorum sanırım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah yaşadığın son hayal kırıklığıolur. Hepimizin.
Amin canım amiiiiin. Bakalım 1 hafta falan kaldı benimde adetime. 2.yada 3.günüm de bende gidicem aşılama için. Karar verdim. Deneyelim herşeyi. Son bşy sorucam izninle. Bu aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu. Zor mu.Ben sana hak veriyorum.özelde kandirilip devlet hastanesine basladim ben.karmasasi kalabalikligi beni demoralize etmedi diyemem basta.hatta esim bizi bir adim ileriye burasi mi goturecek dedi daha da moralim bozuldu.
ablam doktor benim.onun etlik egitim arastirmada gebe polikliniklerinde doktor bir arkadasi yonlendiriyor beni.atilan her adimi ona soyluyorum onayliyor ya da bir alternatif gosteriyor. Tetkiklerin yapilsin gerekirse ileri asamalarda ozele yonlendiririz seni diyor.insan guvenmeden basladigi hicbir isten hayir gormez.allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda atlatalim bu sinavi
Hsg ile ortak tek yani spekulum denen alet.vajinaya onu yerlestirip spermi ince bir cubukla transfer ediyorlar.kasmadigin surece aci hic yok.Amin canım amiiiiin. Bakalım 1 hafta falan kaldı benimde adetime. 2.yada 3.günüm de bende gidicem aşılama için. Karar verdim. Deneyelim herşeyi. Son bşy sorucam izninle. Bu aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu. Zor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?