• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınız 🤦‍♀️ senelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum 🥺

Benim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınız 🤦‍♀️ senelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum 🥺

Regl zamanı olduğu için hafif kramplar bel ağrıları olabilir artık rahat ol 🤙 çok şükür hamdolsun bebeğin seninle inşallah onu da görürsen rahatlarsın genelde migreni olanlar hamilelik döneminde yaşamıyorlar gebelik hormonları onu bastırıyor atak geçirecek kadar olmuyor hafif baş ağrısıyla atlatırsın inşallah Amin 🤲🥹❤️

Regl zamanı olduğu için hafif kramplar bel ağrıları olabilir artık rahat ol 🤙 çok şükür hamdolsun bebeğin seninle inşallah onu da görürsen rahatlarsın genelde migreni olanlar hamilelik döneminde yaşamıyorlar gebelik hormonları onu bastırıyor atak geçirecek kadar olmuyor hafif baş ağrısıyla atlatırsın inşallah Amin 🤲🥹❤️
Aa öyle mi bilgim yoktu içime su serptin Allah razı olsun 🥰 iyi istirahatler 💐

Aa öyle mi bilgim yoktu içime su serptin Allah razı olsun 🥰 iyi istirahatler 💐

Rica ederim ☺️ canım bende de migren var şeytanın kulağı sağır olsun şu ana kadar baş ağrısı yaşamadım dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçiririz hep birlikte inşallah Amin 🤲💕
Gözlerim kapanıyor artık sabah görüşürüz 👋 inşallah çok sağol sana da iyi sağlıklı istirahatler diliyorum 🫶🏼😘

Bende de gerginlik var hiç tutmayacak gibi geliyor sanki ne bileyim tuhaf. Kullandığımız ilaçlardan adet olmayacakmisiz zaten

iyi geceler hanımlar,
Aklıma takıldı da; cinsel ilişki yasaklandı mı sizlere? Dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladım cuma günü.Estrofem kullanıyorum.Bugün reglim bitti.Sizlere yasakladı mı doktorunuz?

Bende de gerginlik var hiç tutmayacak gibi geliyor sanki ne bileyim tuhaf. Kullandığımız ilaçlardan adet olmayacakmisiz zaten
bu sefer tutacak inşallah olumlu bakın sizde lütfen inanmak çok mühim iş bu durumlarda 🥰 sımsıkı tutunmuş pozitifli hanelerinizi alalım en kısa zamanda 🤗

Bide şunu sorcam başlangıçta 9 mm folikül için büyüklük iyi mi ?
Benimde regl 2.günümde gidip başladığımda tedaviye ilaçlara,folikül büyüklükleri 7.günde 13 mm en büyük şeklinde not düşmüşüm canım.9.günde 16 mm olmuş.11.günde en büyük 19,5 olmuş 13.gün zaten Opu olmuşum. Tek tek not almıştım da.

2.OPU sürecimde (havuz yaptık da biz folikül sayım az diye):
Reglin 8.günü en büyük 13, 10.günü 16 mm,13.günde zaten toplanmış.

Sanırım 18mm ve üzeri olunc Opu günü veriliyor.

277 dimi ben yanlış görmüyorum ekran kırmızı olunca bi tedirgin oldum

Eklentiler

• IMG_7296.webp
    IMG_7296.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 22
Selam arkadaşlar az önce çok hafif açık pembe kahve gibi kanamam oldu çok korktum hemen doktorumu aradım, coraspini kesti ve bugün dinlen dedi. Yoğun bir kanama değil ama korkuyorum başına gelen varmı? Kan Testi de yapmadım daha ne oluyo hiç bilmiyorum

iyi geceler hanımlar,
Aklıma takıldı da; cinsel ilişki yasaklandı mı sizlere? Dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladım cuma günü.Estrofem kullanıyorum.Bugün reglim bitti.Sizlere yasakladı mı doktorunuz?
Canım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.
Senden kan aldı mı progesterona bakmak için? Benden dün kan aldılar bugün sonucu çıkar öğleden sonra dediler.

Kızlar günaydın 🌼 bugün sat göre 5+4 oldum hafif kahverengi lekelenme oldu ağrı yok korkmalı mıyım yerleşme için geç değil mi ne yapmalıyım

Canım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.
Senden kan aldı mı progesterona bakmak için? Benden dün kan aldılar bugün sonucu çıkar öğleden sonra dediler.
Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?

iyi geceler hanımlar,
Hamilelik haberi alana yada regli olana kadar yasak şimdilik. Sonrasını sonra söylerler

Back
X