Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

AMİİİİN yarabbimm...ben de bursa da yım cnm yaa keşke yakın olsak belkı bulusurdukda (

hmmm neyse bızde şimdilik burdan devam ederız:)) nası gıddıyo evlılık daha yenıyız ama olsun :))
allaha bınlerce sukur olsun bana boyle bı eş verdıgı ıcın sureklı sukredıyorum guzelgıdıyo bıde ınsallah evlat verırı rabbım aminn

kızlar bende ümidi mayısa hatta hazirana kalanlardanım adet duzensizlği baslamıstı 3 aydır normal adet oncesı 2-3 gun pembe leke gelıp adet sonrasında baslıodu dr a gıttım hormon testı yapıldı prolaktın 93 e cıkmıs max 25 olmaıs gerekırken dostınexe basldım bu degerde yumurtlama olmazmıs zaten bosa ugrasmısım kurtajdn sonra korunmayı bıraktgmda yaptırmak ıstemıstım tahlıllerı dr gerek gormemıstı sıkayetım yok dıye sımdı iş cıktı basıma belkı daha az yuksekken yakalardık degerı sımdı bıde dusurmeye calıscaz bıde bu ay korunucaz sanırım kısmet degılmıs daha zamanı degılkı allah vermıo sureklı bır engel cıkıo karsıma((

üzüldum canım gecmiş olsun inşallah ilacla degern normale doner sıkma canını bende bu ay yaptırcam hormon testlerini

sabah test yaptm yne negatf ama kırmızlarda gelmedi inşallah gelmezde

kızlar ovulsyon testiyle yapılan hamlelik testi doğrumudur.....

Cok teşekkür ederım 5+4 gunluk bebişim keseyıde gördük
.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN İNŞALLAH

bende aynı durumdayım...ama sanırım test için erken davranmışız ( sat ne zamandı senin...

canım en son 26 martta oldum ve o ya kimyasal gebelik yaşadm.. bugün olmam gerekiyrdu henüz gelen giden yok:))) ve bende test kalamdığı için ovulasyon testiyle yaptm ilki kırmızı diğeride kırmızıya yakın çıktı merak ettim acaba olur mu dye:) senin bilgin varmı bu konuda bazı araştrmalar yaptım gerçekten o şeklde hamile oldğunu öğrenen olmuş

Bende 20 martta oldum 17 sınde olmam gerekıyodu bu ayda ama daha gelmedi tatlım :)) fakat bugun bende test ettım ama tek çizgi çıktı...ovulasyon testınde de duymuştum 2, sının kırmızıya yakın çıkıp hamıle kalan ... İnsallah hamişsindir kuzum.... Allah bana da tum izteyenlerede nasibeder inşallah bebişlerrr (

istersen birde gebelik testı yap sabah ilk idrarla doğru sonuç alınabılıyomuş....

yapcam canım sabah yaptım negatfti bakalım yarn ne çkcak... sende bi kan testi yaptrsydn keşke canım

gerek kalmadı bugun kırmızılarla buluştum artık (( ağlamaklı bi psikoza girdim....bu ay da olmadı ( önümüzdeki aya sarktı artıkın canım yaa ... sen naptın varmı cnm bi gelişme....

gerek kalmadı bugun kırmızılarla buluştum artık (( ağlamaklı bi psikoza girdim....bu ay da olmadı ( önümüzdeki aya sarktı artıkın canım yaa ... sen naptın varmı cnm bi gelişme....

üzülme canım inşallah diğer aya olur stres yapma.canım ben sabah yaptım yne negatf çktı ama hala olmadım yarın kan testi yaptrcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…