Kizlar bi de bisey merak ediyorum, catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurtalar bilen var mi?
Aminnnn, valla ben umursuyorum ama dun dr un verdigi ilaci icmeyi unutmusum az omce farkettim,yarin asilamam var,Allah yardimcimiz olsun
Siz hangi ilaci kullandiniz klomen mi gonalf miCanım dktrun ne ılacı verdı sana ben bır kez asılama oldum hıc hap falan vermedı ya
Siz hangi ilaci kullandiniz klomen mi gonalf mi
Ben de oyle 5 gun klomen 2 gun ara sonra kontrol..kontrole gittigimde 17 ml yumurtayi gorunce o gunden itibaren 12 gun kullanmam icin estrofem veriyorlar.yine ayni gece vurulmam icin prgnyl ve asilama gununden itibaren 12 gun kullanmam icin de crinone jel.estrofemi rahim ici kalinligi ideal duzeye getirmek icin veriyorlar.Klomen gunde ıkı tane bes gun kullandım
Ben de oyle 5 gun klomen 2 gun ara sonra kontrol..kontrole gittigimde 17 ml yumurtayi gorunce o gunden itibaren 12 gun kullanmam icin estrofem veriyorlar.yine ayni gece vurulmam icin prgnyl ve asilama gununden itibaren 12 gun kullanmam icin de crinone jel.estrofemi rahim ici kalinligi ideal duzeye getirmek icin veriyorlar.Klomen gunde ıkı tane bes gun kullandım
Ben de oyle 5 gun klomen 2 gun ara sonra kontrol..kontrole gittigimde 17 ml yumurtayi gorunce o gunden itibaren 12 gun kullanmam icin estrofem veriyorlar.yine ayni gece vurulmam icin prgnyl ve asilama gununden itibaren 12 gun kullanmam icin de crinone jel.estrofemi rahim ici kalinligi ideal duzeye getirmek icin veriyorlar.
Allah allah o estrofen dedıgın ılac ne ıse yarıyrmus bana vermedıler hıc benm yumurtamda 18 mm olmustu bırgun snra asılamaya gttım asılama gununden bır gece once ıgne vuruldum sabahına asılamam yapldı dedıgın gıbu 12 gın kullanmalık jel verldı ama baska bısı vermedıler
Sana gerek gormemisler demek.rahim ici kalinligiyla ilgili o ilac
Evet ara vermiştik ama benim adetim çok çabuk geldi o yüzden 2. Aşılama için çalışmalar da çabuk başlamış oldu. Sizin de ara verdiğinizi biliyorum inş bu sefer hepimizin yüzü gülecekSiz de bir ay ara vermis miydiniz?biz de onumuzdeki hafta adet olunca start vericez 3. Asilamaya.Amin insallah allah emeklerimizi bosa cikartmasin.insallah senin yumoslar da buyumustur:)
Ay ne guzel hep diyorum hamile degilsek duzenimizi bozmicak sekilde en erken vakitte adet olalim.ben de bugun son desoletimi aldim.21 gun kullanmis oldum.1 hafta icinde adet olurmusum.insallah yrn olurum:)))21gunu bekle adeti bekle asilamayi bekle bhcg bekle..ayy allah yardimcimiz olsun.sirayla gelsin guzel haberler cok hakettik cokkk:)Evet ara vermiştik ama benim adetim çok çabuk geldi o yüzden 2. Aşılama için çalışmalar da çabuk başlamış oldu. Sizin de ara verdiğinizi biliyorum inş bu sefer hepimizin yüzü gülecek
Sonra da 9 ay beklicez:) en güzel bekleyiş de o olucakAy ne guzel hep diyorum hamile degilsek duzenimizi bozmicak sekilde en erken vakitte adet olalim.ben de bugun son desoletimi aldim.21 gun kullanmis oldum.1 hafta icinde adet olurmusum.insallah yrn olurum:)))21gunu bekle adeti bekle asilamayi bekle bhcg bekle..ayy allah yardimcimiz olsun.sirayla gelsin guzel haberler cok hakettik cokkk:)
Estrofem verdi rahim duvari kalinligi icin,ilk asilamada vermemisti,duruma gire veriyolar demekki,kizlar bugun 2.asilamami oldum,islem sonrasi hemen buraya baktim kimsecikler yoktu ☺Canım dktrun ne ılacı verdı sana ben bır kez asılama oldum hıc hap falan vermedı ya
Hadi hayirli olsun guzel haberlerii alalim insallahhh:)Estrofem verdi rahim duvari kalinligi icin,ilk asilamada vermemisti,duruma gire veriyolar demekki,kizlar bugun 2.asilamami oldum,islem sonrasi hemen buraya baktim kimsecikler yoktu ☺
Estrofem verdi rahim duvari kalinligi icin,ilk asilamada vermemisti,duruma gire veriyolar demekki,kizlar bugun 2.asilamami oldum,islem sonrasi hemen buraya baktim kimsecikler yoktu ☺
Hayırlı olsuuuun sonucu pozitif olsun inşallah umut lazım bize de :)Estrofem verdi rahim duvari kalinligi icin,ilk asilamada vermemisti,duruma gire veriyolar demekki,kizlar bugun 2.asilamami oldum,islem sonrasi hemen buraya baktim kimsecikler yoktu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?