• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

canım pek pek iyi haberlerle gelmedim kötüü saatler yaşadım oyuzden ancak yazabildim bugün değerim 13.95 e düştü.. dr um hiç umutlu konuşmadı değerimin 15. gün en az 40 olması gerektiğini söyledi sağlıksız bir gebelik yaşıyor olabilirsin yinede adet olmassan takip edelim dedi sonuç olarak tutmadı sanmıyorum artık bu değerin yükseleceğini :KK43: birdaha aşılama düşünmüyoruz zaten direk tüp bebek yapıcam aşılamanın oranı düşük tekrar bu eziyeti çekmek istemiyorum zaten biz ilk başta tüp bebek istedik dr birkez aşılama deniyelim dedi.. umarın sizlerden güzel haber ler alırız rabbim sizin yüzünüzü güldürsün bu ay sonrada benim.. ama işin kötü tarafı hala idrar testinde ikinci cizgiyi görüyor olmam :KK43:

Tatlım hemen uzulme mralını yuksek tut Allah ol derse oluverır gun dgmadan neler dgar kıyamam :(

Tatlım hemen uzulme mralını yuksek tut Allah ol derse oluverır gun dgmadan neler dgar kıyamam :KK43:

haklısın canım da illaki üzülüyor insan oysaki eşimle bugun ne ümitlerle gitmiştik erken den 28 cıktıysa sımdı oooo yukselmiştir diyorduk ama erken sevinmek yıkım oluyor siz sakın yapmayın inş hepbirlikte yüzlerimiz güler er yada geç.. sen ne yaptın test yaptın mı bugun idrar yapıcam diyordun inşallah senin ıyı haberlerini duyarız

canım umut dünyası işte napcaz bende bilmiyorum benim ilk değerim 28.95 di bugun ki değerim 13.95 yükselmesı gerekirken düştü anlayacağın dr um ümitsiz konuştü bende artık adet olmayı bekliyorum rabbim yüzlerimizi güldürsün
Ilk ölçumu yaptirmamis olsaydin ve 28 li bir deger gormesrydin de 13.gun yapilan bir bhcg testinde 13.95 gibi bir sonucta benim tedavi oldugum hastaneye gore gebesindir.Vucudunda bir aksiyon olmus bence.Doktorunun da bir bildigi vardir ama sen iki gun sonra tekrar kan ver.Biz sadece hamile kalmaya calismiyoruz.Saglikli hamileler olmaua calisiyoruz.Eger senin icin hayirli ve saglikliysa degerin yukselsin;degilse adet kanamanla aksin gitsin.sorunlu gebelik senin sagligini tehdit eder devaminda da bebegin sagliksiz olabilir.Tup bebekle ilgili dusuncene gelince..Olasilik asilamaya gore yuksek ama olmayinca maddi manevi yikimi da daha yuksek.Ben de hemen tup bebek diyordum doktorum beni bu sekilde ikna etti.Direkt tup bebege yonlendirilecek bir hasta olsan asilamayla vakit kaybetmezler.Ama degerlerin asilamaya musade ediyorsa devam et.Asama asama git.Tup bebek son asama.Sonrasinda asilamaya donemeyiz dedi doktorum.Tabii ki uygulamaya yasak yok ama tup bebek sonrasi asilamanin anlami yok sanirim.Ben tup bebege gecmeye korkuyorum mesela.Garantisi yok ki onun olumsuz sonucunu kaldiramam gibi geliyor.Sansim hala varken 3.asilamayi da denicem.Olmazsa farkli ilacla 4.asilama gonalf ile olacak.Sen iki gun sonra bi kan ver.Olumsuz cikarsa adetine kadar daha saglikli dusunup doktoruna gidersin.seni en iyi sekilde yonlendirecektir.sevgiler

haklısın canım da illaki üzülüyor insan oysaki eşimle bugun ne ümitlerle gitmiştik erken den 28 cıktıysa sımdı oooo yukselmiştir diyorduk ama erken sevinmek yıkım oluyor siz sakın yapmayın inş hepbirlikte yüzlerimiz güler er yada geç.. sen ne yaptın test yaptın mı bugun idrar yapıcam diyordun inşallah senin ıyı haberlerini duyarız

Canım akşam ıdrar yaptm negatf :( brazdan kann vermeye gtcem bakalım

Canım akşam ıdrar yaptm negatf :KK43: brazdan kann vermeye gtcem bakalım
Erken gebelik testi degilse yaptigin moralini hemen bozma.cunku normal idrar testlerinde gebeligin 5 ya da 6.haftasinda cikiyormus.herseyin hayirlisi.bhcg dusuk cikarsa da parolamiz ne:Durmak yok yola devam.

Erken gebelik testi degilse yaptigin moralini hemen bozma.cunku normal idrar testlerinde gebeligin 5 ya da 6.haftasinda cikiyormus.herseyin hayirlisi.bhcg dusuk cikarsa da parolamiz ne:KK70:urmak yok yola devam.
Bir de bu tepine tepine gulen surat nasil cikti bilmiyorum.durmak yok yola devam yazmaya calismistim.yine de ozur dilerim zamansiz ikon icin

Erken gebelik testi degilse yaptigin moralini hemen bozma.cunku normal idrar testlerinde gebeligin 5 ya da 6.haftasinda cikiyormus.herseyin hayirlisi.bhcg dusuk cikarsa da parolamiz ne:KK70:urmak yok yola devam.

Kan verdım saat 2de hastaneye gtcem snuc ıcın bakalım ne olacak dedgn gıbı henuz ylun basındayız mubarek cuma gununun hatrna Allah ımız hakkımızda hayrlısını versın canm

Bir de bu tepine tepine gulen surat nasil cikti bilmiyorum.durmak yok yola devam yazmaya calismistim.yine de ozur dilerim zamansiz ikon icin

Cok ıncesın cnm srun degıl hem ck da yersız olmamıs hep mı uzgun surat hepmı karamsarlık bazen derdımıze bıle gulumsemek gerekıyr

Kan verdım saat 2de hastaneye gtcem snuc ıcın bakalım ne olacak dedgn gıbı henuz ylun basındayız mubarek cuma gununun hatrna Allah ımız hakkımızda hayrlısını versın canm

Cok ıncesın cnm srun degıl hem ck da yersız olmamıs hep mı uzgun surat hepmı karamsarlık bazen derdımıze bıle gulumsemek gerekıyr
Etlik zubeyde hn sayfasindaan laboratuar sonuclarina girebiliyorsun.bak istersen

Canım baska bı hastanede yaptrdm tahlılı zubeyde hanım uzak kalıyrdu sım aldım snucu 1.69 dktr yok tutmamıs dedı :KK43:
Hayirlisi olsun.Su an ne soylesem seni teselli edemem.adetinin 2.gunu yeni tedavin icin hastaneye gidersin.icin daralinca dua et ve ileriye bak.bu isler malesef boyle olana kadar yorucu yipratici ama allahim hayirli ve sagliklisini versin.

Hayirlisi olsun.Su an ne soylesem seni teselli edemem.adetinin 2.gunu yeni tedavin icin hastaneye gidersin.icin daralinca dua et ve ileriye bak.bu isler malesef boyle olana kadar yorucu yipratici ama allahim hayirli ve sagliklisini versin.

Amın canım

Sağlıkla kucağına al.
Merak ettim kimin nazarında korkuyorsunuz acaba ? Madem böyle bir cekinceniz var ilan etmezsiniz olur biter. Misal o ki benim gibi çocuk sahibi olamayanların nazarından korkuyorsanız merak etmeyin bizim kimseye nazarımiz değmez! Biz burada birilerinden hamilelik haberi alınca umudumuza umut ekliyoruz, onunla beraber mutlu oluyoruz. Çünkü bu acılı yolu ancak çeken bilir diye düşünüyoruz! Siz 1 hafta önce hissettiklerinizi çabucak unutmussunuz. Dilerim asla hatirlamayin. Belki abarttigimi düşünebilirsiniz ama kesinlikle abartmıyorum buraya gelip nazarlardan korusun felan yazmak olsa olsa saçmalık olur ben öyle düşünüyorum.

Al benden de o kadar, catlatma ignemi vuruldum bu gece. Pazartesi aşılama yapilacak,yoruldum valla heyecanlanmaktan umutlanmaktan yoruldum ☺

Selam
Benim de yarın Dr kontrolü var. 5 gündür iğne oldum yarın kaç yumurta oldu ne kadar büyüdüler onları öğrenicem. 2.aşılama için ama bu sefer umursamaz bir ruh halindeyim. Hatta yarın Dr randevum olduğunu bile unutmuşum. Durumu kabullenmek mıdır bu nedir bilmiyorum. Tek bildiğim artık bu kosturmacalar, iğneler,ilaçlar,Dr randevular hayırlısı ile son bulsun. Hepimiz için güzel. Haberler Nisan da gelsin ve diliyorum hiçbir kadın bu acılı yoldan yürümesin. Allah büyüktür. Hepimize bol bol dua ediyorum. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim

Selam
Benim de yarın Dr kontrolü var. 5 gündür iğne oldum yarın kaç yumurta oldu ne kadar büyüdüler onları öğrenicem. 2.aşılama için ama bu sefer umursamaz bir ruh halindeyim. Hatta yarın Dr randevum olduğunu bile unutmuşum. Durumu kabullenmek mıdır bu nedir bilmiyorum. Tek bildiğim artık bu kosturmacalar, iğneler,ilaçlar,Dr randevular hayırlısı ile son bulsun. Hepimiz için güzel. Haberler Nisan da gelsin ve diliyorum hiçbir kadın bu acılı yoldan yürümesin. Allah büyüktür. Hepimize bol bol dua ediyorum. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
Siz de bir ay ara vermis miydiniz?biz de onumuzdeki hafta adet olunca start vericez 3. Asilamaya.Amin insallah allah emeklerimizi bosa cikartmasin.insallah senin yumoslar da buyumustur:)

Selam
Aminnnn, valla ben umursuyorum ama dun dr un verdigi ilaci icmeyi unutmusum az omce farkettim,yarin asilamam var,Allah yardimcimiz olsun

Kizlar bi de bisey merak ediyorum, catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurtalar bilen var mi?

Back