istanbuldayım canım sen nerde oturuyosun bırakmıcam devam etcam ınsallah faydasını gorurum rabbım hepımıze saglıklısıhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah hıc bırımızın kucagını boş bırakmasın dopınkdekı herkez hepımız hamıs olalım amınnnn
eşımin aylesı bursada oturuyor bıkere gıttım bursayaAMİİİİN yarabbimm...ben de bursa da yım cnm yaa keşke yakın olsak belkı bulusurdukda(
eşımin aylesı bursada oturuyor bıkere gıttım bursaya
yok esımın yogun calsıyo uzun sure gıdemeyız ama kaynanamlar gelcek hazırandaAA bak yıne de bı bağın varmış burası ıle....) eee yenılerde gelmeyı dusunuyomusun...
yok esımın yogun calsıyo uzun sure gıdemeyız ama kaynanamlar gelcek hazıranda
allaha bınlerce sukur olsun bana boyle bı eş verdıgı ıcın sureklı sukredıyorum guzelgıdıyo bıde ınsallah evlat verırı rabbım aminnhmmm neyse bızde şimdilik burdan devam ederız:)) nası gıddıyo evlılık daha yenıyız ama olsun :))
allaha bınlerce sukur olsun bana boyle bı eş verdıgı ıcın sureklı sukredıyorum guzelgıdıyo bıde ınsallah evlat verırı rabbım aminn
üzüldum canım gecmiş olsun inşallah ilacla degern normale doner sıkma canını bende bu ay yaptırcam hormon testlerinikızlar bende ümidi mayısa hatta hazirana kalanlardanım adet duzensizlği baslamıstı 3 aydır normal adet oncesı 2-3 gun pembe leke gelıp adet sonrasında baslıodu dr a gıttım hormon testı yapıldı prolaktın 93 e cıkmıs max 25 olmaıs gerekırken dostınexe basldım bu degerde yumurtlama olmazmıs zaten bosa ugrasmısım kurtajdn sonra korunmayı bıraktgmda yaptırmak ıstemıstım tahlıllerı dr gerek gormemıstı sıkayetım yok dıye sımdı iş cıktı basıma belkı daha az yuksekken yakalardık degerı sımdı bıde dusurmeye calıscaz bıde bu ay korunucaz sanırım kısmet degılmıs daha zamanı degılkı allah vermıo sureklı bır engel cıkıo karsıma((
inşallah gelmez kırmızılar hamişındır canımsabah test yaptm yne negatf ama kırmızlarda gelmedi inşallah gelmezde
canım bende sıkı sık idarara çıkıyorum ve arada ağrı gibi bişeyler hissediyorum netten araştırdım ilk aylarda rahim hazırlık içinde oluyormuş şiddetli sancı şeklinde olmadığı müddetçe ağrılar normalmiş ve sık idrar çıkma bulantı vs normalmiş hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testi yaptırdınmı değerin kaç çıktı
sabah test yaptm yne negatf ama kırmızlarda gelmedi inşallah gelmezde
bende aynı durumdayım...ama sanırım test için erken davranmışız( sat ne zamandı senin...
canım en son 26 martta oldum ve o ya kimyasal gebelik yaşadm.. bugün olmam gerekiyrdu henüz gelen giden yok:))) ve bende test kalamdığı için ovulasyon testiyle yaptm ilki kırmızı diğeride kırmızıya yakın çıktı merak ettim acaba olur mu dye:) senin bilgin varmı bu konuda bazı araştrmalar yaptım gerçekten o şeklde hamile oldğunu öğrenen olmuş
Bende 20 martta oldum 17 sınde olmam gerekıyodu bu ayda ama daha gelmedi tatlım :)) fakat bugun bende test ettım ama tek çizgi çıktı...ovulasyon testınde de duymuştum 2, sının kırmızıya yakın çıkıp hamıle kalan ... İnsallah hamişsindir kuzum.... Allah bana da tum izteyenlerede nasibeder inşallah bebişlerrr(
istersen birde gebelik testı yap sabah ilk idrarla doğru sonuç alınabılıyomuş....
yapcam canım sabah yaptım negatfti bakalım yarn ne çkcak... sende bi kan testi yaptrsydn keşke canım
gerek kalmadı bugun kırmızılarla buluştum artık(( ağlamaklı bi psikoza girdim....bu ay da olmadı ( önümüzdeki aya sarktı artıkın canım yaa ... sen naptın varmı cnm bi gelişme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?