Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Allah nazarlardan korusun devamı gelsin inşallah maşallahhh maşallahh listenin güzelliğine

kızlar toplam 16 kişinin batı dün itibariyle geçmiş. Haber bekliyoruz unutmayın biziiiiiii... Liste mayıs için de devam ediyor. Olmayan söylesin mayısa ekleyeyimmm

canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsın ama şimdi benim şöyle oluyo ben 21 gün de filan adet oluyorum ve düzenlidir hep her ay 5 gün illa öne atar. bu ayda ayın 2 3 ü gibi adet olurum diye bekliyodum. göğüslerim çok aşırı hassas ve ağrıdı ama bunlar dedim adet belirtileri. birde kasıklarımda ilk defa batma oldu.ve aşırı sivilcelendim. sonra akıntılarım çok çoğaldı normalde her adetimde kesilirdi. 2 tane test aldım 5 dakika içinde ikisindede aşırı bir 2. çizgiyi gördüm. yani tahmin etmiştim zaten sık idrara çıkmaya başladım. ama dediğim gibi göğüs hassasiyeti kasıklarıma hafiften batma. sivilcelenme ve akıntı bunlar oldu bende şimdide her yemekten sonra fena halde mide bulantısı ve şişkinlik çekiyorum. yalnız söyleyeyim ben geçen ay mart 7 de hasta oldum ogünden beridir ezcaneden gittim folik asit aldım onu kullanıyodum. bilmiyorum belki oda etkilidir belki değildir. sende de beyaz açık sarı akıntı varmış şuan bendede öyle akıntı var. ama adete 6 7 gün kala bunlar belli olurmu onu bilemiyorum canım. dediğim gibi adetime 1 2 gün kala başladı bende bu şikayetler ve şimdi şiddetlendi kasıklarımda ki sancı geçtide göğüslerim patlıcak gibi şişti. südyenlerimden taşıyor düşün işte.akıntı hala var. sana bekle derim adetin 5 gün filan geçsin çünkü ozaman belli oluyo idrar testinde ama gidip sağlık ocağından veya hastaneden kan testi yaptırabilirsin.

pufböreği canım benide listeye aldığın için teşekkürler. çok güzel olmuş ama benim 15 şubat 2013 ve 07 mart 2013 olucak canım adet tarihlerim kısa benim :) düzeltirsen daha iyi olur

aman sakın ilaç alma kuzum evet doğru ya hergün zaten zor oluo ama bebiş için bazen yapcak bişi yok ilk hafta bnmde hergündü şimdi bigün yapıoz bigün yapmıoz bakalım hayırlısı geçmiş olsun kuzum bu arada dikkat kendine bebişede :)

gebelik takvimini yaptım kızlar benden tıklayarak hamiş arkadaşlarımda oluştursunlar bekliyorum

folik asiti nasıl kullanıosunuz eczacı bana aç karnına günde bi tane dedi aç tok farkediyomu

gebelik takvimini yaptım kızlar benden tıklayarak hamiş arkadaşlarımda oluştursunlar bekliyorum

bafımm çok yakışmış hamilelik takviminnn :) ay inşallaaah fotolarını görmek nasip eder meleğimizin...

kızçeler çok yoğun bir hafta geçiriyorum kusura bakmayın giremiyorum ama aklım hep sizde acaba batı geçen oldumu hamile olan varmı......

bende haftaya fakülteye testler için gideceğim benim için iyi dileklerde bulunun :)))) emri vaki oldu dimi :)

saol canım tez zamanda seninde takvimini yaparız inşallahhhh Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh

hala göremedin mi gördün mü pufum böreğim.. inşallaah görmemişsindir.. gördüysende mayısa belki hep beraber hamiş oluruz...

tebrik ederimm.. allah kucağına sağlıkla sıhhatle almak nasip etsin...

selam rkadaşlar bu gün hamile olduğum hastanede yaptırdığım testile kesinleşti aranıa ben de katıldım

tebriklerrrrrrrr :) ne kadar güzelll maşallah diyelim maşallahh...

dualarım sizinle... allahyardımcın olsun... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize...

saol canım tez zamanda seninde takvimini yaparız inşallahhhh Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh

maşallahhhh bafıma benim.. :) nazar boncuğu tak biryerleine oldumu :)

Ay inanmıyorum aynen benimde öyle oldu. Geçen ayda bu ayda aynı olmuşuz. Ama bu sefer ben test yaptım negatif çıktı. Ordanda eminim.

folik asiti nasıl kullanıosunuz eczacı bana aç karnına günde bi tane dedi aç tok farkediyomu

valla bende günde 2 defa yemeklerden önce içiyorum genelde. eczacı 3 defa da olur 1 defada dedi ama tabi şimdi hamilelikte daha çok lazım

herkese iyi geceler kızlar, yumurtlama testimin 2. günündeyim, haliyle hala tek çizgideyim dur bakalım ne zaman çatlıycam benimkisi

ben günde iki kez sabah akşam tok karna kullanıyorum

Hay Allah çok çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?

pufböreği canım benide listeye aldığın için teşekkürler. çok güzel olmuş ama benim 15 şubat 2013 ve 07 mart 2013 olucak canım adet tarihlerim kısa benim :) düzeltirsen daha iyi olur

düzelttim cnmmmm. hoşgeldin bu arada:)

Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin bebişini

Ay inanmıyorum aynen benimde öyle oldu. Geçen ayda bu ayda aynı olmuşuz. Ama bu sefer ben test yaptım negatif çıktı. Ordanda eminim.

ben de dün idrar testi yaptm dayanamayıp. tek çizgiydi. zaten birkaç saat sonra da kahveyi gördüm cnmcm. ne bu lekelenme anlamıyorum ki. eskiden kırmızı olurdu, biterken lekeler olurdu. şimdi önce leke oluyo sonra sökülüo. 4 sene doğum kontrol hapı kullandığımdan mı öyle oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…