Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hmm bilmiyordum cnm keşke deneseydim:)neyse artık hayırlısı yaa sağol cnm...

normal cnmcm. 21 gün-35 gün arası normaldir. Benim de 26 gün oluo genellikle

Tabi tabi. Bir bilgi daha ben evlenmeden önce dikkat etmiştim. Genellikle adetten 15 gü sonra ter basmaları olurdu bana. herkes üşürken ben iyi hissederdim. Sizde dikkat edin yakalayacaksınız eminim.

ay bana hep ter basıo :) ev sıcak sanırım ondan :):):)

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

Tebrik ederim cnm Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına...

cnm benide ekler misin?
sat 15 mart beklenmeyen adetim 15 nisan.inş benimkinin yanında da bunu eklersin yaaa

Son düzenleme:
Tabi tabi. Bir bilgi daha ben evlenmeden önce dikkat etmiştim. Genellikle adetten 15 gü sonra ter basmaları olurdu bana. herkes üşürken ben iyi hissederdim. Sizde dikkat edin yakalayacaksınız eminim.

Allah allah hiç dikkat etmedim yaa şimdi bunu takarım kafama ateşim çıktımı çıkmadımı strestten çıkartırım zorla

kızlar 3 tane hamiş mi var..ayy ne güzel ya.hamişleri tebrik ediyorummm...inşalalh bizlerinde karşısında hamiş simgeleri olur

benımde ovulosyon tarıhımden sonra cıkıyo atesım adet olacagım zaman dusuyo ama gecen ay kac gun kala duştügünü unuttum bugun 37.3ateşm düşmez inşallah hamş olurum isteyen herkeze nasıp etsin rabbım

İlk denemem olucak cnm 25 yaşındayım izmirliyim 3,5yıllıkta evliyiz:)sen nerde oturuyosun cnm kaç yaşındasın?

Cnm konuşmanıza aradan dalıyorum :) ben de İzmirliyim ama Ankara'da oturuyoruz eşimle. Ailelerimiz İzmir'de. Bu cumartesi kavuşuyorum İzmirimeee. Çok özledimmmm. Hangi liseden mezunsun? Belki tanıyorumdur. Gerçi ben 29 yaşındayım :)

alnaok, ne belirtileri gördün bakalım kendinde? 6. denemendi senin. farkları hissetmişsindir belki.

Bakınız şekil 1A, umutsuzluğa kapılmıyoruz. Arkadaşımızın 6. denemede oldu. Demek ki bebişler illaki bizimle olacakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…