canım benım allah kucagına almayı nasıp etsın cok zor gunler gecırmıssın allah ısteyen ısteyıpte olmayan herkese nasıp etsın bende cok kotu gunler gecırıyorum ben ocagn 29unda kurtaj oldum nısanın 5ıınde ılk adetın geldı normaldı eskısı gbydı daha sonra o adetım bıttı 2 adetımı beklerken 6 gn oncesınden kahve akıntım oldu kanda geldı az bıraz korktum doktora gttm hormanel dedı sonra 2 nısanda adetm geldı duznl geldı yanı ama ben mantar olmusum kurtajd sonra sen neler yasadın yada yasayan varmı bende ıstıyorum sımdı bıraksam nolır korunmayı dusuk yada dıs gebelık olurmuu dıyede tırsıyorum bendede kan uyusmazlıgı var ıgne vuruldum
kızlar adet oldum ben
umudum mayısa kaldı:84:
tatlım hemen hemen aynı seylerı yasamızı ben eylulde kurtaj oldum korunmayı 3 demıstı drum 2buck ay sonra 2. adetten sonra gıttıgımde bırakabılrsn dedı ve bıraktm fakat bu sefer rahım agzında yara var dedı yakalım dedı yaktırmadm dogum yapmadgım ıcın mudahelde bulunmadım fıtıl falan kullandım bı ay korundum tekrar falan sımdı denedıgım 4. ayım bakalım nolcak bence korunmayı bırakabılrsn hergebelıkte rısk var sonucta kısmet korkularım hep benmde vardı ama zamanla gecıo buarada bende kan uyusmazlgı ıcın ıgne olmustum benzıo yasadıklarımız:)
kızlar adet oldum ben
canım ben de mı yarayım acaba nıye bu kahve akıntılar gelıyo anlamıym ya sınır oluyorum opazartesı gdıcem tekrar benım hc bole sorunlarım olmazdı yanı hıc adetımde geckme mantar kahverengı lekeler hc yasamadım cok zor gelıyo agır gelıyo bu durum bana ben de aslında cok da korundugum solenmez esım le dogal yolla korunuyoruz yanı dısarı:) ama ben ılkıne cabuk kalmıstım ya sımdı bıraksam hemen kalırmıyım snece bu akıntılar varken enfeksıyon falanmı hıc bılmıom allahım sen kaldırmıycagım yukler yukleme bana dıye dua edıyorum benı de evlat sahıbı olmaktan mahrum etme dıyorum kımseyı tabı kım ıstıyosa allah onun gonlune gore versın saglıklı akıllı hayırlı evlatlar nasıp etsın allah.
sıkma canını uzulme hersey kısmet hayırlısıyla mayısta hamıs kalırsın ınsallahkızlar adet oldum ben
kızlar adet oldum ben
bende ilkine ılk ayda hemen kalmıstım buda öyle olacak sandım ama olmadı, benımde bebek dusunmedn once hıc sorunum yoktu sımdı adetler bıle dengesızlstı onden leke gelıp adet ıkı uc gun sonra gelıo falan belkı kımyasal oluo ama kandan gıdıp baktrmıorm ogrenmekte ıstemıorum öyleyseyde ınsallah en kısa zamanda guzel haberı alırsın allah ısteyen herkese ıstedgı zamanda versın ınsallah
canım benim hakkında hayırlısı olsun gelecek mayısta bebeklerimiz inş.kızlar adet oldum ben
aaaa 9 marrta olman gerekiodu ama hala olmadın ve negatif çıktı. acaba hastaneye gidip mi kan testi yaptırsan? epey olmuş çünkü.. ay hadi inşallaaaaaaaahhhhhh
hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş.selam rkadaşlar bu gün hamile olduğum hastanede yaptırdığım testile kesinleşti aranıa ben de katıldım
selam rkadaşlar bu gün hamile olduğum hastanede yaptırdığım testile kesinleşti aranıa ben de katıldım
hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş.
aynı sey bendede bugun oldu damla damla kahve rengı gıbı ama acıkrenk benımde reglım normalden kısa ıkı gun surdu bende yarın doktora gıtcam hayırlısı ınsallahya anlamıyorum mesela az once wc ye gttm peceteye az bıraz kanlı ama oole kırmızı degıl normel pembe gbı acaba adetm ıkı gn once bıttı ondanmı oluyo bu arada ben 22 yasındaym eylulde evlendım
tamam canım hamilelik kesinleşince yaparsın
Merhaba kızlar,
Normalde benim bat'ım 13 Nisan, 30-32 günde bir adet oluyorum. Önceki gün hafif bir lekelenme oldu kılcal damar gibi bir şeyler geldi, dün de devam etti. Sildiğimde peçetede pembe bir renk görüyorum. Bugünse hafif sarımsı pembelik var. Ancak hala adet kanaması başlamadı.
Bu durumu anlayamadım, bu konuda fikriniz var mı? Hamile olabilir miyim, yoksa boşuna ümit etmeye devam mı ediyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?