canım benım allah kucagına almayı nasıp etsın cok zor gunler gecırmıssın allah ısteyen ısteyıpte olmayan herkese nasıp etsın bende cok kotu gunler gecırıyorum ben ocagn 29unda kurtaj oldum nısanın 5ıınde ılk adetın geldı normaldı eskısı gbydı daha sonra o adetım bıttı 2 adetımı beklerken 6 gn oncesınden kahve akıntım oldu kanda geldı az bıraz korktum doktora gttm hormanel dedı sonra 2 nısanda adetm geldı duznl geldı yanı ama ben mantar olmusum kurtajd sonra sen neler yasadın yada yasayan varmı bende ıstıyorum sımdı bıraksam nolır korunmayı dusuk yada dıs gebelık olurmuu dıyede tırsıyorum bendede kan uyusmazlıgı var ıgne vuruldum
tatlım hemen hemen aynı seylerı yasamızı ben eylulde kurtaj oldum korunmayı 3 demıstı drum 2buck ay sonra 2. adetten sonra gıttıgımde bırakabılrsn dedı ve bıraktm fakat bu sefer rahım agzında yara var dedı yakalım dedı yaktırmadm dogum yapmadgım ıcın mudahelde bulunmadım fıtıl falan kullandım bı ay korundum tekrar falan sımdı denedıgım 4. ayım bakalım nolcak bence korunmayı bırakabılrsn hergebelıkte rısk var sonucta kısmet korkularım hep benmde vardı ama zamanla gecıo buarada bende kan uyusmazlgı ıcın ıgne olmustum benzıo yasadıklarımız:)