Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

üzülme canım inşallah diğer aya olur stres yapma.canım ben sabah yaptım yne negatf çktı ama hala olmadım yarın kan testi yaptrcam inşallah...

hakkımızda hayırlısı olsun benım olmadı ama umarım senın bu ay olur da sevıncını benımle paylaşırsın canım...sende stress yapma olurmu ben cık stres yaptım adetım gecıktı 4 gun ( bundan sonra bırakıyorum bu düşüncelerı ve sadece hayırlısı olsun diyorum kuzum...

Bu sabah başladı bnm bn normalde çok az ağrı çekerim hemen olurum ama gelen giden bişi yok

Benim catlatma ignesini oldugumdan beerii sancilar vardiii...bat yaklastikca artik adet olacagima yoruyorummmm...

hos adet düzensizligi oldugundan caatlatma ignesi oldugum halde bat gununu 28 i diye hesap ediyoruuummm...normal hesaplara uygun adet döngüm olsaydi 25 nisan bat gunuydü....artik kafamda hesapta karistiiiii :-(

gelmeyin kırmızılarrrrrrrrrrrrrrr

Evet kuzum ya karışık baya bnm adetim düzenli bakalım bekliorum ama ağrım oluo bakalım ya bn bebişe yormak istiyorum ama hayırlısı

kızlar oylama yapıyorum!!! Sizce BAT'ı 12 Nisan'a dek olan ve o günden beri hiç sesi soluğu çıkmamış üyeleri listemizden sileyim mi?

İsmihan_sultan
7 Mart 13
?
3 Nisan 13
:18:
Boncugum35
28 Şubat 13
1
30 Mart 13
_fiona_
2 Mart 13
2
30 Mart 13
Nisanbebekk
5 Mart 13
?
2 Nisan 13
Ozlem_Ahmet
3 Mart 13
10
3 Nisan 13
Mersah22
7 Mart 13
4
4 Nisan 13
Buket8588
5 Mart 13
1
5 Nisan 13
ozomen
4 Mart 13
3
5 Nisan 13
Evelik
8 Mart 13
2
6 Nisan 13
Necmim
9 Mart 13
1
8 Nisan 13
İlknurum28
10 Mart 13
?
9 Nisan 13
Dilruba58
7 Mart 13
2 sene
9 Nisan 13
avil
17 Mart 13
1
10 Nisan 13
Ngasg
11 Mart 13
?
10 Nisan 13
schatzsalamon
11 Mart 13
5
10 Nisan 13
Dadas41
17 Mart 13
?
12 Nisan 13
Girlinred
13 Mart 13
?
12 Nisan 13

Son düzenleme:
Bide akıntım oluo cnm hafifde mide bulantısı ama belkide üşüttüm bilmiorum

Bende de akinti yogunlugu var hatta bugun yumurtlamayi belli edeer denilen tarzda seffaf kivamli bir akinti geldiii..adetime surda kac gün varkiiii.herhalde çatlatma iğnesinden 13 gün sonra catlamaz yumurtalarr yada benim yumurtalarda karistrdi günleriii...

neyse ben bu ay pek ümitlenmeyeyim artik:-(

İnş hamişizdir cnm ya bnmde böle kollarım felan çekilio bilmiorum bunları yaşayan varmı kızlar yardım lütfen

kızlarrrrr üzülmeyin bakalım. ben de üzülmüştüm ama boş bunlar. gelecek o bebişler göbüşlerimize, kaçarı yok. teknoloji gelişti. eskisi gibi değil artık. sabır sadece. ve kendimizi dinlememek. ben geçen ay yok çay içmeyeyim, aman diyim sucuk yemeyeyim kendimi kastım. hayattan zevk almadım. ama noldu boşmuş. bu ay cnm nasıl isterse öyle kocişimle birlikte oluyorum. ne ayakları havaya dikmece ne yiyecek, içeceklere dikkat etmece. bi ovulasyon tarihlerime baktım o kdr. çnkü o günleri kaçırmak istemiyorum. ama kocişe de söylemedim o günler olduğunu. hatta daha gelmedi o günler, rahat davranabiliriz istediğimiz gibi dedim :) Yazıları okuyorum, yok tükürük vb herhangi bir sıvı değmemeli spoşlar ölür fln. ay tüm isteksizliğimle birlikte olduk geçen ay. amaaaan millet koyveriyo gidio. bi bakmışlar bebiş gelmiş. bakalım bnm bu ay nolcak. ovulasyon 24 ünde bitio. geldi gene günler :) ehehehehehehe

slm kızlar ben geldim okadar yorgunum okadar bitkinim ki sormayn gtsnsabah bi heycanla kan verdm sonra okla gttm sonucu yeni aldım ve malesef negatif bu yaşadıklarıma mı yanayım yoksa sonç kağıdını veren gerizekalının söyldklerine mi((( gtttim adım söledm sonucç çıkarken pis pis gülerek abla gözün aydın sonuç olumlu dedi o an kalbm durcaktı sanki kağıdı elime aldım baktım sonuç 2,74 sen benle dalgamı geçiyon dedim abla kusura bakma ben 274 olarak okudum demez mi orda başmdan aşağı kaynar sular dökldü resmen bittm ordan çıkıp eşimin yanına uğrdım kendimi tutamadım ağlamaya başladım o da çok üzüldü garibim yaa diyorki sen canını sıkma belki sorun bendedir falan ( offf ordan çıktım ağlayarak eve geldim ve baktım ki adet olmuşum resmen stres ve kafamıza takmakla alakalı bir durum bence....allahım bunları kimselere yaşatmasınnn tez zamnda da bebeklerimize kavuştursun bizleri

Benim SAT BAT ne varsa karistiiiii....sabah gelen akintinin devaminda kirmizilar işten eve gelince benle beraber geldiler yani beni de listeden cikartabilirsinizzz :-(
beklemek ne zormus derken kirmizi karti görüp kadro disi kaldimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…