Merak etme tatlım yarına kalmaz. Randevumu önce yarına ertelediler sonra gene bugüne eski saatine aldılar. Akşama eve gelice yazarım:)
oleyy o zmn akşam geliyor haberlerrrrr. sadece çatlayıp çatlamadığını öğrencez tabi dimi? keşke döllenip döllenmediğini de görebilseler erkenden yaa
amin cnmmm.
bu arada az kalmışş seninnn!!! heyecan doruktaaaa
Evet ve acikcasi bi kaç belirtimde var ama genelde psikolojik cikiyomus bunlar diye cok umut etmek istemiyorum. :$
Mrb canım benim de 4 ayım boş geçti tedavi gördüğüm halde bu ay iğneye geçtik 7 gün önce ovitrelle çatlama iğnesi oldum günler genel bilmiyor bu ay çok umutluyum goguslerim çok hssaslasti belim ve kasiklarimda ağrı var adet tarihim 3 mart:)
çileksurat canım sende ovulasyon tarihlerine göremi ilişkiye girdin... veya ekstra yaptığın bişey varmıydı kür falan....
canım bende tam olarak aynı durumdayım.. ocaktan beri uğraşıyoruz. dr bir yıl geçmeden panik yapma falan dedi ama nerdeee.. PKO var sonuçta bende..gecen ay yumurtlama takibi için gittim, ovitrelle çatlatma iğnesi yapttırdım 10 gün önce de..benim de 4-5 nisan gibi regl tarihim ama beklemek çooook zor geliyo... iki gündür karnımda korkunç bir şişkinlik, gögüslerimde hassasiyet var. birde sinirlerim çok laçka oldu...psikolojik mi tüm bunlar onu da bilmiyorum ki...
canım bende tam olarak aynı durumdayım.. ocaktan beri uğraşıyoruz. dr bir yıl geçmeden panik yapma falan dedi ama nerdeee.. PKO var sonuçta bende..gecen ay yumurtlama takibi için gittim, ovitrelle çatlatma iğnesi yapttırdım 10 gün önce de..benim de 4-5 nisan gibi regl tarihim ama beklemek çooook zor geliyo... iki gündür karnımda korkunç bir şişkinlik, gögüslerimde hassasiyet var. birde sinirlerim çok laçka oldu...psikolojik mi tüm bunlar onu da bilmiyorum ki...
tünaydın cnmmmmmm. Yarın en büyük müjdeli haberi bekliyor olcaz. Gerçi ben seni listede hamiş yaptım bile :)
pufböreği inşallah seninde hamiş haberlerini tez zamanda alırız........
aslında hiçbir şey yapmadım... hatta yumurtlama dönemi vs takip etmedim..sadece regl bittikten sonra ikigünde bir ilişkiye girdik.. regl dönemime kadar... birde (belki pek hoş bir durum değil) ilişkiye girdiğim gün duş almadım ertesi sabah duşumu aldım... ne bileyim belki cahillik diyeceksiniz ama sanki sıcak su iyi gelmicek gibi .... (walla çok temiz biriyimdir bakımlıyımdır ama işte öyle yaptım...)
netten baktım gebe kalmanız acısından en yuksek olan gunler 20.03.2013 le yumurlama ovulosyon tarıhınız olan 25.03.2013 arasıymıs umarım olmustur allah ısteyen herkeze nasıp etsınkızlar selammm gündüz giremedim çok yoğundum ama bi geldim kimse kalmamışşş((( neyse sayfalarda okuduğuma göre ufak ufak belirti yaşayan arkadaşlarım var inşallah bu belirtiler o mutlu haberle sonuçlanır :))) ya bu arada yumurta çatlama ve ovulasyon üzerine konuşmuşsunuz bende çok yoruldum bat 8 nisan ama bıraksam artık olurmuki riskmi yoksa? benim 1 ocak 5 şubat 7 mart SATlarım şimdi benim yumurtlama günlerim ne zamandı ki tam olarak boş geçmiş olma ihtimalim var gün tutmadım çünkü yaa nolcak şimdi bana acil cevappp kızçeler yetişin :))
saol canım benimm ogünler çalışmalar tamam :))) inşallah tutmuştur ben üstüme düşeni yapmışım Allah nasip eder inşallah senin bata az kalmış buradan güzel haberlerimizi veririz inşallahnetten baktım gebe kalmanız acısından en yuksek olan gunler 20.03.2013 le yumurlama ovulosyon tarıhınız olan 25.03.2013 arasıymıs umarım olmustur allah ısteyen herkeze nasıp etsın
amın ınaşallah rabbım ısteyen herkeze hepımıze nasıp etsın beklemek zor kocakarı testlerını uyguladım hepsı olumluama tesadufte olabılır tabı fazla guven olmaz:)saol canım benimm ogünler çalışmalar tamam :))) inşallah tutmuştur ben üstüme düşeni yapmışım Allah nasip eder inşallah senin bata az kalmış buradan güzel haberlerimizi veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?