esla canım adetten önce belirtilerin nelerdi paylaşır mısın bi umut belki bizdede vardır
benim 6-7 gün kaldı ama yaklaşık 4 gündür akıntım var beyaz açık sarı(tabi enfeksiyondanda olabilir), birde sağ kasığım arada sızlıyo gibi batıyo gibi afedersin bikini bölgemin sağ tarafı tamamen sızlıyo gibi
tabi allahtan hayırlısı verende o alanda o...
canım eşim gün aşırı olduğunda kendini zorunlu gibi hissediyomuş o yüzden karşı
bende allah büyük dedim ne zaman istersek o zaman yaptık napalım rabbim bilir inş. tutmuştur
zaten hastayım bugün işe bile gitmedim yatıyorum benilaçta almak istemiyorum az kaldı zaten 7-8 gün sonra belli olur dediğin gibi banada tutmadı gibi geliyo belirti falanda yok
gebelik takvimini yaptım kızlar benden tıklayarak hamiş arkadaşlarımda oluştursunlar bekliyorum
bafımm çok yakışmış hamilelik takviminnn :) ay inşallaaah fotolarını görmek nasip eder meleğimizin...
kızçeler çok yoğun bir hafta geçiriyorum kusura bakmayın giremiyorum ama aklım hep sizde acaba batı geçen oldumu hamile olan varmı......
bende haftaya fakülteye testler için gideceğim benim için iyi dileklerde bulunun :)))) emri vaki oldu dimi :)
evet cnm ya. gerçi bnm 11 inde olma ihtimalimde vardı.ilk iki gün kahve lekeler geldi diye esas kırmızının geldiği günü baz almıştım. demekki kahveyi saymak lazımmış. dün de bugün de kahve lekeler geldi.tam kırmızıyı göremedim. demekki yarın tam sökülcek. çünkü şu an ne karın ağrısı ne bişi var. sadece göğüslerim şiş o kdr.
iki gün önce predictor marka gebelik testim negatif çıkmıştı. dün tesadüfen bir arkadaşımdan eczanelerdeki özellikle pahallı olan testlerin negatif çıkardığını duydum ve kan testi yaptırdım. ve sonuç pozitif!! forumda çok yeniyim ama bunu paylaşmak istedim çünkü birçok şeyi burdan yorumları okuyarak öğrendim.
selam rkadaşlar bu gün hamile olduğum hastanede yaptırdığım testile kesinleşti aranıa ben de katıldım
Kızlar birazda kendimden bahsedeyim size ben vajinismus hastasıydım 3,5yıl çektim ömrümden ömrümü yedi bu hastalık ilk evlendik olmadı sanki kapalı bir duvar orası eşimde anlayış gösterdi kendini hazır hissettiğinde olsun dedi sonra günler aylar birbirini kovaladı hep denedik olmadı diğer hafta olur diğer ay olur olucak nasıl olsa diye diye kendimizi avuttuk bakıyorum etrafıma benimle aynı zamanda evlenenler hamile benden sonra evlenenler hamile herkesin kocasıyla ilişkisi yürüyor niye ben dedim milyonlarca kadının yaptığını niye ben yapamıyorum dedim üniversite mezunu sporcu birisiyim hemde...artık tak etmişti izmirde doktor araştırdım hastalığı araştırdım kitaplar okudum sonra bu kadınlar kulübünü buldum vajinismus topiklerini okudum eşim izmirde tanınmış bir esnaf olduğu için gıda üzerine izmirde bulduğum 2 doktora pek gitmek istemedi duyulabilir diye haklı tabiki sonra topiklerde okudukça ne kadar çok bu hastalıktan yakınan kişiler olduğunu öğrendim ve sonra beni kurtaran mucizevi doktorumu buldum onun hakkındakileri okudum tedavisini okudum başaranları okudum ve randevumu aldım kuşadasındaydı çok iyi denk geldi rahatça girip çıkabildik muayenanesine 1,5 günde tedavim bitti ve şimdi çok şükür iyiyim kurtuldum sanki hiç bu hastalığı çekmemiş gibiyim sıkıntım kalmadı eşimi çok seviyorum bu zamana kadar boşuna yıllarımız hüsranla geçti ama eşim hiçbir zaman beni kırmadı yüzüme vurmadı sabretti yanımda oldu...Tabi bunun yanında 3 yıldırda ailemizin baskısı çevremizin baskısı hadi artık bebek yapın neyi bekliyorsunuz olmuyomuymuş acaba diyenleri duydukça kahroldum tabi çok şükür maddi manevi sıkıntımız yok ailemiz diyor 1 yıl geçti 2 yıl geçti hadi hadi demekten helak oldular bi anlasalar beni diyodum kim istemez bebeği olsun kimseyede böyle bir rahatsızlığımız olduğunu söyleyememiştik içime attım hep derdimi söylenilenleri baskıları şimdide allah beni birdaha sınamasın diyorum bu hastalığı atlattım umarım ilk aydan tuttururuz da hem içimdeki özleme ilaç olur hemde ailemizi sevindiririz çevreyi takmıyorum desemde ağızlarını kapatmak istiyorum artık umarım başka bir rahatsızlığım çıkmaz da bebeğim bu ay benimle olur dua edin kızlarr
saol canım tez zamanda seninde takvimini yaparız inşallahhhh Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh
Ay inanmıyorum aynen benimde öyle oldu. Geçen ayda bu ayda aynı olmuşuz. Ama bu sefer ben test yaptım negatif çıktı. Ordanda eminim.valla cnm sanmam. geçen ayda boyle olmustu. 2 gün sonra tam kanadı. simdi bekliom bakalım... Ama artık üzülmüom. O anlıktı ağladım ettim ama şimdi iyiyim. sağolsun kocacım çok iyi davrandı, annemmmm cnm annemmm üzülmemi engelledi. Anlattı napcam ne etcem. Şimdi sıra mayıstaaaa. Zaten ben oğlak burcu olsun istiyodum bebeğimiii :)
folik asiti nasıl kullanıosunuz eczacı bana aç karnına günde bi tane dedi aç tok farkediyomu
valla bende günde 2 defa yemeklerden önce içiyorum genelde. eczacı 3 defa da olur 1 defada dedi ama tabi şimdi hamilelikte daha çok lazım
folik asiti nasıl kullanıosunuz eczacı bana aç karnına günde bi tane dedi aç tok farkediyomu
kızlar cok tuafım doktordan geldım sımdı allatn muyane ettı polıkstover varmıs bıdahı adette hormon testı yapılcak doktor kan testı ıstedı dusuk yapıyo olabılırmışım ıkı saat sonra cıkcak sonuç
pufböreği canım benide listeye aldığın için teşekkürler. çok güzel olmuş ama benim 15 şubat 2013 ve 07 mart 2013 olucak canım adet tarihlerim kısa benim :) düzeltirsen daha iyi olur
Ay inanmıyorum aynen benimde öyle oldu. Geçen ayda bu ayda aynı olmuşuz. Ama bu sefer ben test yaptım negatif çıktı. Ordanda eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?