• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Canım çok şükür yükselmiş. Darısı sizlerinde başınıza. Daha keseyi göremedik ama. Bakalım değerler normalmi yükseliyor diye kontrollere devam.
Allah ıııııııım bu ne guzel bi haber ya maşaallah tebrık ederım canım ck sevndm :) :KK200:

T TugbaAnk canım sana bişi srcam ya atesın cıktımı hıc benm asılamadan berı ara ara grıpken ateslendgm gb ateslenyrum yanaklarımdan gzlerımdeb ates fıskıryr ama hasta falan degılım acaba bu bı belırtımı :)

arkadaşlar lütfen yardımcı olun henüz dr umla görüşmedim.. onun söylediği tarihten önce kendım hcg ye baktırdım aşılamanın 11 gününde hcg 28.93 çıktı bu sonuc u pozitif olarakmı görmeliyim ilk aşılamam ve ilk kanda gebelik testim oyuzden anlamıyorum nolur bişeyler yazınnnnnnnnnnnn
Pozitif canım 5 in ustü pozitif oluyor diye biliyorum

Merhaba canım. Benimde aşılamanın 12. Günü 4.79 çıkmıştı. Hamilelikte sınır 5. Ben de ilaçların etkisi olabilir diye düşünmüşlerdi. Bence 2 gün sonra yinele tahlili. Yükselir ise hamilesin. Ama görüntü şu haliyle hamilesin olarak. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Cümlemize. En önemlisi ise hepimizi nazarlardan korusun inşallah.
çok teşekkur ederım canım biraz olsun içim rahatladı dedıgın gıbı bende çatlatma iğnesinin etkisidir diye cok korkuyorum persembe gunu tekrarlıcam kan testini umarım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp eder rabbım dualarım hepimiz için beklemek cok zor güzel haberlerle dolsun burası allahın izni ile

T TugbaAnk canım sana bişi srcam ya atesın cıktımı hıc benm asılamadan berı ara ara grıpken ateslendgm gb ateslenyrum yanaklarımdan gzlerımdeb ates fıskıryr ama hasta falan degılım acaba bu bı belırtımı :)

benim bugun aşılamanın 13. günü canım dün kanda 28.93 deger cıktı 2 gun sonra tekrar edicem umarım tutmustur.. senın soruna gelince aşılamamın 8. ve 9. gunu ateşler içinde yandım yazlık pijamalarla yattım 2 gun üstümü bile örtmedim ben kesin grıp olcam sandım ama hiç bişey olmadı bu belirtimidir bilmıyorum tabı :) inşallah senın de benimde tutmustur ve onun belırtısıdır dıye dılıyorum :)

benim bugun aşılamanın 13. günü canım dün kanda 28.93 deger cıktı 2 gun sonra tekrar edicem umarım tutmustur.. senın soruna gelince aşılamamın 8. ve 9. gunu ateşler içinde yandım yazlık pijamalarla yattım 2 gun üstümü bile örtmedim ben kesin grıp olcam sandım ama hiç bişey olmadı bu belirtimidir bilmıyorum tabı :) inşallah senın de benimde tutmustur ve onun belırtısıdır dıye dılıyorum :)

Ay ınsallah canım ya degerlerın baya ıyı aslında kesın gıbı bısı ya cok heyecanlandım sımdı ya hadı ınsallah :) :KK200:

İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavusuruz. Beklemek ne zor benide asilamamin 13. Günü goguslerim cok aciyor. Bir de belim biraz ayakta kalinca aksamlari çok ağrıyor. Başka da bir belirtim yok. Doktorum perşembe ye kadar bekleyecegiz dedi. Hayirlisi olur umarim.

seninle aynı gün net sonuçlarımızı almış olucaz gülhayat hakkımızda hayırlısı umarım güzel sonuçlarla yazarız buraya ben dün dayanamayıp 12. gün yaptım kan testı 28.93 cıktı deger ama ilaçların etkisi olur dıyede korkmuyo degilim umarım artar ve bebeişlerimiz bizimle olur

Ay ınsallah canım ya degerlerın baya ıyı aslında kesın gıbı bısı ya cok heyecanlandım sımdı ya hadı ınsallah :) :KK200:

bilmıyorum canım negatiflere alıştıgımız için sevınemıyorum artık insallah perşembe net sonucu alcaz umarım düşmez dua edin bana... rabbim sana da inşşallah çok yuksek degerlerle saglıkla evladını bağışlasın.. ayrıca bugun 13. günüm idrar testıde yaptım evde cok belırgın olmasada silik ikinci çizgiyi gördüm net değil.. bugünkü belirtilere gelince adet olacakmışım gibi ayni hisler var inşallah olmam :(

Symkcdm umarım ilaçların etkisi degildir ve hamilesindir. Ben tutuyorum kendimi perşembeyi bekleyip doktora göre hareket edeceğim. Sabah calismaktan insanin cok aklina geliyor ama aksam ister istemez düşünüyorum. Senin ilk asilaman mi? Benim ilk. Umarim hepimizin bu yaptirdigimiz işlemler son olur. Hakkimizda hayirlisi olsun.

bilmıyorum canım negatiflere alıştıgımız için sevınemıyorum artık insallah perşembe net sonucu alcaz umarım düşmez dua edin bana... rabbim sana da inşşallah çok yuksek degerlerle saglıkla evladını bağışlasın.. ayrıca bugun 13. günüm idrar testıde yaptım evde cok belırgın olmasada silik ikinci çizgiyi gördüm net değil.. bugünkü belirtilere gelince adet olacakmışım gibi ayni hisler var inşallah olmam :KK43:
Canım ilk aşılamamiydi senin ? hangi hastanede yaptirdin

bilmıyorum canım negatiflere alıştıgımız için sevınemıyorum artık insallah perşembe net sonucu alcaz umarım düşmez dua edin bana... rabbim sana da inşşallah çok yuksek degerlerle saglıkla evladını bağışlasın.. ayrıca bugun 13. günüm idrar testıde yaptım evde cok belırgın olmasada silik ikinci çizgiyi gördüm net değil.. bugünkü belirtilere gelince adet olacakmışım gibi ayni hisler var inşallah olmam :KK43:

Dualarımız hepımıze sanaa buradakı herkese canım ıcını ferah tur ya stres yapma dedgın gıbı negatıflere alıstık yılmak ısyan etmek yok yla devam ederz ama hıc kendını uzme ıgne etkısı olsaydı bıle bu kadar yuksek cıkmazdı dıye dusunuyrum ben

Canım çok şükür yükselmiş. Darısı sizlerinde başınıza. Daha keseyi göremedik ama. Bakalım değerler normalmi yükseliyor diye kontrollere devam.
Yaaaaa inanmiyorum kac gundur girmedim neler olmus oyleeee,canim benim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin cokk mutlu oldum,nasilsin duygular tavan yapmistir kesin

Guzel haberler artsin hayirlisiyla insallah darisi bizlere olsun:)olacak olacakkk:)

Dualarımız hepımıze sanaa buradakı herkese canım ıcını ferah tur ya stres yapma dedgın gıbı negatıflere alıstık yılmak ısyan etmek yok yla devam ederz ama hıc kendını uzme ıgne etkısı olsaydı bıle bu kadar yuksek cıkmazdı dıye dusunuyrum ben

yarın büyük gün canım sabah kan vericem yine umarım yükselmistir deger çok heyecanlıyım kalbim dışardan fırlayacak gbi :)
bu aradabugün 14. günü aşılamamımve cok değişik belirtiler yaşadım sabah saatlerınde sizinle paylasmak istedim belki yardımcı olur... sabah önce cok aşırı ter basması ve hemen peşınden sıtma girmiş gibi üşüme yaşadım ıkı battanıye birden örttüm o derece pijamam sırılsıklam oldu daha sonra kasıklarımda çok sitdetlı bır agrı kesin adet oluyorum dedim ama gelen giden olmadı :) dayanamayıp idrar testi yaptım silik ikinci bir çizgi çıktı onu bile görmek cok mutlu etti benii :) rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün çok mücadele ediyoruz kolay seyler yasamıyoruz allahım kavuştursun bebişlerimize

Symkcdm umarım ilaçların etkisi degildir ve hamilesindir. Ben tutuyorum kendimi perşembeyi bekleyip doktora göre hareket edeceğim. Sabah calismaktan insanin cok aklina geliyor ama aksam ister istemez düşünüyorum. Senin ilk asilaman mi? Benim ilk. Umarim hepimizin bu yaptirdigimiz işlemler son olur. Hakkimizda hayirlisi olsun.

ozaman yarın büyük gün ikimıs içinde çok haklısın illaki çıkmıyor aklımızdan evet canım benimde ilk aşılamam umarım hayırlı haberleri veririz birbirimize :)

Canım ilk aşılamamiydi senin ? hangi hastanede yaptirdin

canım izmirde EROL TAVMERGEN gerçekleştirti aşılamamı dr umdan çok memnunum ayrıca Türkiyede ilk tüpbebek uygulayan dr kendisi.. aşılamamıda kendi anlaşmalı olduğu su hoSpital da yaptık

yarın büyük gün canım sabah kan vericem yine umarım yükselmistir deger çok heyecanlıyım kalbim dışardan fırlayacak gbi :)
bu aradabugün 14. günü aşılamamımve cok değişik belirtiler yaşadım sabah saatlerınde sizinle paylasmak istedim belki yardımcı olur... sabah önce cok aşırı ter basması ve hemen peşınden sıtma girmiş gibi üşüme yaşadım ıkı battanıye birden örttüm o derece pijamam sırılsıklam oldu daha sonra kasıklarımda çok sitdetlı bır agrı kesin adet oluyorum dedim ama gelen giden olmadı :) dayanamayıp idrar testi yaptım silik ikinci bir çizgi çıktı onu bile görmek cok mutlu etti benii :) rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün çok mücadele ediyoruz kolay seyler yasamıyoruz allahım kavuştursun bebişlerimize

Tatlım belırtılerını payladtgın ıyı oldu bende takıp ederım bakalım bende olcakmı :) yarın mutlaka haber ver bıze snucu ınsallah yıkselmıstır kı ben senden umutluyum :) bende cuma gunu gıtcem kan vermeye benımde heyecan tavan

Back