Olacak olacak, o kedi buraya gelecek, sen ne alemdesin,nedir son durumlarGuzel haberler artsin hayirlisiyla insallah darisi bizlere olsun:)olacak olacakkk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak olacak, o kedi buraya gelecek, sen ne alemdesin,nedir son durumlarGuzel haberler artsin hayirlisiyla insallah darisi bizlere olsun:)olacak olacakkk:)
uyku tutmuyor:) nasıl geçecek bu saatler canım yaa tabiki haber vericem inşallah yükselmiştir aksi bir durum yaşanmaz dua et canım kendınede banada ve tüm evlat isteyenlere.. seninde az kalmış cuma günü 15. günün mü olacak hiç test yaptın mıTatlım belırtılerını payladtgın ıyı oldu bende takıp ederım bakalım bende olcakmı :) yarın mutlaka haber ver bıze snucu ınsallah yıkselmıstır kı ben senden umutluyum :) bende cuma gunu gıtcem kan vermeye benımde heyecan tavan
Bu ay ara vermistik son adetin 3.gunu 21 ml yumurta olunca 21 gun kullanacagim bir ilac verdiler.onumuzdeki hafta adet olurum kismetse 2.gunu de yine hastane yollari..3. asilama icin start verilecek klomenle.Olacak olacak, o kedi buraya gelecek, sen ne alemdesin,nedir son durumlar
Hayırlısı olsun canım inşallah.Bu ay ara vermistik son adetin 3.gunu 21 ml yumurta olunca 21 gun kullanacagim bir ilac verdiler.onumuzdeki hafta adet olurum kismetse 2.gunu de yine hastane yollari..3. asilama icin start verilecek klomenle.
Aminn hepimiz icin..Hayırlısı olsun canım inşallah.
Hadi insallah emeklerinin karsiligini alirsin,benim de bugun son gunum klomende,iki gun sonra kontrol ve 2.asilama icin degerlendirme yapilacakBu ay ara vermistik son adetin 3.gunu 21 ml yumurta olunca 21 gun kullanacagim bir ilac verdiler.onumuzdeki hafta adet olurum kismetse 2.gunu de yine hastane yollari..3. asilama icin start verilecek klomenle.
Allah emeklerimizi boşa cikarmasin.insallah senin de yumoslar buyumustur.hangi sehirdesiniz sizHadi insallah emeklerinin karsiligini alirsin,benim de bugun son gunum klomende,iki gun sonra kontrol ve 2.asilama icin degerlendirme yapilacak
uyku tutmuyor:) nasıl geçecek bu saatler canım yaa tabiki haber vericem inşallah yükselmiştir aksi bir durum yaşanmaz dua et canım kendınede banada ve tüm evlat isteyenlere.. seninde az kalmış cuma günü 15. günün mü olacak hiç test yaptın mı
Canim benim 13. Gün lekelenmem basladi adet oluyorum diye doktorumu aradim. Doktorum belki yerlesme kanamasidir test yap dedi. Test yaptim negatif çıktı. Tekrar aradim o zaman tam adet olunca muayene edelim dedi ama hala tam adet olmadim leke halinde ve kahverengi geliyo damla damla. Sen ne durumdasin. Umarim senin haaberler iyidir.ozaman yarın büyük gün ikimıs içinde çok haklısın illaki çıkmıyor aklımızdan evet canım benimde ilk aşılamam umarım hayırlı haberleri veririz birbirimize :)
Benim de asilama sonrasi adetim aheste aheste gelmisti.adetin ilk guu sabah bi pembe lekelenme oldu. Sonra aksama kadar hicbise gelmeyince ben de acep gec dollenmemi oldu diye heveslenmistim.ondan 2 gun once bhcg de negatifi gorsem de adet olana kadar bir umut oluo iste:)Canim benim 13. Gün lekelenmem basladi adet oluyorum diye doktorumu aradim. Doktorum belki yerlesme kanamasidir test yap dedi. Test yaptim negatif çıktı. Tekrar aradim o zaman tam adet olunca muayene edelim dedi ama hala tam adet olmadim leke halinde ve kahverengi geliyo damla damla. Sen ne durumdasin. Umarim senin haaberler iyidir.
:) ay gerçekten bide nazlanan adetle uğraşıyoruz. Sanki her sey kolaymis gibi. Bi an önce gelsede 2. tedaviye başlasam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Benim de asilama sonrasi adetim aheste aheste gelmisti.adetin ilk guu sabah bi pembe lekelenme oldu. Sonra aksama kadar hicbise gelmeyince ben de acep gec dollenmemi oldu diye heveslenmistim.ondan 2 gun once bhcg de negatifi gorsem de adet olana kadar bir umut oluo iste:)
Aminn insallah hakkimizda hayirli olan bebisler tez zamanda saglikla gelsinler..:) ay gerçekten bide nazlanan adetle uğraşıyoruz. Sanki her sey kolaymis gibi. Bi an önce gelsede 2. tedaviye başlasam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Canım snuc ne oldu :) benım yarın 12. gunum dktrum 12ncı gunu kan tahlılı demıstı hıc test yapmadım yanılmayayım dıye daha dgruusu esım engel oldu umutlanırsn bsa cıkar uzuluruz dıye zor duruyrum aslında sımdı test yapsammı dıye dusunuyrum :) yarını nasıl beklıcem bılemıyrum
Uzulme lütfen ve umudunu yitirme daha ne olacagi belli degilcanım pek pek iyi haberlerle gelmedim kötüü saatler yaşadım oyuzden ancak yazabildim bugün değerim 13.95 e düştü.. dr um hiç umutlu konuşmadı değerimin 15. gün en az 40 olması gerektiğini söyledi sağlıksız bir gebelik yaşıyor olabilirsin yinede adet olmassan takip edelim dedi sonuç olarak tutmadı sanmıyorum artık bu değerin yükseleceğini birdaha aşılama düşünmüyoruz zaten direk tüp bebek yapıcam aşılamanın oranı düşük tekrar bu eziyeti çekmek istemiyorum zaten biz ilk başta tüp bebek istedik dr birkez aşılama deniyelim dedi.. umarın sizlerden güzel haber ler alırız rabbim sizin yüzünüzü güldürsün bu ay sonrada benim.. ama işin kötü tarafı hala idrar testinde ikinci cizgiyi görüyor olmam
canım pek pek iyi haberlerle gelmedim kötüü saatler yaşadım oyuzden ancak yazabildim bugün değerim 13.95 e düştü.. dr um hiç umutlu konuşmadı değerimin 15. gün en az 40 olması gerektiğini söyledi sağlıksız bir gebelik yaşıyor olabilirsin yinede adet olmassan takip edelim dedi sonuç olarak tutmadı sanmıyorum artık bu değerin yükseleceğini birdaha aşılama düşünmüyoruz zaten direk tüp bebek yapıcam aşılamanın oranı düşük tekrar bu eziyeti çekmek istemiyorum zaten biz ilk başta tüp bebek istedik dr birkez aşılama deniyelim dedi.. umarın sizlerden güzel haber ler alırız rabbim sizin yüzünüzü güldürsün bu ay sonrada benim.. ama işin kötü tarafı hala idrar testinde ikinci cizgiyi görüyor olmam
Benim de asilama sonrasi adetim aheste aheste gelmisti.adetin ilk guu sabah bi pembe lekelenme oldu. Sonra aksama kadar hicbise gelmeyince ben de acep gec dollenmemi oldu diye heveslenmistim.ondan 2 gun once bhcg de negatifi gorsem de adet olana kadar bir umut oluo iste:)
Canım hersey olacağına varır sen moralini iyi tut yeter. Benim arkadaşım da öyle oldu ikinci kontrolde bebek gelişmiyor vs dediler başka Dr gitti o başka bisey söyledi. Çok şükür ondan güzel haber aldık. Umarım senden de çok güzel haberler gelir. Hem bak sonuçta ilk denemem tuttu