- 4 Aralık 2024
- 5.563
- 6.112
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #17.301
Hayırlı geceler canlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınızsenelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum
![]()
Aa öyle mi bilgim yoktu içime su serptin Allah razı olsunRegl zamanı olduğu için hafif kramplar bel ağrıları olabilir artık rahat olçok şükür hamdolsun bebeğin seninle inşallah onu da görürsen rahatlarsın genelde migreni olanlar hamilelik döneminde yaşamıyorlar gebelik hormonları onu bastırıyor atak geçirecek kadar olmuyor hafif baş ağrısıyla atlatırsın inşallah Amin
![]()
Aa öyle mi bilgim yoktu içime su serptin Allah razı olsuniyi istirahatler
![]()
Bende de gerginlik var hiç tutmayacak gibi geliyor sanki ne bileyim tuhaf. Kullandığımız ilaçlardan adet olmayacakmisiz zatenBenim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınızsenelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum
![]()
bu sefer tutacak inşallah olumlu bakın sizde lütfen inanmak çok mühim iş bu durumlardaBende de gerginlik var hiç tutmayacak gibi geliyor sanki ne bileyim tuhaf. Kullandığımız ilaçlardan adet olmayacakmisiz zaten
Benimde regl 2.günümde gidip başladığımda tedaviye ilaçlara,folikül büyüklükleri 7.günde 13 mm en büyük şeklinde not düşmüşüm canım.9.günde 16 mm olmuş.11.günde en büyük 19,5 olmuş 13.gün zaten Opu olmuşum. Tek tek not almıştım da.Bide şunu sorcam başlangıçta 9 mm folikül için büyüklük iyi mi ?
Aynen öyle sonu güzel olsun da varsın uykusuz kalayımAyy canım benim tatlı heyecanlar insanı uyku tutmaz ancak bebişleri görünce rahatlarsın sonra rahatedersin Allah’ın izniyle inşallah
![]()
Tebrik ederiiim, hamilesiniz yanlış görmüyorsunuz277 dimi ben yanlış görmüyorum ekran kırmızı olunca bi tedirgin oldumSağlıkla kucağınıza alın inşallah.
0-5 arası değer negatif oluyor onun üstüne çıkınca gebelik değerleri başlıyor. test gününüz bugün müydü 2 gün sonrası mıydı?
Canım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.iyi geceler hanımlar,
Aklıma takıldı da; cinsel ilişki yasaklandı mı sizlere? Dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladım cuma günü.Estrofem kullanıyorum.Bugün reglim bitti.Sizlere yasakladı mı doktorunuz?
İki hafta sonrasınaYaaaa maşallah peki kalp atışı icin kaç gün sonrasina randevu verdiler
Canım günaydınn, progesteronu senden reglin kaçıncı günü almış oldular. Bir tek progesteron mu baktılar dün?Canım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.
Senden kan aldı mı progesterona bakmak için? Benden dün kan aldılar bugün sonucu çıkar öğleden sonra dediler.
Hamilelik haberi alana yada regli olana kadar yasak şimdilik. Sonrasını sonra söylerleriyi geceler hanımlar,
Aklıma takıldı da; cinsel ilişki yasaklandı mı sizlere? Dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladım cuma günü.Estrofem kullanıyorum.Bugün reglim bitti.Sizlere yasakladı mı doktorunuz?