Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hala göremedin mi gördün mü pufum böreğim.. inşallaah görmemişsindir.. gördüysende mayısa belki hep beraber hamiş oluruz...

çileğimmmm kahve hala ama çok gelio. ped kullanıyorum düşün. yarın tamamen sökülür aynısını yaşadım geçen ay çünkü. O yüzden hiç umutlanmama gerek yok. mayısta inşallaaahhhhhhh hep birlikteeee

ben de dün idrar testi yaptm dayanamayıp. tek çizgiydi. zaten birkaç saat sonra da kahveyi gördüm cnmcm. ne bu lekelenme anlamıyorum ki. eskiden kırmızı olurdu, biterken lekeler olurdu. şimdi önce leke oluyo sonra sökülüo. 4 sene doğum kontrol hapı kullandığımdan mı öyle oldu acaba?

Bilmiyorum ama bende de bu son iki aydır aynen böyle oluyo. BEnde 2 sene falan kullandım ilaç. Acaba kendisi olmaya çalışıp olamadığı için mi böyle kahverengiler geliyo birkaç gün önceden anlamadımki?:44: Bu ay ben çok umutluydum. Dr la ultrason takibi falan da yapmıştık. Ama yarın ya da c tesi görürüm kırmızıları artık. :50:
Puf um bence biz senle aynı ay hamile kalıcaz. Sanki ikimiiz birbirimizin yerine yazıyormuşuz gbi hissediyorum bazen. KArdeş olsak bu kadar paralel gitmezdi.

beklenen dogum 30 kasım
çok heyecanlıyım
18 martta testte cok az bir pozitiflik vardı 21 martta netleşti

29 martta kese göründü
5 nisanda bebegimiz:) ve kalp atışları

Son düzenleme:
selamlar hanimlar,
beni de ekleyen bakalim... sat 28 mart bat 28 nisan...1.deneme...iğne tedavisi gördüm bakalim...ay sonunda belli olacak...ama beklemek zorrrrr....

Günaydın herkese benim bat 9 nisan olmasına ragmen kendimden haber veremiyorum çünkü benim de kendimden haberim yok ne adet görüyorum ne de idrar testinde pozitifi görüyorum holgram gibi bişeyler çıkıyo ne var ne yok Cumayı da ettik nerde kan vercem bilmiyorum artık çünkü şimdi çıkıp okula gidicem akşam da 6 da geri gelicem bugün hiç zaman yok yarın olmazsa özelde kan vereyim

Günaydın herkese benim bat 9 nisan olmasına ragmen kendimden haber veremiyorum çünkü benim de kendimden haberim yok ne adet görüyorum ne de idrar testinde pozitifi görüyorum holgram gibi bişeyler çıkıyo ne var ne yok Cumayı da ettik nerde kan vercem bilmiyorum artık çünkü şimdi çıkıp okula gidicem akşam da 6 da geri gelicem bugün hiç zaman yok yarın olmazsa özelde kan vereyim

canım ya günaydın okul yakınlarında da mı sağlık ocağı gibi yer yok bi yerde ver 2 dk sonucu tellede öğrenirsin yada uğrarsın ama inş

hamişsindir 3 gün geçmiş daha önce böle geçmeler oluyomuydu genelde 1 hafta öne yada ileri atıo regl tarihi biliosun ama bnce hamişsin:)

Benim bat 12 nisan yani bugün...Geçen ay çok çalışadık 3ü geçmez çalışmalarımız.Ben aslında nisanda hamile olduğum haberini almak isteyenlerdenim.Ama hemen tutmuyo diye 2 aydır korunmuyoruz.Beni normalde regli olacağım günün sabahı kasıklarım ağrır ve 1-2 saat içinde gelir.Ama bu sefer 3-4 gün önceden ara ara kasık ağrılarım olmaya başladı.Her gün ara ara ağrılarım devam ediyo. Göğüslerimse çok acıyor.Bir taraftan acaba hamilemiyim diye düşünmeden yapamıyorum.Benim adetimin zamanı pek şaşmaz.Bakalım bugün olacakmıyım çok merak ediyorum ve inanın zaman geçmiyor.Sanki bugün hiç bitmeyecek gibi.Sizce bugün test yapmalımıyım?Hamileysem anlaşılır mı acaba?

Benim bat 12 nisan yani bugün...Geçen ay çok çalışadık 3ü geçmez çalışmalarımız.Ben aslında nisanda hamile olduğum haberini almak isteyenlerdenim.Ama hemen tutmuyo diye 2 aydır korunmuyoruz.Beni normalde regli olacağım günün sabahı kasıklarım ağrır ve 1-2 saat içinde gelir.Ama bu sefer 3-4 gün önceden ara ara kasık ağrılarım olmaya başladı.Her gün ara ara ağrılarım devam ediyo. Göğüslerimse çok acıyor.Bir taraftan acaba hamilemiyim diye düşünmeden yapamıyorum.Benim adetimin zamanı pek şaşmaz.Bakalım bugün olacakmıyım çok merak ediyorum ve inanın zaman geçmiyor.Sanki bugün hiç bitmeyecek gibi.Sizce bugün test yapmalımıyım?Hamileysem anlaşılır mı acaba?

canım merhaba çok az yada çok çalışma ile ilgisi kimleri 1 gece kalıo kimileri aylarca eğerki adetin şaşmıosa şimdiden bi test al ve akşama doğru yap bnm kuzenim adetinden önce test yptırdı hamiş çıktı bnce al ve test yap inş hamişsindir

canım merhaba çok az yada çok çalışma ile ilgisi kimleri 1 gece kalıo kimileri aylarca eğerki adetin şaşmıosa şimdiden bi test al ve akşama doğru yap bnm kuzenim adetinden önce test yptırdı hamiş çıktı bnce al ve test yap inş hamişsindir

Ayy çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca.İş çıkışı ilk işim test alıp bakmak olacak.Hayırısıysa inşallah hamileyimdir.:))

canım benim bat 8 nisandı ogün akşam yaptım çok net çıktı kesinlikle yap haberlerini bekliyoruz :) hadi inşallahhh

Bilmiyorum ama bende de bu son iki aydır aynen böyle oluyo. BEnde 2 sene falan kullandım ilaç. Acaba kendisi olmaya çalışıp olamadığı için mi böyle kahverengiler geliyo birkaç gün önceden anlamadımki?:44: Bu ay ben çok umutluydum. Dr la ultrason takibi falan da yapmıştık. Ama yarın ya da c tesi görürüm kırmızıları artık. :50:
Puf um bence biz senle aynı ay hamile kalıcaz. Sanki ikimiiz birbirimizin yerine yazıyormuşuz gbi hissediyorum bazen. KArdeş olsak bu kadar paralel gitmezdi.

doğru diosun tatlım. ayyy olalım da hamişşşş, bir an önce mutlu haberi verelimmm. ama inşallah sen hamişsindirrrr bu ay... ben bu ay doktora gitcem kırmızılar bitince. hem genel testlerimi yaptırcam hem de sorcam bu kahverengi olayını. annem de anlamadı ilaç yüzünden mi acaba dedi o da. bi soralım uzmanına bize rahatlayalım

beklenen dogum 30 kasım
çok heyecanlıyım
18 martta testte cok az bir pozitiflik vardı 21 martta netleşti

29 martta kese göründü
5 nisanda bebegimiz:) ve kalp atışları

tebrik ederim tatlım. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinn :nazar:

hamilelik takvimi oluştursana cnmcm. bizde takip edelim.

cnmcm test bozuk çıkmış olabilir. yani orda görülmesi gereken tek ya da çift çizgi olduğuna göre tekrarlamakta fayda var. pazartesiyi bekleyebilecek misin peki?

bıdıkcım bak bi yerde bi üye şöyle yazmış:

"arkadaşlar adet öncesi kahverenkli akıntılarım geliyor ve az önce dr ile konuştum progestoron hormonunun az olmasından kaynaklandığını söledi ve gebeliği engeller dedi :gitme::gitme:çok kötüyüm bunun tedavisi varmı ve gebe kalmayı düşünüyordum 8 ay önce boş gebelik geçirdim korunmayı bırakmıştım benim gibi böle adet öncesi akıntı yaşayan varmı varsa nasıl bir tedavi gördü bilgilendirirseniz beni sevinirim arkadaşlarr çok kötüyüm şuannn"

doktora gitsek iyi olacak

ayrıca bir web sitesinde de şöyle yazıyor:

"Çoğu zaman akıntının kahverengi olmasının nedeni eski kan hücrelerinin varlığıdır. Adet dönemi öncesi gelen kahverengi akıntı genelde aylık döngünüzün başlayacağına işaret eder. Kahverengi akıntı başka şeyler anlamına da gelebilir. Mesela polipler yüzünden kahverengi akıntı oluşabilir. Polip, rahim boynu veya vajina duvarı üzerinde bulunan bir grup hücredir. Bu poliplerin kanaması akıntının renginin kahverengi olmasına neden olabilir. Tümörler gibi olmalarına rağmen poliplerin yüzde 90''ı iyi huyludur veya kanserli değildir.
Bazen adet dönemi öncesi kahverengi akıntı, fetüsün endometriyum dokusuna yerleştiğinde oluşan kanama gibi implantasyon kanamasından oluşabilir. Olağan döngüsünde seyreden adet dönemi başlangıcında böylesi bir kahverengi akıntı veya lekelenme görürseniz bu gebeliğin erken belirtisi olabilir. Gebelik belirtisi olarak adet dönemi öncesinde gelen akıntıdan endişesi olanlar aynı zamanda implantasyon(yerleşme) kanamasının da adet döneminden bir hafta öncesinde kahverengi akıntıya neden olabileceğini akılda tutmalıdırlar. Doğum kontrol hapları kullanan kadınlardan da adet döneminden önce kahverengi akıntı gelebilir. Birçok kadın adet döneminden önce az miktarda kahverengi akıntı geldiğini gözlemleyebilir, bu oldukça normaldir."

Son düzenleme:
Back