Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Beni yeniden eklemişsin pufböreği teşekkür ederimm :) Yine listenin sonunu ben çekiyorum ama :)Şu anda doktordan yeni geldim düzgünce anlattım 2.5 yıl ilaç kullandım 2 ay normal adet gördüm 3. ay hamile kaldım ama kimyasal olduğu için düştü bu ayda adetim 40 güne kadar gecikti dedim adetli olmama rağmen muayeneye aldı beni pufböreği şaştım kaldım hem jinekolojik muayeneye aldı hem de alttan ultrsona aldı Allahıma şükür kist falan yokmuş rahmin ikiz bile rahat taşıyacak kadar geniş dedi kist yok yumurtalıkların sağlıklı dedi rahatladım kimyasaldan sonra adet gecikmesi olur normal dedi.Ama bir de hormon tahlillerine bakalım dedi 2 tüp kan verdim saat 4te beli olcak yumurtlama kalitesi tiroid ıvır zıvır her hormon tahlilini istedi sonuçları gösterirsin dediakşam inşallah bu hormonlarla ilgili bir sorun çıkmazsa derin nefes alıcam Bebişi de Allah nasip ettiği zamana kadar bekleyeceğim yeterki hastalık olmasın.Hımm bu arada 34-35 günde bir adet görüyorum pkos falan olmasın korkum bundan deyince: o da senin düzenin sıkıntı yok, zaten ben sarışın tüysüz ve zayıf pkos hiç görmedim dedi oh dedim kaçtım :) pkosta, 3-4 ayda bir adet görmek bazen uzun süre görememek ,kilo ,sivilce tüylenme falan görülüyormuş

bak işte en güzeli doktora gitmek. insan ne yapacağını biliyor en azından. için de ferahladı. İnşallah sonuçların da düzgün çıkar, iyice bi rahat nefes alırsın. Ben de cuma gününe randevu aldım. tahlil sonuçlarını götürcem bir de muayene olcam.bana da muayene edeyim istersen dedi de ben istemedim. nasılsa sonuçları almaya gelince bitcek o zmn gelirim bakarsınız dedim.bu halde smear testi de yapamıcaktı her türlü tekrar gitcektim ztn.
ben doktora 4 yıl ilaç kullandığımı söylemeyi unuttum bu arada. neyse gidince unutmayayım bari

kızlar yeni hamişleri tebrik edıyorumm:)) puf boregı hosgeldın yenıden aramıza sayfamız bugn canlanmıs bıraz:)) bende merakla bekleyenlerdenım cok az kaldı bata dunkü umutsuzlugumu bır kenara bırakıyorum erken test yapmanın zararları negatfı gorunce bozuluo moral bakalım ınsallah gelmez kırmızılar ama akıntım yok benım genel olarak herkes son zamnadada var dıyo genelde benımd eolurdu adete kadar ama bu ay yok iyimi kotumu bılemedım:)))

slm kızlarrrr ben geldim dün sağlık ocağına kayıt yaptırdım tahlil aldılar değerim 3600 lere çıkmış tahlillerde iyiymiş ama sık idrara çıkmamın sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş çok az bol bol su iç dedi ama moralim bozulmadı değil ( oğlumda hiç böle bişey olmamıştı inşallah tez zamanda geçer breee çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh bugün öğleden sonra randevu aldım k.doğuma gidicem bu enfeksiyonu görüşmeden içim rahat etmez çünkü inşallah önemli bişey değildir dua edin bana kızlar bu arada bana 10 gün sonra gel demişti ultrasonda bakarmı acaba?

ah bu merak bizi hep yiyip bitiriyor ama bat geçmeden yapma bence cnmcm. 2-3 gün daha sabırr :)

degerın 3600 olduysa kesecıgın buyuk ıhtımalle gorunur artık tatlım hadı hayırlısı:) ıdrar yolu enfeksıynud agecer canım bozma moralını

cnm bozma moralini. olabilir enfeksiyon normal. o kadar mik mik yapıp ayakları havaya dikioz beklioz. nolur nolmaz diye sabah yıkanıoz falan. oluşmuştur enfeksiyon az bişi. ama azmış bak. bunu halletmenin tek yolu bol su içmek. ben daha önce idrar yolu enf. olmuştum hem de fena bi şekilde. günde 2-3 litre su içiodum. içtikçe idrardan atıyorsun enfeksiyonu.

bu arada bir web sitesinde şöyle diyor "5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir."
Benim arkadaşa da 5000'in üstünde olması gerekir görebilmem için demişti. Ama o 2 güne 5000 üstüne çıkar ztn. Katlanarak gidiyor ya gün be gün

inşallah kızlar sürekli idrara çıkıyorum kasıklarımda hafif ağrı oluşuo enfeksiyondan dolayı bide eritrosit görülüş kumda döküo olabilirsin dedi enfeksiyondanda olabilir dedi bugün doktor daha ii şeyler söler hatta tedavi verirde tez zamanda kurtulurum inş enfeksiyondan hamileliğimin tadına vermayı nasip etsin Rabbim...hepimiz için Allah tan sorunsuz sağlıklı hamilelikler diliyorum

maşallahhhhhh Rabbim eksiltmesin hep çoğaltsın tüm hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)))))

ultrasonun coznurlugune gore degsıo sanırm o tatlım ablamnkı 3000lı degerlerde karından gorunmustu dıye hatırlıorum

akşam gelişmeleri paylaşırım kızlar lütfennnn bene dua edin iyi haberlerle döneyim bu topiği çok seviyorum ve topikteki tüm arkadaşlarımıda Rabbim tez zamanda sevindirsinn inşallahhhhh buradan hep mutluluklarımızı paylaşmak nasip olsun ve doğuma giderken bile yazmak :)))))

hadi inşallah bizde iyi haberlerini beklıyoruz canım:)

pufboregı benım sat 6 nısan bat 5 mayıs deneme 2

Son düzenleme:
allaha sukur hıc bı sorunun yokmus masallah doktor bana pıkosun dedı arastırdım ve bende cok sasırdım tuylenme sorunum yok kılomda yok zayıfım adetlerım hıc sasmaz 28 gunde bır olurum bende onumuzdekı ay hormon testlerını yaptırcam baska bı doktora gıtcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…