Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

sevgili pufböreği
birşey yazmadın merak ettim şimdi. acaba şu an hala şansım var mı? vücut ısısını nasıl ölçeriz..ben çok acemiyim bu konularda ilk çocuğumda hemen çalışmalara başlar başlamaz olmuştu. şimdi yaşım küçük değil ve çevremden gördüklerim duyduklarım insanlar bayağı bekliyorlar. kimisinin çabuk oluyor anlamıyorum..tam söylemeyenlerde var saklıyorlar..stres yapmamak için mi neden bilmiyorum..

malesef mart ayıda boş geçti sat 30 mart ... Hayırlısı olsun artık ne diyeyim çalışmalara başlayacağız artık...

cnm üzülme dicem ama insan üzüyor yine de kendini. ovulasyondur takiptir hepsine dikkat etmek lazım. Doktora gittin mi hiç?

yok bu ürünü doktor hep kullan dedi. sabun veya jeller PH değerinden dolayı genitaldeki iyi bakterileri öldürüyormuş. Bu sebeple de mantar, enfeksiyon gibi şikayetler çok görülebiliyormuş. İçini falan da yıkamıcaksın tabi. Öyle yapanlar da var :S

banada doktorum verdi dedğin gibi enfeksiyonlardan korumak ve güzel bir temizlik için

sevgili pufböreği
birşey yazmadın merak ettim şimdi. acaba şu an hala şansım var mı? vücut ısısını nasıl ölçeriz..ben çok acemiyim bu konularda ilk çocuğumda hemen çalışmalara başlar başlamaz olmuştu. şimdi yaşım küçük değil ve çevremden gördüklerim duyduklarım insanlar bayağı bekliyorlar. kimisinin çabuk oluyor anlamıyorum..tam söylemeyenlerde var saklıyorlar..stres yapmamak için mi neden bilmiyorum..

yazdım ya kısss :) Bir önceki sayfada kalmış.

İnşallah yazdığım tarihlerde ilişkiye girmişsinizdir. Yoksa az kalmış senin bat'a. İlk çocuğun olduğuna göre korkma, bu da olur mutlaka. Stres yapmamak gerekliymiş. Ateş yöntemiyse, yumurtlama olduğu gün bir miktar yükselme oluyormuş. Ama ben ölçemedim. Dereceyi kaybetmişim bulamadım :( Gün hesabı yapıp çalışmalara başladık biz.

sevgili pufböreği

ben cevap vereım vucut ısıısnı her sabah yataktan kalkmadan aynı saatlerde ölcuosun ben denemıstım 3 ay falan ondan yazmak ıstedım evet gerı donup baktıımda su gun olmus ovulasyon dıebılıodum ama duzenlı adetın varsa gerek olmuo o yzuden bıraktm ben:)

cnm üzülme dicem ama insan üzüyor yine de kendini. ovulasyondur takiptir hepsine dikkat etmek lazım. Doktora gittin mi hiç?

gittim evet hsg çektirdim eşim sperm testi yaptırdı hepsi normal hiç bir sorun yok. En son ocak ayında gittim doktora klomen vermişti kontrole gittiğimde rahim gelişmediği için çatlatma iğnesi vurmadı. Bu ayda bekleyeceğim olmazsa mayısta tekrar gidip aşılamaya başlayacağım...

gittim evet hsg çektirdim eşim sperm testi yaptırdı hepsi normal hiç bir sorun yok. En son ocak ayında gittim doktora klomen vermişti kontrole gittiğimde rahim gelişmediği için çatlatma iğnesi vurmadı. Bu ayda bekleyeceğim olmazsa mayısta tekrar gidip aşılamaya başlayacağım...

tmm cnm, doktora git bi bakalım. Gelişmelerden bize haber ver mutlaka. Ben listede güncel halini ekledim senin

teşekkürler pufböreği...

geçmiş desenize biz boşyere hala çalışıyoruz.hiç anlamıyorum öğrenmem lazım bu bilgileri...

ovulasyon hesaplayıcılar ve adet tarihi hesaplayıcılar var. Onlara mutlaka bak, ona göre de çalışmalara başlayın cnm. O tarihlerde de olmadı mı ilişki? Belki denk gelmiştir

sevgili pufböreği

teşekkür ederim..

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) :49: DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

cnm yaa ateş ölçümüyle nasıl anlayabiliyoruz hiç fikrim yok konuda?bende 12.günümdeyim çalışmalara devam ediyoruz...

Canım adetin ilk günü yataktan çıkmadan ateşini ölçüyorsun. Yumurtlama günü ateşin yükselmeye başlıyor ve adet olana kadar düşmüyor. Adet olacağını ateşinin düşmesinden anlıyorsun. Ateşş düşmezse sonuç pozitif:)

Canım adetin ilk günü yataktan çıkmadan ateşini ölçüyorsun. Yumurtlama günü ateşin yükselmeye başlıyor ve adet olana kadar düşmüyor. Adet olacağını ateşinin düşmesinden anlıyorsun. Ateşş düşmezse sonuç pozitif:)

mrb,
bu ateş ölçme işlemini bildiğimiz ateş ölçerle yapıyoruz değilmi?

cnm seni eklememişiz. bat 5 nisan. Sat?
sat 9 mart ben 27 gunde oluyorum normalmı doktor hıc bı sorun yok dedı her ıkı yumurtalıktada catlamamış yumurtalar vartoptu ıyne başı kadar kıst olmus dedı ama ılaç felan vermedı herkezde var ılaca gerek yok dedı ama ınsan korkuyo yınede. gebe olanları tebrık ederım allah saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın amın rabbım her ısteyenede evlat nasıp etsın amın

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) :49: DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

tebrik ederimmm allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın betanıda paylasırsın bzımle, darısıda bızım gıbi bekleyenlerın basına artık:))

ay süperrrr. Ama takvimin 5. hafta gösteriyor. Farkında mısın?

mrb,
bu ateş ölçme işlemini bildiğimiz ateş ölçerle yapıyoruz değilmi?

Tabi tabi. Bir bilgi daha ben evlenmeden önce dikkat etmiştim. Genellikle adetten 15 gü sonra ter basmaları olurdu bana. herkes üşürken ben iyi hissederdim. Sizde dikkat edin yakalayacaksınız eminim.

Back