Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Benim SAT BAT ne varsa karistiiiii....sabah gelen akintinin devaminda kirmizilar işten eve gelince benle beraber geldiler yani beni de listeden cikartabilirsinizzz :-(
beklemek ne zormus derken kirmizi karti görüp kadro disi kaldimmmm....

okadar haklısın ki çok ama çok zor helede çevrende bebkli arkadaşların yakınların varsa dahda zor oluyor benim ömrüm hep beklemekle geçti demekki bebeğimede bekleyerek kavuşcam...

Son düzenleme:
okadar haklısın ki çok ama çok zor helede çevrende bebkli arkadaşların yakınların varsa dahda zor oluyor benim ömrüm hep beklemekle geçti demekki bebeğimede bekleyerek kavuşcam...

Gercekten cok zorrr esimle isten eve dönerken ikiz bebekleriyle gidenn bir cift görüp eve gelince adet olduğunu görmek üzücü :-( kiskanclik değil ama kendi adina üzülmek.....

Allahtan eşim teselli ediyor ;-)

Gercekten cok zorrr esimle isten eve dönerken ikiz bebekleriyle gidenn bir cift görüp eve gelince adet olduğunu görmek üzücü :-( kiskanclik değil ama kendi adina üzülmek.....

Allahtan eşim teselli ediyor ;-)

valla ben hala o şoku üzerimden atamıyorum yaaa offff

pufböregi benim leke leke kanamalarım başladı sanırım bu ay için beni sil

Gunaydin kizlar,

Nisan ayinda hamilelik mujdemi aldim. Ben de hamisim :)

Gecen hafta tam adet gunumde idrar testi yaptim negatif cikti. Ben de adetimin gec olacagini dusundum. Dun aksam hic umit etmeden test yaptim ve cift cizgiii... bu sabah tekrar yaptigimda daha koyu ikinci cizgiyi gordum :))

Lutfen kaset tipi testleri yaparken adetinizin gecikmesini bekleyin. Sonra benim gibi bosu bosuna 1 hafta uzulmeyin. Testi sabah ve aksam yapmak da gercekten farkediyor. Bu sabah ikinci cizgi cok daha koyu bir pembe cikti.

Insallah herkes en kisa zamanda mutlu haberleri alir...

Günaydın kızlar,

Bende pazar günü hamile olduğumu öğrendim. Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmak nasip etsin

Bence de sil canım yaa baya olmuş hamile olsalar yazarlardı bence onlar kopup gitmiş topicten.

kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım. benim kırmızılar dün bitti çalışmalara başlıcam artık inşaallah güzel haberi verebilirim sizeeeee

kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım. benim kırmızılar dün bitti çalışmalara başlıcam artık inşaallah güzel haberi verebilirim sizeeeee

bambu aralık ve ocak müjde bekleyenlerde sende varsın dimi şimdi farkettim bende hem burda hem ordayım :)))

ÜYESATDENEME?BAT
Pufboregi16 Mart 13110 Nisan 13
HICRAN424203 Mart 134?
Hayat_ask28 Şubat 13228 Mart 13
Aybuke07?1 (nisan’da deneme)
mRv20129 Şubat 13?9 Mart 13

benimde sat14 mart bat14 nisan ama hala olmadım tüm bekleyelenlerle birlikte bu ay hamiş oluruz inşallah :)

bu gün kan testi yaptırmaya gidiicem randevu aldım ama ya yine negatif çıkarsa diyede kormuyor değilim

kızlar kusura bakmayın güncelleyemedim listeyi bi türlü. eve misafir geldi yatılı. iş yeri de fazla sıkı. örneğin bugün 20.30 da fln çıkabilcem işten. güya 9.00-18.00 çalışılan bi yer. benden yapılamayacak bir sürü şey istiyorlar. aklım almıyor. müdürüm işi bilen biri değil ve bizim sektörde işi bilmeyen biriyle çalışmak başa beladır.eşimle konuştum, 5 mayıs itibariyle işi bırakıcam. benden önce 3 kişi çıkmış. burdaki çalışanlar da ayrılmak istiyor. düşünün. öyle berbat.ama üzülmüyorum. ztn buraya kalıcı bakmıyordum çünkü kpss daha önemli bnm için. ona çalışmaya devam edicem kaldığım yerden.

bu arada hamişler artıyor, kırmızı kart görenler de. ama hamişleri gördükçe umutlarımız da bizimle olacak.

ben geçen gün ateş ölçer aldım ama normal seyrinde kaç olduğunu bilmediğim için şimdiki sonuçlardan bi anlam çıkaramadım. sabah 36,2 idi. yumurtlamadım mı bilemedim. ovulasyonum bugünü gösteriyordu. du bakalım yrn ne çıkcak? cuma günü de inşallah tahlil sonuçlarımı alcam. bi alamadım

İşten anlayan biriyle çalışmak ne kadar kötü bilirim =( Benimde müdürüm hiç anlamıyor işten sürekli saçma sorular soruyor cevap veriyorsun 5 dakika sonra yine soruyor çok kötü bi durum..Benimde mucizem gelince çıkıcam işten İnş. sende hem kpss'yi kazanır hem hamiş olursun...

Ateş ölçme yöntemini geçen aydan beri bende deniyorum ama hiç birşey anlamadım sürekli bi yükseliyor bi düşüyor... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…