Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

canım ben seni hamile biliyordum ama listede öyle görünüyordun gebelik vardı da bir sorun mu çıktı? Yoksa ben mi yanılıyorum?

vazgeçtim felaket tellalığı yapmayacağım :) 2-3 gün daha yaparım idrar testini olmazsam.Ben zaten 28 günde bir olmuyorum ki 34 günde bir oluyorum bugünde adetim aslında 2 gün geçmiş oluyor ozaman 5-6 günlük gecikmeye kadar bekleyeyeyim hala olmuyorsam doktor amcanın yolunu tutayım bana çare bulsun :) Bir çok insan adeti geciktikten 5- 6 gün sonra öğrenmiş ben acele ettim sanırım yine.İstanbul'da hava müthiş birazdan okuluma gidip çocuklarımla olacağım hiç aklımda olmayacak zaten sıkıntı falan Allah herkese hayırlısını nasip etsin

mutlu haberler üzücü haberlere donmeye basladı kımyasalları duydukca cok uzuldum ama en azından hamıle kalabıldıgnızı bılmek güzel iyi tarafından bakarsak ınsallah onumuzdekı aya iyi haberler alırız sırada gununu bekleyen arkadaslr sizden iyi haberler beklıoruz buarada hosgeldın puf boregı sen gıttın topikteki ugur bozuldu listemızın basında ol eskısı gıbı guzel olsun:)))

herkese hayırlı günler gönlünüzü ferah tutun zaten rabbim nasip edince ediyor.ocakta 7 haftalık bebeğim düşmüştü. doktor 3 ay korun dedi korundum tam geçen ay martta son 2. adetimi oldum bıraktım korunmayı ve şimdi hamileyim. tahminimce 4 + 6 daha doktor için erken o yüzden gitmiyorum. evde test yaptım iki tane aşırı bir şekilde sen hamilesin diye 2. çizgi göründü :) evet geçen hamileliğim gibi bu kadar hevesli ve panik değilim ama sanırım böylesi daha iyi ne düşünürsen başına o gelir bunu anladım. rabbim dualarımızı kabul ediyor buna inanıyorum çok dualar ettim hamile kalırsam sağlıklı bir bebeğim olsun diye sizde bana dua edin birdaha aynı şeyleri yaşamayayım. rabbim hepinize bu duyguları nasip etsin inşallah en kısa zamanda .

canim cok sevindim senn adına rabbim bizlerde nasip eylesin sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim :)

ya kızlar bısey sorcam kafam cok karıstı cumartesı bat oldum normalınden kısa ıkı gun surdu ucuncu gun lekelenme oldu dun hıc bısey yoktu bugun baktım sıldıkcekahverengı lekelenme akıntı bu ne olabılır kıst felanmı acep yarın doktora gıtcam

Merhaba kızlar,

Normalde benim bat'ım 13 Nisan, 30-32 günde bir adet oluyorum. Önceki gün hafif bir lekelenme oldu kılcal damar gibi bir şeyler geldi, dün de devam etti. Sildiğimde peçetede pembe bir renk görüyorum. Bugünse hafif sarımsı pembelik var. Ancak hala adet kanaması başlamadı.

Bu durumu anlayamadım, bu konuda fikriniz var mı? Hamile olabilir miyim, yoksa boşuna ümit etmeye devam mı ediyorum ?

Son düzenleme:
Kızlar size yaşamış olduğum olaylardan birkaçını anlatmak istiyorum...Komşum 35 yaşında şu an 2 sene önce korunarak hamile kaldı ve şok yaşadı düşünün prezervatifle korunuyolardı ve hamile kaldı dedi ki toplasan ayda 5 kez birlikte olmamışsızdır artık delikmiydi içine mi kaçtı kaçsa bile bir damla kaçsın demekki olucak olduktan sonra oluyormuş ben bunu anladım herşey allahtan biz gün aşırı yapıyoruz sabaha kadar yatıyorum bir damla çıkmasın iyice girsin diye 15gündür perişan olduk:)düşünün yani yumurtlama gününe geldiği belli bile değil ve en fazla 1 damla kaçmıştır içine kaçsa hissederim diyo kesinlikle mucize dedi...10 yaşında bir kızı vardı 2. düşünmüyolardı öğrendiğinde de 7 haftalıktı ve gripti o dönemde 1 hafta antibiyotik kullanmıştı şimdi hayırlsıyla doğurdu 2 yaşında sağlıklı bir oğluşu var... Bir diğeride kuzenim ve en yakın arkadaşım annesi rahim kanserinden onu doğururken vefat etti 2 yıldır da akdeniz anemesi olduğunu öğrendi kanı ve demiri sınırlarda şu an doktor hamile kalmada zorluk çekebilirsin gebeliğinde riskli olur demişti 9 aylık evliler şu anda 22 yaşında bu rahatsızlıklarından dolayı kafası rahat değildi yeni evliyiz ama ben korunmayı bırakıcam bu hastalıklar beni süründürücek galiba bir an önce olmassa tedavisini görürüm dedi tamamen umutsuzdu ve şubat ayında bıraktı martta da hamile olduğunu öğrendik ilk aydan kaldı ve düşünün sadece 14. gününe dikkat etti bunun yanında 1 hafta acayip grip yaşadı hastanelik oldu ilaçlar falan kullandı deli umut etmediği içinde doktora hamile olabilirim dememiş ilaçları almış içmiş ve 1 haftada hiç ilişkide bulunmadılar ve bir sonraki hafta da adetine 2 gün vardı gel test yapalım dedim aman sende dedi doğru düzgün birlikte olamadık bu griple bu ilaçla bebekmi kalmıştır ve bu hastalıklara rağmen ilk ayımda dedi yürü dedim eczaneye alıcaz yapıcaz pozitif negatif farketmez eğlence olsun dedim:)Ve gittik aldık yaptık 5 dk da çift çizgi belirdi ben bile beklemiyordum inanın şok olduk sonra tekrar çıktı çarşıya bebiş ayakkabısı aldık bi görseniz patileri küçücük altına da not yazdık hoşgeldin babacım diye çelik kapıya astık eşini öyle karşıladı çok mutlular şimdi 8 haftalık hamile keseyi gördüler doktor olması gerektiği yerde demiş düşük tehliken yok demiş kalp atışlarını da duydu umarım sorun yaşamazlar 4 haftalık süreçtede hiç bir belirtim olmadı dedi 6. haftada başladı kasık ağrıları göğüs şişlikleri mide bulantıları vs.allah ol dedikten sonra oluyor yani kızlar.... Ve bir diğeride yine kuzenim can dostum 2010 da iki tane düşük yaşadı sebepleri araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı 6 ay korunma verdi doktor aspirinle folik asiti de içiceksin bu sürede dedi 6 ay korunmayla birlikte...1,5 yıl geçti hamile kalamadı ve tekrar doktora gitti bu sefer iltihap çıktı korunmadıkları içinde doktor alttan fitille ağızdan sulandırılarak içilen ilaç verdi gerçekten bu sürede çok yıprattı kendini her adet sonrası günlerce ağlamak gün aşırı ilişkiler düşünsenize şahsen beni 1 ay bile sıktı 1,5 yıl bu tempoda geçirdi ve dedi ki artık takmıycam olmuyo yani bıraktım diğer ay gidip aşılama yaptırıcam olmassa tüp bebek gerisi de allahın takdiri bıktım artık hastalıklardan ilaçlardan denemelerden dedi fitili 6 gün kullandı ilacıda ve o ay tuttu biliyormusunuz vazgeçtiği kafasına takmadığı hafta da 1 defa yaptığı ay tuttu şu an 20 haftalık hamile belki o iltihap geçti belkide beyninden attığı için psikolojik olarak geçti...şu anda çok sağlıklı maşallah 2li 3lü taramaları oldu herşeyi yerinde...Birazda kafada bitirmek gerekiyor kızlar...

cok dogru soyluyorun cok takıyoruz kafamıza ıster ıstemez yumurtlama takıbı gun asırı ılışkı vs yıpratıyoruz kendımızı benım teyzemde su an ıkınvcı bebegıne 6 aylık hamıle gecen dedım teyze yumurtlama takıbı felan yaptınmı yok dedı hıc aklıma bıle gelmedı normal adetım bıttıktensonra yaptık dedı en yakın arkadasım dogum kontutol hapıyla korunuyodu sonra bırakmısmı ıcememısmı gecen aradı 1 aylık hamıleyım sok gecırdım hıc ıstemıyodum beklemıyodum dedı aklıma bıle gelmıyodu dedı bızler ayakları kaldırıp beklemeler yataktan cıkmamalar vs cok takıyoruz ama bu ay hıc dusunmıcam daha 2 ay oldu evlenelı ama ıkı aydır sureklı dusunmekten adet olunca husrana ugramaktan yoruldum bu ay hıc dusunmıcam takmıcam elımden geldıgı kadar naparsak yapalım allah nasıp etmeden olmaz o nezaman hakkımızda hayırlı gorurse ozaman nasıp etcek

Aynen cnm takmamak lazım aslında beynimizi yiyioruz stres yapıyoruz herşeyin başı stres ben çok duydum çocuğu olmayan ama tamam olmuyo vazgeçtim artık dediğinde hamile kalan millete bakıyorum 6 hafta geçmiş adeti gelmemiş ay diyorum test yapsana acelesi yok diyolar bu kadar gamsız olamam ama işte onlarda çatır çatır hamile kalıyolar valla allah herşeyin hayırlısını versin dua dan başka yapacağımız birşey yok diyorum yaa allah ol dedikten sonra oluyor...

Kızlar birazda kendimden bahsedeyim size ben vajinismus hastasıydım 3,5yıl çektim ömrümden ömrümü yedi bu hastalık ilk evlendik olmadı sanki kapalı bir duvar orası eşimde anlayış gösterdi kendini hazır hissettiğinde olsun dedi sonra günler aylar birbirini kovaladı hep denedik olmadı diğer hafta olur diğer ay olur olucak nasıl olsa diye diye kendimizi avuttuk bakıyorum etrafıma benimle aynı zamanda evlenenler hamile benden sonra evlenenler hamile herkesin kocasıyla ilişkisi yürüyor niye ben dedim milyonlarca kadının yaptığını niye ben yapamıyorum dedim üniversite mezunu sporcu birisiyim hemde...artık tak etmişti izmirde doktor araştırdım hastalığı araştırdım kitaplar okudum sonra bu kadınlar kulübünü buldum vajinismus topiklerini okudum eşim izmirde tanınmış bir esnaf olduğu için gıda üzerine izmirde bulduğum 2 doktora pek gitmek istemedi duyulabilir diye haklı tabiki sonra topiklerde okudukça ne kadar çok bu hastalıktan yakınan kişiler olduğunu öğrendim ve sonra beni kurtaran mucizevi doktorumu buldum onun hakkındakileri okudum tedavisini okudum başaranları okudum ve randevumu aldım kuşadasındaydı çok iyi denk geldi rahatça girip çıkabildik muayenanesine 1,5 günde tedavim bitti ve şimdi çok şükür iyiyim kurtuldum sanki hiç bu hastalığı çekmemiş gibiyim sıkıntım kalmadı eşimi çok seviyorum bu zamana kadar boşuna yıllarımız hüsranla geçti ama eşim hiçbir zaman beni kırmadı yüzüme vurmadı sabretti yanımda oldu...Tabi bunun yanında 3 yıldırda ailemizin baskısı çevremizin baskısı hadi artık bebek yapın neyi bekliyorsunuz olmuyomuymuş acaba diyenleri duydukça kahroldum tabi çok şükür maddi manevi sıkıntımız yok ailemiz diyor 1 yıl geçti 2 yıl geçti hadi hadi demekten helak oldular bi anlasalar beni diyodum kim istemez bebeği olsun kimseyede böyle bir rahatsızlığımız olduğunu söyleyememiştik içime attım hep derdimi söylenilenleri baskıları şimdide allah beni birdaha sınamasın diyorum bu hastalığı atlattım umarım ilk aydan tuttururuz da hem içimdeki özleme ilaç olur hemde ailemizi sevindiririz çevreyi takmıyorum desemde ağızlarını kapatmak istiyorum artık umarım başka bir rahatsızlığım çıkmaz da bebeğim bu ay benimle olur dua edin kızlarr

ınsallah bebısın senınledır tez zamanda anne olursun zor gunler atlatmıssın bınevı aynı seylerı bende yasadım ama nakadar zor oldugunu bılıyorum

yarın bende doktoro gıdıcam batın kısa surmesı bugun gelen kahve rengı akıntı kasık agrılarım ınsallah kotubısey yoktur

ınsallah bebısın senınledır tez zamanda anne olursun zor gunler atlatmıssın bınevı aynı seylerı bende yasadım ama nakadar zor oldugunu bılıyorum

yarın bende doktoro gıdıcam batın kısa surmesı bugun gelen kahve rengı akıntı kasık agrılarım ınsallah kotubısey yoktur

Amin cnm inşallah...Bence de git için rahatlar en azından...

benımde cevremde var bu gıbı hıkayeler evlendıkten sonra kanaması cok olunca dr a gıdıp bebegının olmayacıgını solemısler ve korunmayı bırakmıs bı tanıdıgım ılk ayında hamıle kaldı yenı evlıydı henuz planlamıolardı bıle ve doguma az bı zamanı var yıne 1 yıl boyunca gun asırı ugrasıp heray husrana ugrayan hatta klomen kullanıp yıne olmayan artık asılama dusunulurken hıc beklenmedık ay hamıle oldugunu ogrendı kendıme gelınce ılk hamılılegım ılk aydan hemen olmaz zaten dıe dusunurken adetı beklerken yakınımın ısrarı uzerıne yaptıgım testle ogrendım hamılelgımı sonuc olmadı ama olsun en azından hamıle kalabıldgımı ogrendım sonrasında 3 aydır buyuk bı ıstekle denıorum ama olmuo 4.ayım buay noldu henuz bılmıorum ama kafamıza taktıgımız surece surecı dahada zorlastıoruz

inşallah her şey gönlünce olur....

canım benım allah kucagına almayı nasıp etsın cok zor gunler gecırmıssın allah ısteyen ısteyıpte olmayan herkese nasıp etsın bende cok kotu gunler gecırıyorum ben ocagn 29unda kurtaj oldum nısanın 5ıınde ılk adetın geldı normaldı eskısı gbydı daha sonra o adetım bıttı 2 adetımı beklerken 6 gn oncesınden kahve akıntım oldu kanda geldı az bıraz korktum doktora gttm hormanel dedı sonra 2 nısanda adetm geldı duznl geldı yanı ama ben mantar olmusum kurtajd sonra sen neler yasadın yada yasayan varmı bende ıstıyorum sımdı bıraksam nolır korunmayı dusuk yada dıs gebelık olurmuu dıyede tırsıyorum bendede kan uyusmazlıgı var ıgne vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…